REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ciolacu: Posibil să venim cu o lege a pensiilor până la sfârşitul anului. Pensiile mici vor creşte

Ciolacu: Posibil să venim cu o lege a pensiilor până la sfârşitul anului. Pensiile mici vor creşte

A.F. 1 septembrie 2023 | 22:46 805

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că este posibil ca Guvernul să vină până la sfârşitul anului cu o lege a pensiilor, menţionând că "pensiile mici vor creşte cu certitudine".

Ciolacu: Posibil sa venim cu o lege a pensiilor pana la sfarsitul anului. Pensiile mici vor cresteMarcel Ciolacu

"Este foarte posibil să venim cu o lege a pensiilor până la sfârşitul anului. (...) În primul rând, solicitarea Comisiei (Europene) este de a închide cât mai mult din inechităţile din interiorul Legii pensiilor. Niciodată Comisia nu ne-a cerut să mărim pensiile celor care au la pensie mai mult decât au avut în activitate", a afirmat Ciolacu, la o conferinţă de presă.

El a spus că "pensiile mici vor creşte cu certitudine".

"Va exista totuşi o abordare diferenţiată, în funcţie de venit. Este normal să se întâmple acest lucru. Nu i se ia nimănui niciun drept. Este normal să ne învăţăm lecţia când s-au tăiat pensiile şi salariile în România, să venim cu altă abordare", a adăugat premierul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce numai pensiile mici cand inflatie cu 2 cifre a fost timp de 2 ani ptr toata lumea nu numai ptr cei cu pensii mici ? si acum cand a scazut la o cifra inflatia inca este foarte mare; cand faceti indexarea escrocilor ca deja populatia a saracit puternic si a pierdut foarte mult din puterea de cumparare numai din inflatie; si de ce nu se ia nici o masura de reducere mai rapida a inflatiei de atatia ani, inflatie de care numai voi sunteti vinovati infractori ordinari ce sunteti ?
1
0
Sigur ne amagiti ca de obicei . Va faceti rost de votanti . Dar gata s-a terminat nu ne mai prostiti . Am vazut la tv ca apare si nelipsita comentatoare Doina Parcalabu, care acum, mai nou este consiliera . Gata s-a terminat cu cei ce mint . Nu -i vom ma alege .
1
0
N-o mai sclada atata ! Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
1
2
În r*mânia când se face o lege durează ani multi Atunci când zici că e gata e legea junglei pe model r*mânesc în orice domeniu Dacă legile erau bune trăiam ca în vestul Europei r*mânii trebuie să fie mereu sclavi in tara lor Toți papagalii și paraziții sânt in conducerea țării De cate ori li se pune întrebări la tv ocolesc subiecte principale răspund ca analfabeții Până nu vor dispare partidele vechi cu oameni vechi tara va fi in haos total Trebuie strânși oameni din societatea civilă profesori ingineri medici salariați din toate domeniile pensionari și făcut un partid nou cu oameni noi fară oligarhi cu imobiliare și conturi bancare care nu le poate justifica Tara se pierde are multi tineri de valoare care merg in vest Ciumele care conduc tara azi pană scoate o lege se termină două mandate
2
0
Si cei care au avut salariul mai mare si s-a contribuit mai mult, trebuie sa astepte sa-i ajunga cei cu pensile cu o contributie mica ca sa fie echitate?
4
0
marcele , un milion de specialisti refac aceata lege din 2010 cand ati dat legea 163 , legea contributivitatii . pune la naiba 3 profesionisti sa refaca legea pe criterii clare , vechime , functii avute , domenii de activitate si grupe de munca . nu poti sa dai o pensie de 5000 lei la un fost sofer/femeie de servici dintr un minister si 2000 lei la un fost sef de sectie naval / petrochimic / cu sute de oameni in subordine . afara pensia se da in primul rand in functie de ce raspundere ai avut si nu cate sacose ai carat la sefi . de aia nu va inteleg vesticii din shenghen , clasa muncitoare nu mai conduce societatea romaneasca .
2
1
Deci pensiile mici devin speciale!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468