REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Celebra Alexandra Dinu a pozat goală! Imaginile care au făcut istorie

Celebra Alexandra Dinu a pozat goală! Imaginile care au făcut istorie

Replica API 18 iulie 2022 | 00:00 3086

Alexandra Dinu, care a intrat de curând din nou în atenția publicului după ce a jurizat un sezon trecut al emisiunii „Românii au talent”, a fost mereu discretă în privința vieții sale personale, astfel că mulți au uitat că actrița, acum în vârstă de 41 de ani, a avut un trecut presărat și cu apariții „deocheate”!

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu, iar din povestea lor de iubire a rezultat și un fiu, Mario, acum în vârstă de 19 ani. De atunci, Alexandra și-a luat în serios rolul de mamă, pe care societatea nu prea îl potrivește bine cu aparițiile mai..nonconformiste, astfel că vedeta a reușit, prin comportamentul său de-a lungul anilor, să dea uitării momentele în care a pozat dezbrăcată, scrie click.ro.

Alexandra Dinu regretă că a pozat dezbrăcată

Imaginile sunt în continuare pe internet însă, chiar dacă, cel mai probabil, Alexandra le-ar dori șterse. Fosta prezentatoare TV mizează în prezent pe discreție și eleganță, iar fotografiile în cauză nu reprezintă nimic altceva decât o decizie luată în timpul tinereții sale „zbuciumate”.

Alexandra se face în continuare remarcată în cadrul evenimentelor sau proiectelor la care participă, chiar dacă după divorțul de Mutu a preferat să facă un pas în spate din lumina reflectoarelor. Cei doi au fost căsătoriţi timp de doi ani, între 2001 și 2003.

Deși nu mulți și-o pot imagina în ipostaze provocatoare pe internet, la vremea respectivă, Alexandra Dinu a lăsat deoparte inhibițiile și s-a jucat cu imaginația reprezentanților sexului masculin.

Alexandra Dinu, despre pictorialul provocator: „Nu mă reprezintă”

Aceasta a și adresat subiectul, la un moment dat, dezvăluind că regretă fotografiile provocatoare și că nu ar mai repeta greșeala din trecut, motivând că „nu o reprezintă”. Cu toate acestea, dacă i s-ar propune să se dezbrace pentru un film, acolo ar fi altă situație, spunea ea.

„Consider că pictorialele sexy nu mă reprezintă. Am făcut în viața mea unul singur și îmi pare rău și acum. Era seminud, dar nu mă reprezintă și nu mă reprezenta nici în momentul în care l-am făcut. (…) În schimb, filmul e ca o terapie. Ai scuza că acolo interpretezi un personaj și nu ești tu.”, mărturisea Alexandra Dinu în urmă cu ceva vreme.

Alexandra Dinu, poveste de iubire cu Mircea Radu

Pe plan profesional, Alexandra a colaborat, de-a lungul timpului, cu vedete de talie internațională precum Antonio Banderas sau John Malkovich. Dincolo de succesul în carieră însă, fosta soție a lui Adrian Mutu a avut și o viață amoroasă pe măsură. Nu mulți își mai amintesc că aceasta s-a iubit și cu prezentatorul Mircea Radu, înainte să facă pasul cel mare alături de celebrul fotbalist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine...dar branza din chiloti,unde este???ca se simte miros de branza sau de kakat..
0
0
Un curvete obosit !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212