REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Cea mai sexy afaceristă din România, de la agonie la extaz

Cea mai sexy afaceristă din România, de la agonie la extaz

Valentina CAMARA 6 ianuarie 2023 | 00:00 764

Anul 2022 a fost pentru afacerista Diana Bianca unul dintre cei mai grei, asta pentru că în viața milionarei a avut loc o mare tragedie. Din păcate, anul trecut aceasta și-a pierdut cei doi căței pe care îi avea, iar vestea că a rămas fără cele două suflețele a cutremurat-o pe blondină, mai ales că îi considera ca niște membrii din familie.

Diana Bianca

Cea mai sexy afaceristă din România, declarații după ce 2022 a sfâșiat-o de durere

Din acest motiv, Diana Bianca nu a mai putut nici să se concentreze în activitățile sale profesionale ca înainte, iar ea ne-a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, ce a reprezentat pentru ea această dramă uriașă.

Eu am avut o cățelușă shih tzu pe care am luat-o acum 14 ani și ea efectiv stătea cu mine tot timpul. Cu ea dormeam, cu ea mă trezeam, cu ea mergeam la București, cu ea mă întorceam. Ea era ca un copil și mai aveau o cățelușă chihuahua de 13 ani, ea avea niște probleme de sănătate, avea o afecțiune neurologică și nu pot să zic că era un cățel normal, avea nevoie de îngrijire specială. Erikuța, prima, s-a îmbolnăvit anul trecut în decembrie și am încercat de toate, ca pentru un om, ca pentru un membru am familiei, tot ce am putut, am contactat toți doctorii din lume, am fost și în Cuba, auzisem eu că acolo e ceva și s-ar putea să o salvez, de disperare. Nu s-a putut face nimic, când m-am întors din Cuba a doua zi a murit, m-a așteptat pe mine ca să poată să moară”, a spus Diana Bianca pentru Spynews.ro.

Afacerista susține că i-a fost foarte greu după ce prima ei cățelușă a murit, iar din acest motiv nu a mai putut să se concentreze atât de mult pe ceea ce avea de făcut.

”Mi-a fost greu tare, am incinerat-o și cenușa ei o am și acum în cameră. Așa de tare m-a afectat lucrul ăsta că anul trecut și profesional m-a dat peste cap și nu am putut să mă focusez, și acum mi-e greu dupa atâta timp”, a mai zis ea.

După ce i-a murit primul cățel, și al doilea animal de companie a încetat din viață, cel care avea probleme de sănătate grave. Milionara susține că pentru ea a venit ca un șoc și această veste și nu a putut să înțeleagă cum ambii căței au pierit la doar câteva luni unul după celălalt.

Evident, am luat alta în loc, o iubesc foarte mult, dar un lucru bun și o iubire în plus nu compensează lipsa și pierderea niciodată. Tot anul trecut, ca să fie și mai greu, a murit și chihuahua, ți-am zis că era bolnavă, era ca un copil cu handicap, dar am avut grijă de ea așa cum n-a avut nimeni. Acum mai am încă un cățel luat de pe stradă, are tot 14 ani și are o problemă medicală, trebuie operat în ianuarie. A fost un an în care nu m-am putut ocupa de multe lucruri de care m-aș fi ocupat în mod obișnuit din cauza faptului că am fost eu dărâmată așa. Eu am suferit ca după un membru al familiei mele”, a mai zis ea.

Vrea ca 2023 să fie anul ei și să-și reia toate proiectele

Acum, pentru anul 2023, Diana Bianca își dorește să-și reia toate proiectele pe care le-a lăsat mai încet anul trecut. Ea susține că va purta tot timpul durerea în suflet după pierderea celor două animale de companie.

Ea susține că își dorește să le arate oamenilor, prin aparițiile sale, că există și lucruri frumoase de care suntem înconjurați și e de părere că atunci când privești partea pozitivă a anumitor aspecte, viața ta e influențată înspre bine.

Pentru 2023 am planuri, din punct de vedere profesional vreau să reiau încet, încet ce am lăsat din mână anul trecut, că viața merge înainte, dar cu durerea aia o să rămân oricum toată viața. Am mai multe proiecte noi pe domeniul meu și pe partea cu televiziunea, cu proiectele astea TV, să fac ceva mic așa. La mine e chestia asta cu aparițiile publice, cu interviurile și cu toate, căci lumea e atât de mult concentrată pe ce e rău, pe scandaluri, pe certuri, eu vreau să arăt că se poate altfel, că există și lucruri frumoase. Când te uiți la lucruri frumoase altfel treci prin viață. Toate lumea are probleme, am avut și eu, când ai afaceri se întâmplă lucruri extrem de bune, dar și proaste, eu mereu m-am focusat pe lucrurile bune. Dacă te concentrezi pe acel lucru bun, și îți umpli sufletul cu energia bună, toate se rezolvă, la mine e așa o tehnică de a vedea lucrurile și de a reacționa. Vreau să arăt că există și lucruri ok”, ne-a mai spus Diana Bianca.

Cea mai sexy afaceristă din România vrea ca în 2023 să se bucure din plin de viață, de fiecare moment, de persoanele dragi, căci susține că că fiecare clipă este unică și trebuie să profităm la maxim de acest lucru.

Vreau să mă bucur mai mult de fiecare bucățică, fiecare lucru pe care îl am, fiecare persoană pe care o am, părinții încă îmi sunt lângă mine amândoi, nu știu cât vor mai fi, astea sunt clipe prețioase. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem bun, să prețuim pe ce avem buni în viața noastră”, a mai spus Diana Bianca.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici un copil nu a luat un premiu, ceva?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212