REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CHIȚAC: Cea mai mare AMENINȚARE a noastră a constituit-o NEPĂSAREA

CHIȚAC: Cea mai mare AMENINȚARE a noastră a constituit-o NEPĂSAREA

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:08 1856

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a transmis un mesaj în legătură cu clădirea Grădinii de vară „Tomis“ din Constanța.

Vergil Chițac

„Au trecut de mult vremurile în care intram nerăbdător să văd un film bun sau să mă bucur de un spectacol de calitate la Grădina de vară din Constanța. Acum totul e o ruină năpădită de buruieni şi plină de mizerie, o adevărată „junglă”, că tot voia vechea administrație să transforme centrul Constanței într-o „junglă urbană”

Grădina de vară a fost cumpărată pe un preț derizoriu de la Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor România și a ajuns chiar de vânzare pe un site de specialitate prin 2014. A fost, pe rând, cinematograf în aer liber, teatru, patinoar. Acum nu este decât o mare groapă de gunoi în mijlocul unui parc public din inima Constanței.

În tot acest timp, proprietarii nu au primit decât o somație conform căreia imobilul a fost încadrat în categoria imobilelor neîngrijite și va fi supraimpozitat cu 300%. Lucru care, nici măcar, nu s-a întâmplat. Nu a fost aplicată nicio sancțiune pentru starea de degradare în care a fost lăsată să ajungă Grădina de vară din Constanța.

Nu abandonăm acest spațiu emblematic al orașului, vrem să-l readucem la viață și să redevină un loc iubit de toată lumea. Căutăm soluții. Vrem să vedem care sunt căile legale și despre ce bani e vorba.

Orice contribuție e binevenită! Nu pentru că nu avem banii necesari deși problemele financiare ale Primăriei Constanța nu sunt simple...cât mai ales pentru faptul că acesta ar fi mesajul că vă pasă. Cea mai mare amenințare a noastră în ultimii 20 de ani nu a constituit-o un om sau altul...ci nepăsarea“, a transmis primarul Constanţei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg cum de l-a votat lumea..
0
0
din pacate , noul primar nu are tangenta cu administratia unui oras . numit si votat politic , inclusiv de noi , dovedeste dupa trei luni de la instalare ca nu are o echipa de profesionisti in jurul sau cu care sa schimbe vechea garda de la primarie . e necesar sa rezolve proiecte vitale pentru oras , dar cu profesionisti la primarie si nu cu noi fripturisti
0
0
Cat de prost sa fi sa il votezi pe unul cu pensie nesimtita care nu a muncit nimic si nu a produs nimic toata viata. Ce o sa l mai plangeti voi pe Mazare ..
0
0
lasa vraja hitac.pune mina si da afara smenarii lui mazare re care musteste primaria,taie contractele paguboase cu aceiasi borfasi,pune pomi,pune impozit cit casa ptr constructiile aiurea parasite,sa si le darime singurietc! lasa vraja,treci la treaba.curtea de conturi,dna,treci odata!
2
0
La treaba!
2
0
De ce dati afara oamenii competenti? cine nu e pnl e psd si trebuie sa moara?
5
1
lasa vaicareala!!!! treci la treaba mosuleeee
5
0
Avem o premiera. Primul APVist cersetor. Ca nu e primar el ci Ovaneza. Ea nu cere nimic, ea demoleaza, ia cisterne iarna si are grija de pisicile pierdute in oras. Halal conducere, halal de locuitori tampiti care au votat idioti
6
1
bine, ca inca sunt permise comentariile
7
0
M-ati votat prostilor si va trag la muie din toate pozitiile acum.
2
4
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
4
Mai bine o demolezi, ca pe roata de pe faleza, e mai simplu,nu i asa? Taxele le ai crescut, nu te mai vaicari.
10
3
Primaria Constantei nu este mizeria voastra de asociatie "Constanta Altfel" sa stai sa cersesti bani cu palaria intinsa. Pune mana si fa treaba, ca pana azi nu ai facut decat sa te lamentezi si sa cersesti. Functia de primar nu este de "gargaragiu motivational". Ajunge ca vrajelile astea!
18
2
patetic individ. ba nene, dupa ce ti-au luminat altii orasul de sarbatori, tot cu vaicareala si milogeala umbli? da-ti demisia daca n-ai nicio viziune despre cum trebuiesc demarate si infaptuite proiectele esentiale de dezvoltare a unui oras. ai avea si mai mult timp liber sa ti-l petreci pe facebook.
17
2
Cu tot respectul dar de munca adevarata cand va apucati domnule primar? Observ ca periodic ridicati niste tinte false ori neimportante ca sa vada lumea ca existati. In felul acesta veti fi cel mai slab primar pe care l-a avut urbea in ultimii ani
20
2
cu 100milioane euro, ca tot smecherii lor il au in proprietate
12
2
Se pare ca Dl. Chitac va fi cel mai incapabil Primar din ultimii 30 de ani . S-ai spuna cineva , sa-i reaminteasca , gata, ajunge cu vaicareala din campania electorala...El este noul primar !
18
2
De unde stiti dvs dl primar ca au devenit constantenii atat de nepasatori daca administratiile anterioare nu si-au facut datoria? Si daca le pasa si nu au bani sa va ajute va simtiti mai usurat? Lucrati la psihologia maselor si adoptati stilul lacrimogen - al durerii pentru trecut, inloc sa intrati frontal in rezolvarea problemelor. Lasati amintirile, trecutul, ca doar prezentul si, mai ales, viitorul conteaza! Dupa ce gasiti solutiile de rezolvare sa il chemati si pe colegul dvs de partid, primarul Harsovei, sa-i dati consultatii pt solutionarea problemei cinematografului din urbe.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212