REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciolacu: Decesul tinerei artiste de 27 de ani, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund

Ciolacu: Decesul tinerei artiste de 27 de ani, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund

Victor ROTARU 18 decembrie 2023 | 00:00 1134

Premierul Marcel Ciolacu deplânge moartea tinerei artiste de 27 de ani Inbar Haiman, Pink, ucisă de teroriştii Hamas, subliniind că România rămâne alături de comunitatea internaţională şi susţine eforturile Statului Israel de eliberare a tuturor ostaticilor răpiţi de această organizaţie.

Ciolacu: Decesul tinerei artiste de 27 de ani, ucisa de teroristii Hamas, m-a intristat profundMarcel Ciolacu

"Decesul tinerei artiste de 27 de ani Inbar Haiman, Pink, ucisă de teroriştii Hamas, m-a întristat profund. Sunt alături de familia şi prietenii săi şi le transmit întreaga compasiune. România rămâne alături de comunitatea internaţională şi susţine eforturile Statului Israel de eliberare a tuturor ostaticilor răpiţi de teroriştii Hamas. Negocierile pentru soluţionarea conflictelor este soluţia viabilă pentru restabilirea păcii şi securităţii în regiune, mesaj reiterat în dialogul avut săptămâna aceasta cu Moshe Arbel, ministrul de Interne al Israelului, şi cu membri ai familiilor unor cetăţeni israelieni de origine română ţinuţi ostatici în Fâşia Gaza", a transmis duminică Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Ambasada Statului Israel la Bucureşti a făcut cunoscută identitatea ultimului ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ucis în Fâşia Gaza, fiind vorba despre o tânără artistă de 27 de ani.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat sâmbătă decesul unui alt ostatic cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, în Fâşia Gaza.

''Am aflat cu profundă tristeţe vestea care confirmă decesul tinerei Inbar Haiman, ucisă de teroriştii Hamas. În vârstă de doar 27 de ani, Inbar avea cetăţenie română şi era studentă la Arte. Executa lucrări de artă stradală deosebite şi numele sub care era cunoscută în Israel şi în lume era 'Pink', semnătura ei inconfundabilă'', precizează Ambasada Israelului pe Facebook.

În prezent, o persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, se mai află ostatică în Fâşia Gaza, arată sursa citată, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâşia Gaza, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand dai lege sa nu mai vina in tara toti leii lui Alah?
0
0
Cand vei fi si mai profund intristat de moartea a cateva mii de pensionari romani,in fiecare an ,datorita furtului din banii contribuiti de ei pentru a umfla conturile celor mai presus de Lege cu asa zisele pensii speciale ? Ce-ai facut cu Legea 127 din 2019 ,ai inlocuit-o cu alta mintindu-i din noupe bietii oameni pana la alegerile din 2024 ?
1
0
Tre sa fi fost nasol tare daca l-a intristat pe Marcel.
0
0
Bai tzigan de Buzau, scursura a Romaniei Educate, mai analfabetule de PM dar de ce nu te-a indurerat profund cand zilnic mor in spitalele PSD iste oameni,din cauza ca nu au medicamente, fac infectii spitalicesti.....mor cu zilele oamenii caci nu ai un sistem prin care sa apeleze la spitale din UE???? Dar ce nu plangii cand zilnic mor oamenii pe sosele din cauza ca inca nu avem drumuri k lumea ... Caci zilnic mor copii de foame , cu dorul la parintii lor placati la munca, goniti de sleahta de hoti si impotenti politici care ne conduc Tara de 34 de ani???!!! Pentru asta nu plangi !!!!
4
0
Dar jafurile și crimele abominabile comise de evrei acolo din 1948 și pînă azi, nu l-au impresionat pe vînzătorul ăsta de țară ?!?!
4
0
Pai tu ucizi oameni in fiecare zi prin stilul de guvernare si nu te mai intristeaza..
7
0
Vin rușii peste noi, imediat scoți carnetul roșu de comunist de la naftalină, prefacutule
9
2
Despre acei romani pe care i-ai condamnat la foame si frig prin marirea peste noapte impreuna cu PNLishti a pretzurilor la Energie electrica,combustibili lichizi si fosili si alimente nimic,te dai bine cu jidani "caci asha este la moda" suferind chipurile din cauza morti unei romance care nu stie de Romania decat ca de acolo au venit in Israel parintzi sau bunici ei. Hai sictir covrigarule.
13
0
Pe cuvântul tău?, hai sa fim serioși, doi bani nu dai tu, dar dacă trebuie sa faci impresie, cu drag. Scârbă îmi este de astfel de caractere Eu tot aștept ca ți covrigărie sa explici, dar sincer, motivul divorțului. Noi îl știm, nu îl bănuim, unul singur, averea furata pusa la adăpost. Mai ciolacule, nou avem ceva nai multe clase decât tine,înțelegi?, nu poți fi credibil
10
0
Ciolacu se da sensibil, desi nu prea stie cine este victima. Se da cunoscator in domeniu desi nu are pregatire.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468