REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cine este Cristina Pazurati, femeia care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate

Cine este Cristina Pazurati, femeia care i-a dăruit o fetiță lui Tristan Tate

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 00:00 1980

Tristan Tate are o fetiță cu Cristina Pazurati, iar aceasta a mers împreună cu copilul la arestul central pentru a-l vizita pe milionar. Frații Tate pot fi vizitații astăzi de patru membri ai familiei, iar al cincilea este nimeni altul prietenul lui Andrew Tate, Adin Ross.

Cine este Cristina Pazurati, femeia care i-a daruit o fetita lui Tristan Tate

Tristan Tate și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, iar milionarul nu a oferit detalii despre Cristina Pazurati, cea care i-a oferit o fetiță. Blondina a mers astăzi alături de copilul ei să-l viziteze pe milionar la arestul central.

Cine este Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate

Cristina Pazurati este din Chișinău și a fost în mai multe rânduri iubita lui Tristan Tate. Cei doi au împreună o fetiță. Cristina Pazurati a activat ca prezentatoare TV și a fost o prezență consistentă în mediul online. Tristan Tate a preferat să nu vobească despre mama copilului lui și a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate, a mers la arestul central alături de fetiță pentru a-l vizita pe milionar. Martorii vor fi audiați, după ce procurorii DIICOT au făcut perchezițiLE informatice și au analizat conținutul pe care l-au găsit în telefoanele milionarilor.
Noi audieri din dosarul fraților Tate

Cea care a mers prima să dea explicații anchetatorilor a fost fosta polițistă, Luana Radu, iar mai apoi Vlad Obu, prietenul celor doi milionari. Reamintim că frații Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane.

"Sunt audiat ca martor, deocamdată. Nu am avut conexiuni de business cu frații Tate. Eu am altfel de discurs public. Nu are legatură cu frații Tate.", a declarat Vlad Obu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce buze ginecologice are.
4
0
vai de capul ei de botoxata imblanita hehe
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272