REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Celulita și vergeturile îi pot aduce lui George Buhnici o amendă uriașă. CNCD s-a autosesizat

Celulita și vergeturile îi pot aduce lui George Buhnici o amendă uriașă. CNCD s-a autosesizat

Replica API 19 iulie 2022 | 20:18 3325

Membrii colegiului director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-au autosesizat cu privire la declaraţiile vloggerului George Buhnici despre femeile de pe plajă, a declarat Csaba Asztalos, preşedintele CNCD.

George și Lorena Buhnici

„Se va analiza limita libertăţii de exprimare în raport cu dreptul la demnitate al femeilor şi în general al oamenilor din perspectiva aspectului fizic. O astfel de analiză durează 90 de zile în principiu, dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluţie cât mai repede”, a spus Csaba Asztalos, scrie G4Media.ro.

Întrebat dacă e vorba despre o atitudine larg răspândită în societate, Csaba Asztalos a declarat că „în principiu, condiţia femeii în societatea din România e una dificilă. Suntem pe primul loc în UE la mame minore, pe primele locuri la traficul de fiinţe umane – toate acestea au legătură cu tratamentul în societate. Există şi violenţa de familie cu femei ucise în fiecare an. Toate acestea au legătură cu un comportament în societate faţă de femei, unele moştenite istoric, altele create în diferite conjuncturi – competiţie politică, publicitate etc, în care este exploatată sexualitatea femeii”.

George Buhnici riscă o amendă contravenţională între 2.000 şi 100.000 de lei, dacă va fi găsit vinovat de CNCD, însă poate ataca în justiţie o eventuală decizie nefavorabilă.

Buhnici a făcut mai multe declarații care au stârnit controverse în anumite medii. Buhnici și-a lăudat soția pentru aspectul extrem de tânăr pe care îl are și a declarat, fără perdea, că atunci când e în vacanță la mare îi place să se uite la sâni și funduri, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se face, se spune lucrurilor pe nume! Moralistii pulii sa-si vada de treburile lor!
0
0
Vreau sa clarific totusi ceva. Nu sunt absolut deloc de acord cu ce a zis gunoiul asta de George Buhnici si nici cu mentalitatea politically correct care incepe sa acapereze lumea asta. Ba chiar imi plac si unele fete mai plinute, sunt chiar unele dragute foc! Dat afara de peste tot! Nu e vorba de politically correct aici...pur si simplu unele chestii nu se spun...mai ales faza cu nevasta lui care arata ca o minora...Scarbos
0
0
du-te tu in ma-ta si pupa in cur sexul frumos pana nu mai poti! Sunt si femei cu adevarat frumoase dar cele mai mult sunt niste vaci grase, pline de celulita, care nu au ce sa caute pe o plaja sau in orice alt loc public pentru ca produc scarba!!!
0
0
Asta daca a venit la Neversea sa se uite dupa b**i si tate,are o problema! Iar afirmatiile facute asupra celulitei si vergeturilor care se datoreaza multor cauze, pot fi in dotarea sexului frumos care ramane frumos orice s-ar spune. Transformarea in femeie e un proces amplu si cu multe schimbari care nu mai depind de ea,dar le primeste ca un dar si le poarta cu mandrie,nu se sfieste si nu ii este rusine. Cine are sentimente de dezgust sa se uite in sus.
0
0
Spre norocul lui este ca poate sa-i pacaleasca pe copiii si il finanteaza . Asta este , pustimea intretine un parazit . Acum s-a pus pe picioare omul din bani donati si chiar daca va pierde din donatori tot ii va fi bine . ISI PERMITE SA FIE OBRAZNIC . Inainte era mai modest , parea de treaba dar se pare ca bani schimba omul .
0
0
Un p***t care-si face reclama pentru ca nimenu nu-l mai baga in seama acest Buhnici!
0
0
a ajuns tara in care nu mai poti sa-i spui prrostului ca e prrost!
0
0
Si ce nevasta boccie ai, seamana cu o c****a din profil, buhh
1
0
Buhnici, ti-ai aratat adevarata fata. Ai demonstrat cat esti de mic, mic, mic .
0
0
Pana la urma cine plm e george buhnici asta? Nu aveam o parere buna nici inainte despre el, se vedea de la o posta ce jeg de om este in timpul lui liber...atat de jeg incat a inceput sa se reverse si live treaba asta. Vedea-l-as dat afara ca pe un caine de peste tot!
0
0
Un barbat adevarat nu face asemenea comentarii despre femei public.Un barbat care isi iubeste sotia cu adevarat nu se uita dupa alte pasrici pe starda ,nu gesticulezi si nu vorbesti cum arata aia ,ce i-as face ,ce i-as drege.Bine nu se simtea sotia lui.Are zambetul pe fata dar nu este al ei. Este fortat.sa dea bine la tv.Sa il vada pe bou cum ii curg balele langa ea taurului in calduri uitandu-se la altele si comentand? Foarte ciudat acest individ.Pervers.
1
0
Ma doare n pwla, eu arat super si nu am vergeturi Fmm!
0
0
george,maimuta ta arata ca tutankamon cu nasul ala scorojit si pometii umflati de silicon.in plus scindurile largarete nu sint pe placul tuturor,suckere.vino la 2 mai nudisti sa vezi numai babaciuni,cazaturi si boschetari,pe urma vorbim!
0
0
bunicule, ai decalotat-o cu manuta ta. te-au pus la respect. bine ti-au facut
1
0
Asta este un ratat ce traieste din pomeni mai rau ca barterele
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212