REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CERONAV organizează un concurs de denumire a unei ambarcatiuni cu vele!

CERONAV organizează un concurs de denumire a unei ambarcatiuni cu vele!

Replica API 17 decembrie 2019 | 00:00 522

CERONAV a lansat la apă, luni, 16 decembrie a.c. un velier modern, clasă A pentru zona maritimă dar și pentru ape interioare.

„Șampania s-a spart din prima, recepția și probele de manevră pe apă au confirmat calitatea înaltă a echipamentelor însă acum nava mai trebuie să primească și un nume și să fie înmatriculată la ANR”, a transmis Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV . Astfel, CERONAV lansează începând de marți, 17 decembrie a.c. un concurs public pentru stabilirea numelui velerului, pe Pagina de Facebook a CERONAV: https://www.facebook.com/ceronav.oficial/. Premiul pentru câștigătorul concursului va consta în participarea la o ieșire în probe de mare, după înmatriculare. Comisia de selectare a numelui se va întruni pe data 15 ianuarie 2020.

CERONAV își propune să furnizeze cursuri la cea mai înaltă calitate, pentru a-si confirma statutul de centru de excelență în domeniul pregătirii navigatorilor de toate categoriile. Piața cursanților pentru manevra ambarcatiunilor cu vele este în continuă creștere în România.

Velierul are lungime de 9 m, lățime la cuplu maestru de 2,8 m, randă și foc cu suprafață velică de 40 mp și poate lua la bord 6 persoane.Este echipat cu echipamente moderne de navigație, comunicații și corespunde standardelor mondiale actuale de pregătire a navigatorilor pasionați de navigația cu vele.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@ marinar 18:31 Si-a uitat ma-ta chilotii la mine, zii sa treaca sa-i ia...parca am o pereche si de la nevasta-ta
3
0
Bagabont esti tu mai frustratule. In orice tara democratica oricine are dreptul sa candideze pt o demnitate. Prea greu pt tine, ascuns in spatele unei tastaturi sa intelegi ce inseamna administratie, manageriat si munca pt o institutie! Ar trebui sa ne bucuram, orice aduce plus valoare indiferent ca tu vei sta in voma personala iar cand nu poti mai mult in frustarile tale ii vezi pe toti asa cum te vezi tu spagar, curva si saltimbac!
1
3
Mangleala, se viseaza si bagabontul asta primar.
7
4
Nu ne mai facem bine. Toate lucrurile bune sunt criticate de postacii psd si mai nou si de aia de la Tnl pt a discridita un om care chiar a facut ceva cu acest Ceronav. Bai prostilor voi stiti ca in alte tari occidentale, alea la care visati cu totii, nu au asa centru? Dar mai important e acum sa aruncam cu noroi in oameni buni pt ca ii tremura rozeta lui Septimiu. Cupsa Primar. Sa aduca acest oras la un standard european. Regina Maria este cel mai bun nume pt. acest velier.
3
8
un candidat care din punct de vedere profesional, chiar merita sa incerce si la primarie, la ce specimene au fost primari in c ta Cupsa este chiar un om cu mult peste
4
7
la mai mare si la cat mai multe rezultate de acest gen !
3
8
oameni buni in loc sa aruncati cu noroi in niste persoane , mai bine apucativa si faceti ceva bun , ura nu duce la nimic bun , lasati oameni capabili sa i-si faca treaba.
10
9
din cauza asta o sa ne ia draq in tara asta, din cauza mancatorile de kkt, pentru ca orice s ar face nu este bine, indiferent daca un lucru este bun sau nu, se gasesc comentatori si postaci care sa critice orice, mai exact in acest moment postacii anti Cupsa sunt 4, probabil de la birourile de partid ale PNL ului, ba baieti, mai aveti de mancat paine si IT o gramada pana sa va iasa lucrurile.
7
10
Ii faceti prea multa reclama motanului! Nu cred ca e atat de important!
12
3
Cupsa, o tarfa poltica.Eu zic ca cel mai bun nume ar fi : CC Curva Cupsa
13
8
pisica e cel mai plauzibil nume
13
5
foarte frumos, dovada ca si in Romania si chiar si in Constanta se pot face lucruri frumoase !!! Felicitari si un nume ar merge Elisabeta
7
14
Pontos- Zeul Marii Negre
5
14
Felicitari, pentru tot ce realizati dl Cupsa! Pentru cei care comentati cu atata ura si invidie, v-as intreba si eu: a-ti realizat ce a facut dansul? Sa fiti un bun manager, un bun diplomat la nivel IMO? Cati directori la nivel de institutii importante, au realizat ca dansul? Iar, in privinta cursurilor IMO care sunt scumpe in Romania, comparativ cu salariile sunt obiectiva, in afara tarii sunt mult mai scumpe! De asemenea, dl Cupsa nu se face vinovat ca nu mai exista Flota romaneasca! De vandut, a vandut-o Basescu!
5
15
Felicitari Ceronav. Ca de obicei, standarde inalte de calitate pentru personalul navigant. Ceronav Adventure ar putea fi un nume.
6
15
Graff Spee
5
12
Queen Elisabeth
5
12
Felicitari! O initiativa buna! Saltimbacii niciodata nu vor aprecia nimic doar sa injure vor fi in stare! Asta releva gradul de frustrare, 11,13 stres Mic ce esti!
6
13
PISICA, SPAGA, VREAU PRIMAR...
13
6
Asa natie plina de ura si rautate nu am vazut. Cei 7 ani de acasa lipsesc in cazul multor persoane ce comenteaza pe aici. Felicitari pentru actiunile dumneavoastra.
6
13
Nicolae Ceausescu, ca daca nu era el va cacati in curte si acum.
15
3
Numele vasului Cupsa primar !
13
3
Nu cred ca in spatele unei domnisoare se ascunde asa o ura ! Nu cred ca parintii trebuie amestecati in general iar Marian, tu nu mai fi frustrat! Te potolesti tu, incet!
7
2
director CERONAV, reprezentat al
3
5
Un pachet de cursuri IMO in loc de premiu...si asa costa enorm raportat la salariile din Romania. Ma refer la marinari sau la cadeti...sa nu tipe haterii pe aici ca sunt salariile mari in voiaj..
11
3
jegosul asta de cupsa nu stie ce sa mai faca sa iasa in fata, pune numele lui mata sa vem si noi ...
10
8
Ovidiu Cupsa ai rozeta Sparta de toate partidele, perversitatea intruchipata. Ai linge orice sa ramai in functie poponarule!
12
6
Regina Maria! Mult succes, sunteti la inaltime si ati dezvoltat multe in ultimul timp!
9
12
MAI BINE REGINA MARIA. NAVELE AU NUME DE FEMEI. E O BIJUTERIE. AM FACUT UN VOIAJ DE LA GDANSK LA ROSTOK CU UN VELIER DIN CLASA SCANDINAVIA 30. E CHIAR DE 5 STELE.
9
11
Regele Carol a unit Dobrogea cu Romania. El a infiintat si Scoala Flotilei. Ar putea fi un nume bun pentru un velier.
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272