REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciolacu anunţă creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din sănătate şi asistenţă socială

Ciolacu anunţă creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din sănătate şi asistenţă socială

Victor ROTARU 1 iulie 2023 | 00:00 578

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă prin care vor fi creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din sănătate şi asistenţă socială, la salariul de bază maxim prevăzut de lege, menţionând că prin această măsură se închid promisiunile făcute în sistemul sanitar.

Ciolacu anunta cresteri de venit pentru toate categoriile de angajati din sanatate si asistenta sociala

"Astăzi vom lua o măsură, într-o ordonanţă de urgenţă, închizând promisiunile făcute şi în sistemul sanitar. Avem creşteri de venit pentru toate categoriile de angajaţi din sănătate şi asistenţă socială la salariul de bază maxim prevăzut de lege. Cu alte cuvinte, toate anexele care au ţinut de Legea 153, dar sunt incluse fonduri şi pentru plata voucherelor de vacanţă, indemnizaţii lunare pentru gărzi, zile suplimentare de concediu de odihnă şi deblocarea negocierilor şi semnarea contractului colectiv de muncă", a precizat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

El a spus că se repară inechităţile vechi. "Practic, ca şi la Educaţie, reparăm inechităţile vechi şi sunt convins că, împreună, facem ceea ce este corect", a spus premierul, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ajungi la spital si nu bagi mana in buzunar esti un om mort. Doctorii incaseaza 4000 euro pe luna si tot nu le ajunge. Nici o autoritate a statului nu se sesizeaza.
2
0
Dar la CFR cand aplicati statutul?Ala promulgat de 3 ani si nici acum aplicat!Dati la profesori care castiga miliarde din meditatii si nu declara nimic,la sanatate unde spaga este sfanta,la politisti care nu prind un hot,la parlamentari care o freaka toata ziua,s.a.m.d.
5
1
in sanatate, sa dispara spaga si hotia la nivel de spital, policlinica si apoi sa vorbeasca de mariri de salar! Competentele sunt invers proportionale cu salariul si spaga, nesimtirea, indiferenta ,NU au disparut!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468