REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ciolacu: România face parte din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - NATO

Ciolacu: România face parte din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - NATO

Replica API 5 aprilie 2021 | 00:00 874

România face parte, de 17 ani, din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste un miliard de cetăţeni, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătoririi Zilei NATO în România.

Marcel Ciolacu

"Acest obiectiv naţional realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important şi influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securităţii din regiunea Mării Negre şi a flancului Estic. Acest fapt este reflectat şi de faptul că funcţia numărul 2 în organizaţie - Secretarul General Adjunct - este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană", a arătat liderul PSD, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

El a amintit că, că de la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi pentru ca această criză sanitară să nu devină una de securitate.

"De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi prin transporturi şi donaţii de echipamente şi produse medicale esenţiale, dar şi prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali şi non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine una de securitate. De Ziua NATO în România, îmi exprim susţinerea faţă de permanenta adaptare a organizaţiei şi membrilor săi la provocările cauzate de evoluţiile politice, economice şi tehnologice la nivel global", a mai spus Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nastase cate oua ai mai numarat spionule ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272