REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciolacu: Împreună cu preşedintele Senatului, vom găsi soluţia în privinţa numirii noului şef al SGG

Ciolacu: Împreună cu preşedintele Senatului, vom găsi soluţia în privinţa numirii noului şef al SGG

Victor ROTARU 21 iunie 2023 | 00:00 490

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, va găsi cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte numirea noului secretar general al Guvernului, funcţie ce urmează să fie preluată de PNL, subliniind că în cadrul actualei coaliţii de guvernare nu există "o tensiune" pe acest subiect.

Ciolacu: impreuna cu presedintele Senatului, vom gasi solutia in privinta numirii noului sef al SGG

El a răspuns astfel, întrebat despre "tensiunile" din ultima perioadă dintre PSD şi PNL pe subiectul numirii noului secretar general al Guvernului, şi care a fost motivul pentru care ar fi refuzat numirea lui Mircea Abrudean în această funcţie.

"Sunt ferm convins că împreună cu domnul preşedinte al Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun scandal. Eu azi de dimineaţă mi-am luat tensiunea, e normală. Din punctul meu de vedere, nu există nicio tensiune. Sunt lucruri normale, când se construieşte o echipă", a declarat Marcel Ciolacu, marţi, într-o conferinţă de presă la finalul vizitei de lucru pe care efectuat-o la Ministerul Transporturilor.

Întrebat dacă îşi doreşte un alt nume la SGG, el a răspuns: "Decizia îmi aparţine mie şi domnului preşedinte Nicolae Ciucă", a mai spus Ciolacu, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi supraponderali de bani!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468