REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cele două feţe ale staţiunii Mamaia: Gunoaiele din spatele ‘gheretelor’, eclipsate de luminile şi muzica de pe faleză!

Cele două feţe ale staţiunii Mamaia: Gunoaiele din spatele ‘gheretelor’, eclipsate de luminile şi muzica de pe faleză!

Replica API 16 iulie 2018 | 00:00 341

Ne aflăm în mijlocul sezonului estival iar asta se poate observa atât în traficul din municipiul Constanţa, cât şi în staţiunile de pe litoralul românesc. Aglomeraţia din oraş s-a mutat weekendul acesta în staţiunea Mamaia, preferată de tinerii cu care vin pe litoral să se distreze până în zori de zi. Nopţile sunt “albe”, dar la fel de luminate sunt şi arterele principale din oraş. Asta pentru că sute de maşini tranzitează Constanţa, mai ales în serile de weekend. S-a circulat bară la bară, traficul fiind aproape paralizat sâmbătă seară, 14 iulie a.c. Cu toate acestea, “îmbrânceala” din trafic şi din staţiune pentru o seară relaxantă, ascunde grămezi de gunoaie în spatele ‘gheretelor’ din staţiune. Cei care au ales să ajungă pe faleză prin spatele restaurantelor, au făcut slalom printre gunoaie şi mirosuri urâte.

Aglomeraţie mare pe litoralul românesc! Turişti din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, au venit weekendul acesta în “mica Ibiza” de pe litoral, Staţiunea Mamaia. Traficul din oraş a fost aproape paralizat din cauza numărului mare de maşini din trafic, cu direcţia spre distracţie. Atât bulevardul Mamaia, cât şi bulevardul Aurel Vlaicu, au fost calea sutelor de autoturisme spre staţiunea Mamaia. S-a circulat bară la bară spre cluburile şi terasele din nordul litoralului. Mii de turişti au luat la pas faleza din staţiunea Mamaia. Unii dintre cei sosiţi pe litoral s-au plimbat zeci de minute în speranţa de a găsi un loc liber la una dintre terasele frumos amenajate.

Cu toate acestea, în spatele teraselor frumos ambalate, zac mormane de gunoi! Un constăneţan a surprins imaginea dezolantă din spatele unei terase situate în zona Casino din Mamaia. Deşi există pubele, gunoiul se revarsă efectiv pe asfaltul uneori încins de soare, alteori udat de ploaie. “Dacă noaptea grămada de gunoi poate lăsa asemenea mirosuri, nu vrem să ne gândim care ar fi atmosfera pe timpul zilei, la peste 30 de grade Celsius.”, a declarat acesta. Discrepanţa este atât la nivel de imagine, cât şi în privinţa simţului olfactiv.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai la rromini le place gunoaiele. Rominii se simt bine intre gunoaie
1
1
proasta votanta de p$d.comparatii ridicole cu statiuni celebre nu fac decat sa deveniti tinta ironiilor.jegul ala de cartier de machedoni e orice altceva in afara de statiune.nu vedeti ca sunt atat de imbecili incat s-au sabotat singuri prin haosul creat;practic fiecare machedon imputit a facut ce a dorit acolo.aviz prostilor.faceti-le pwlile mari machedonilor.
4
0
Ma duc an de an la ibiza in ultimii 5 ani. sa spui ca mamaia e o mica ibiza..ori esti prost ori nu ai fost niciodata mai departe de litoralul bulgaresc. gunoaiele zac si la ibiza, dar sunt luate regulat, se spala strazile, lumea nu face atata caz.plus ca insula aia genereaza zeci de milioane din turism. ma duc la ibiza pentru frumusetea insulei, diversitate, lume relaxata, plaje superbe, mancare buna si cluburi unde da..lumea e pusa pe distractie.plus ce la mai tare apus de soare la mambo. strainii vin la mamaia pt bautura ieftina, cluburi deschise pana la 5 dimineata si curve.si cam atat.
4
1
sa se aplice amenzi maxime celor care arunca gunoiul aiurea
4
0
Mamaia s-a rasuflat! Nu mai e ce a fost odata. Se cam termia cu distractia. Sudul litoralului revinenin forta !
4
0
" ce sa fac . stau si frec calculator in loc sa muncesc. " Ti ai dreaq dreaaq de atarnatori hoti si koorve
4
2
Mi se rupe ploveru...nu mai merge asea...ca la Napoli de acum!!! Daca nu plateste primaria nu ridicam gunoiu!!!, asa ca vedem care pe care...o sa va lasam gunoiu in Mamaia pana va vine mi tea la cap!!! Mafia e Mafie...
4
1
Apropo de aglomeratie, ce lege le permite acelor tractorase cu remorca de transpor persoane sa mearga pe drumurile publice? Acele ansambluri nu au numere de inmatriculare, nu au centuri de siguranta, mai si incurca circulatia.
14
1
Este efectul initiativelor paerticulare mai abitir cipanares
14
4
Cica ar fi preferata de tineri pentru a se distra ! Este vorba de cei care altceva nu stiu sa faca ,sunt copilasii celor care stiu sa scrie cu caractere permise cum sa scoata bani dela buget .....
12
0
Este efectul cipanizarii statiunii.
14
4
Mica ibiza ??? Te umfla rasul....
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614