REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cel mai mare CONTRABANDIST de țigări din Constanța, parte dintr-o NOUĂ GRUPARE! A fost arestat din nou

Cel mai mare CONTRABANDIST de țigări din Constanța, parte dintr-o NOUĂ GRUPARE! A fost arestat din nou

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:18 2373

Face ce face și ajunge după gratii! Este vorba despre Liciu Cristian, cel mai mare contrabandist de țigări de la malul mării, având în vedere că a fost implicat în mai multe dosare. În 2014 a fost condamnat, în 2016 eliberat, iar acum s-a dovedit că făcea parte dintr-o nouă grupare infracțională, specializată tot în contrabandă cu țigări.

Liciu Cristian a fost propus spre arestare, la Judecătoria Constanța, pe 14 septembrie anul curent, alături de Arthur Cair, Boghitoi Eugen, Boghitoi Georgeta, Paraschiv Petruta, Paraschiv Nicolae, Ciobotaru Tinca și Lupu Mariana, însă propunerea a fost respinsă. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au depus contestație, iar judecătorii Tribunalului au decis: ” Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii nr.1108 din data de 14.09.2013 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa în dosarul nr. 25125/212/2018 şi, Desfiinţează, în parte, încheierea contestată şi, soluţionând cauza: În baza art.226 C.p.p.: Admite, în parte, propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Liciu Cristian pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare efectivă a măsurii”, potrivit minutei judecătorești. ” La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat pe raza municipiului Constanța, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Constanța, față de care Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări. Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Liciu, parte din mai multe dosare de contrabandă

Liciu Cristian este recidivist, fiind eliberat din penitenciar în 2016. El a fost judecat în mai multe dosare, inclusiv în unul în care contrabanda era favorizată de doi agenţi de poliţie de frontieră. De asemenea, el a făcut parte dintr-o grupare infracțională în care erau implicaţi şi fraţii Tocia (Constantin şi Stelian), Marian Cătălin Afrenie şi Vasile Cătălin Stavilă. Mai exact, la începutul lunii martie 2014, oamenii legii au efectuat 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa şi în municipiul Bucureşti, 15 persoane fiind audiate. Însă, în acelaşi au fost cercetaţi şi 2 poliţişti de frontieră, de la Vama Veche, întrucât, susţin anchetatorii, ar fi închis ochii când bunurile erau băgate în ţară. Gruparea infracţională acţiona şi în Bucureşti, însă nucleul era chiar în buricul municipiului Constanţa, afacerea fiind administrată de fraţii Tocia. Cu prilejul percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate cantităţi mari de ţigarete de contrabandă şi băuturi alcoolice.Totodată, au fost ridicate şi indisponibilizate la sediul Gărzii de Coastă 13 autoturisme de lux, 1 microbuz cu remorcă şi un autotir înmatriculat în Bulgaria, cu care au fost introduse în România, în noaptea de 3 spre 4 martie, ţigări de contrabandă, în cantitate de 800 baxuri marca Marble prin Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, beneficiind de lipsa de vigilenţă şi profesionalism a 2 agenţi de poliţie de frontieră, Florin Peţeanu şi Ionuţ - Adrian Ioana.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fut pe toti
0
1
Te salut Liciule, pe fratiorul tau Bacaim nu il iei cu tine, te pup ne vedem peste vreo 10 ani !
1
1
Liciu trebuie sa vanda tigari....are 2 neveste 2 copiii si multe amante ! Cum sa faca fatza altfel??? Si toate muierile lui traiesc ca niste imparatese au case masini si cheltue
12
0
Cum ii protejeaza aia pe Babinciuc? Mitrea din puscarie? Marcu din cersetor de contracte cu primariile satesti? Dragomir din pozitia de somer? Vai de steaua voastra, va tot dati cu presupusul cand voi sunteti mai prosti decat gaoaza cainelui
1
2
A fost scos din joc de catre concurenta . Altfel traia mult si bine in liniste .
0
0
Cjas h gh j
0
0
Tigarile din Romania sunt tot romanesti si proaste dar scumpe din cauza numelor de branduri celebre. Alea contrafacute nu sunt cu mult mai proaste. De ce nu se liberalizeaza dracului comertul cu tutun? Cine vrea sa fumeze o face oricum,dar de ce sa ia bani cacalau doar doua firme straine mari doar pe reclama,nu si pe produse de calitate? Traiasca contrabanda atunci! In istorie e demonstrate ca orice strangulare economica genereaza mafii,contrabanda,coruptie,crime si pericole pentru sanitate. Prohibitiile ,monopolurile sunt impotriva oamenilor. Da,legi idioate genereaza mafii de tot felul .
4
1
CEI MAI MARI MASCARICI SUNT LA POLITIA TRANSPORTURI SAU ADUNAT NUMAI PAPAGALI SI CURVE
18
0
cel mai mare traficant de tigari si motorina este din Eforie Nord si se numeste Pascale Dan si lucreaza la Cpitania Agigea
4
0
Done nu mai vinde tigari mascariciule rautacios
17
3
Cei mai mari contrabandisti nu sunt prinsi....ca de aia sunt mari. Astia amatori....pup.
2
0
Oare ce fel de ghiozdan are?
2
0
FELIX de la Capitania Sud este o mare zdreanta!!!face ce face si ii prosteste pe comandanti sa i dea motorina,tigari si cate o sutica de dolari.....
2
0
hai turnati care sunt contrabandisti voi stiti cel mai bine bine prima data dativa pe voi stiti voi mai bine
2
0
Nu e done de la dovi cel mai mare contrabandist?
8
12
Bai papagalilor, cel mai mare contrabandist din Constanta este BABINCIUC CAMELIU VASILICA. Asta este sustinut si protejat de gruparea DRAGOMIR NICOLAE CRISTINEL, MARCU MIRCEA si MITREA MIRON. Restul sunt pulifrici de doi lei.
11
2
Structurile cu mascati,servicii secrete pentru ce iau solda ?
11
1
Mai bine scriati "face ce face si e liber la contrabanda".Ce folos ca ajunge dupa gratii de fatada, apoi e liber si face ce stie mai bine sa faca.S-a specializat omul, e smecher.Dati-l exemplu , ca umpleti paginile cu infractori !
11
4
La panoul de onoare trebuie pus si traficantul sef din porturile Constanta si Agigea - Dumitru Eugen , furnizor important pt fratii Tocea !
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920