REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu: PNL să se hotărască dacă vrea o coaliţie cu PSD pe termen lung, atât la nivel central, cât şi local

Ciolacu: PNL să se hotărască dacă vrea o coaliţie cu PSD pe termen lung, atât la nivel central, cât şi local

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 21:28 700

Marcel Ciolacu cere PNL să se hotărască dacă vrea o coaliție cu PSD pe termen lung, atât la nivel central, cât și local. Liderul PSD spune că nu e normal ca PNL să facă alianțe cu USR la nivel local, iar la București să formeze o coaliție și un guvern alături de PSD. „Trebuie să vedem, dacă dorim să avem un proiect de ţară în viitor, atunci trebuie să ieşim în faţa românilor şi să ne asumăm acest lucru”, spune Ciolacu.

Ciolacu: PNL sa se hotarasca daca vrea o coalitie cu PSD pe termen lung, atat la nivel central, cat si local

„Cred că domnii de la PNL, cu care constituim coaliţia de guvernare, ar trebui să se hotărască. Nu putem local să facem coaliţii cu USR, şi la Bucureşti să facem o coaliţie şi un guvern împreună, încercând cu acest dublu aspect politic, atât local, cât şi central şi să ne dorim ca lucrurile între noi să funcţioneze uniform. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Primăria Capitalei. Partenerii noştri trebuie să-şi asume. Ori şi-l asumă pe domnul Nicuşor Dan, care a fost candidatul susţinut de către PNL şi USR, ori încercăm să menţinem o coaliţie care a funcţionat. Eu consider că, alături de colegii mei am luat decizia corectă de a constitui această coaliţie, cel puţin până în anul 2024”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Eu, sincer, şi le transmit acum şi partenerilor noştri, consider că şi din 2024 putem continua acest format de coaliţie, dar trebuie să ne hotărâm - vrem să blocăm proiectele primarului de la Vaslui, cu USR? Vrem să ne asumăm proiectele cu USR din Bucureşti, sau ale lui Clotilde Armand, sau vrem să constituim o coaliţie în adevăratul sens atât local, cât şi central pentru a răspunde aşteptărilor românilor în acest moment şi pentru a răspunde provocărilor prin care trece nu numai România, întreaga Europă. Trebuie să vedem, dacă dorim să avem un proiect de ţară în viitor, atunci trebuie să ieşim în faţa românilor şi să ne asumăm acest lucru”, a adăugat președintele PSD, potrivit digi24.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este, bravo P.S.D.. @BABA NOVAC Bunul simt si cei 7 ani de acasa....
0
0
Hehehe cwrvele se adună! Colacule pune mâna și te spala pe moyanul cela că zici că ești la ovulație! Fututenguritza de borât ce ești ce planuri ai tu ?! Sa vezi surprize surprize cu andrea săpun, sa vezi clăb**i ce faci! Sa nu uit mwyye peneleupesedeu mizeria perpetua ! SavanGhiță yadul ordinarilor!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272