REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Joi, 8 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6388
22.2° Constanța Joi, 8 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6388

Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni

Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni

A.V. 2 aprilie 2023 | 00:00 6982

Primele surse din anchetă au arătat că tânăra care a încercat să-și ia viața pe Aeroportul Otopeni s-a aflat, în trecut, în atenția polițiștilor. Incidentul a avut loc în toaleta terminalului plecări din Aeroportul Otopeni, tânăra fiind găsită, în cursul zilei de sâmbătă, 1 aprilie a.c, de către femeile de serviciu, într-o baltă de sânge.

Cine este femeia care a incercat sa isi ia viata intr-o toaleta de pe Aeroportul Otopeni

Femeia s-a blocat într-o cabină din toaletă, acolo unde şi-a provocat tăieturi pe mâini, iar salvatorii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-i acorda primele îngrijiri. Aceasta a fost intubată de medici și este conștientă, însă rănile pe care și le-a provocat sunt extrem de grave.

Mai mult, în urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că femeia luase antidepresive. De asemenea, potrivit surselor din anchetă, asupra ei au fost găsite mai multe poze cu mașini de poliție.

Surse din anchetă spun că, în toamna anului trecut, femeia care acum a recurs la acest gest extrem a fost reținută, la Bârlad, pentru că a aruncat cu pietre în agenții care îi încătușau iubitul, după un scandal în plină stradă. La acea dată, atât ea, cât și concubinul s-ar fi aflat sub influența alcoolului, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea GYGY GyGy gYgY KARYGY KAJBYCY SHOKARYGY!!! Iar ai atakat GIGI -NESY !! Nu ai mila da nimenea nea Gigi ! ATAKA SI SCUFUNDA!! TAIE FWTE SI ASTUPA!! Bravo nea GYGY! Sa traiesti! Sa fii sanatos!!
2
2
o vvita nesi si betiva.asta este.data aviatoare omoara.te acasa,vita!
3
2
Din articol este ma-sa lui RELU
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292