REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cine este iubita lui Răducu Mazăre! Cei doi au luat masa într-un local din Constanța

Cine este iubita lui Răducu Mazăre! Cei doi au luat masa într-un local din Constanța

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 21740

Radu Mazăre Junior (28 de ani) e departe de ce a însemnat tatăl său atunci când vine vorba de distracție! Fostul edil a fost supranumit ”Faraonul Litoralului” pentru distracțiile uluitoare pe care le organiza, dar fiul său este fix opusul. Juniorului îi plac mesele liniștite, alături de iubita sa! Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși într-un moment de relaxare.

Zicala ”așa tată, așa fiu” nu prea se potrivește în cazul lui Radu Mazăre Junior. Și poate că e bine să fie așa! Fiul nu prea pare că îi seamănă fostului edil al Constanței. Dacă tatăl lui a ținut de-a lungul timpului prima pagină a ziarelor prin scandalurile și petrecerile faraonice în care a fost implicat, Juniorul nu face la fel.

Cel puțin la acest capitol, pare că nu vrea să îi calce pe urmă tatălui său.

Ca să mai ia o pauză de la atâta liniște a scos-o la masa de prânz într-un local din Constanța. Au povestit, au mâncat și s-au sorbit din priviri.

Radu Mazăre Junior nu se grăbește la însurătoare

Deși are alte principii față de tatăl său, Radu Mazăre Junior nu se grăbește să facă pasul cel mare. Are o iubită de câțiva ani și se înțeleg bine. S-au cunoscut într-o vacanță în Egipt și a fost dragoste la prima vedere. El a mai avut relații în trecut, dar nu au atras atenția într-un mod aparte, așa cum o făcea tatăl lui cu cuceririle sale.

Alexandra, căci așa o cheamă pe actuala iubită, i-a adus liniștea de care avea nevoie. Au o relație discretă și deși au ieșit de multe ori public, în mediul online nu se afișează atât de des. Din contră, nici unul nu postează poze unul cu celălalt pe rețelele de socializare. Probabil sunt mult mai preocupați de afaceri, căci și ea la rândul ei se ocupă cu antreprenoriatul, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de mine, ce urat vorbiti!
0
0
Pai in dosarul ala pentru care a luat peste 10 ani cu executare Radu Mazare impreuna cu prieteni condamnati impreuna cu el aveau de platit 110 de milioane de euro bugetului local si central,asha au spus judecatori iar Mazare impreuna cu prieteni lui nu au contestat debitul asta pentru ca nu aveau cum dar nici nu au platit pentru ca nu aveau bani"asha spuneau ei". Stie cineva cat sa recuperat de la hotzi astia din suma aia 110 milioane euro.
0
0
Este cineva care nu are somn din cauza acestui puber cu cosuri de pubertate?
0
0
O fute sedan din piata chiliei !
0
0
Vedeti ca ala micu produce mai mult decat voi toti la un loc din marketing digital cu scoala pe care a facut-o. Cautati
0
1
ce baiat bun si cuminte...
3
0
A fututo transevren si popica de pe hasdeu !
0
0
Asigurat pe viata,la cat a furat tasu,ce i mai trebuie
2
0
Raducu are aproape 30 de ani si are o afacere ,sa consume banii lui taica -su.Nu are nici o pregatire si nici o afacere in afara de banii produsi pe spagi de senior.
4
0
Din neam c***e , bunicasa sa futut cu tot stejaru , pe masa o f***a dami liuta , dana roxana verisoarsa salteaua turcilor , acum sa tunat vrea sa i achite boargile lu giorginio cu gura si cu gaoaza ei rupta !
2
0
C***a constantei si acum a bucurestiului la tocat de bani !
2
0
Cine este nevasta lui virgil stoian? - o c***a care profita de pensia de handicap a lu virgil stoian
2
0
Deja plangeti dupa Radu. Ar fi bine pentru orasul asta sa semene cu Radu pentru ca asa si ar reveni. Sau poate va place cu lichelele proaste ce va conduc acum.
1
2
Toata familia Mazare pute de bani in timp ce Constanta se zbate in mizerie ajungand unul din cele mai urate orase din tara. Urmarile domniei marelui Escroc se vor mai vedea mult timp de acum. Pacat, orase mult mai sarace arata mult mai bine, iar Constanta nici macar un centru civilizat numai are, iar peninsula a fost reparata de acelasi Mazare in bataie de joc si numai pt parandarat. Ma rog noi l-am vrut si l-am tinut la putere!
2
1
Are vre-un loc de munca ? Pai din ce traieste ? Ca sa iti scoti gagica la restaurant in zilele de azi trebuie sa fii bine bazat financiar ! Pai asta nu munceste , nu face nimic ... toaca banii furati de tac-su ! Nu il mai laudati atata pe pitziponc ca nu este vre-un olimpic premiant la matematica ! A-pro-pos : de ce nu scrieti nimic de Olimpicii la matematica din echipei Romaniei care ieri au castigat medalia de aur ?
3
0
Nu e o lauda ca nu seamana cu taica-su. Cum era Constanta si statiunea Mamaia pe timpul lui R.Mazare. Era plina de viata, curatenie,ordine. Cum e acum cu liberalul Chitac. Pustiu in Mamaia, mizerie, gropi, gunoaie, etc. etc. in C-ta.
6
2
O sa aiba grija... Soarta... De el
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272