REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ciolacu: Dialogul constant cu reprezentanţii comunităţii evreieşti şi combaterea antisemitismului - printre priorităţile Guvernului

Ciolacu: Dialogul constant cu reprezentanţii comunităţii evreieşti şi combaterea antisemitismului - printre priorităţile Guvernului

Victor ROTARU 8 decembrie 2023 | 00:00 184

Dialogul constant cu reprezentanţii comunităţii evreieşti, prevenirea şi combaterea antisemitismului se numără printre priorităţile Guvernului, a declarat miercuri premierul Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Dialogul constant cu reprezentantii comunitatii evreiesti si combaterea antisemitismului - printre prioritatile GuvernuluiMarcel Ciolacu

Acesta a avut întrevederi, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în SUA, cu preşedintele Congresului Mondial Evreiesc, Ronald Lauder, şi cu reprezentanţii American Jewish Joint Distribution Committee.

Discuţiile s-au concentrat asupra consecinţelor grave în plan umanitar şi de securitate ale atacurilor comise de Hamas în Fâşia Gaza, dar şi asupra unor subiecte de interes pentru comunitatea de români din Israel şi pentru comunitatea evreiască din România, se arată într-un comunicat transmis.

Premierul Marcel Ciolacu şi-a reafirmat solidaritatea cu poporul israelian şi a condamnat violenţele comise de Hamas, care au consecinţe asupra civililor israelieni şi palestinieni deopotrivă, dar şi asupra unor cetăţeni ai altor ţări.

"Mai ales după atacurile Hamas din luna octombrie, observând cu îngrijorare o creştere a mesajelor antisemite în mediul online şi offline, am menţinut un dialog instituţional constant cu Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, pentru a asigura protecţia membrilor comunităţii şi a lăcaşurilor de cult", a declarat şeful Executivului român, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212