REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ciolacu: România va ataca Austria la Curtea de Justiție a UE şi va cere despăgubiri

Ciolacu: România va ataca Austria la Curtea de Justiție a UE şi va cere despăgubiri

Mirela PASCAL 15 septembrie 2023 | 09:02 649

Premierul României a anunțat în cadrul unui interviu, în presa străină, că ţara noastră va ataca Austria la Curtea de justiție a Uniunii Europene şi va cere despăgubiri pentru votul său negativ la inițiativa României de a intra în spaţiul Schengen.

Ciolacu: Romania va ataca Austria la Curtea de Justitie a UE si va cere despagubiri

Ciolacu a anunțat într-un interviu în publicația austriacă Der Standard că România va ataca Austria la Curtea de Justiție a UE din cauza veto-ului pe Schengen, dacă Austria se opune din nou intrării României în Schengen la reuniunile oficiale din octombrie și decembrie.

Permierul a precizat că daunele produse României se ridică la cel puţin două procente din PIB. Premierul Ciolacu a făcut referire și la intenția Austriei de a se alătura inițiativei europene de securitate Sky Shield, un proiect prin care statele UE vor să își protejeze spațiul aviatic. ”Austria este la fel de neutră ca şi Republica Moldova. Nu poţi pretinde securitate la nivel european şi să te aştepţi ca împreună cu România şi alte state membre UE să devii parte a proiectului Sky Shield, adică să priveşti cum se străduieşte financiar România să consolideze apărarea europeană, dar în acelaşi timp să refuzi României un drept fundamental ca aderarea la Schengen”, a spus Ciolacu, potrivit derstandard.at.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
"Karin Kneissl, fost ministru de Externe al Austriei, s-a mutat in Rusia. Vladimir Putin i-a dat un avion special pentru a-si transporta poneii de la o baza aeriana rusa din Siria la Sankt-Petersburg." III RESTUL E TACERE...
11
0
Uitati ca HITLER S-A NASCUT IN AUSTRIA si il deranjau migrantii evrei? (Apoi a dobandit cetatenie germana/naZista). Totusi, daca ABSOLUT TOATE TARILE MEMBRE UE sunt de acord cu aderarea ROMANIEI si Bulgariei la SPATIUL SCHENGEN, voi vedeti ce vad si eu? AUSTRIA NU MAI ARE CE CAUTA IN SPATIUL SCHENGEN, daca o deranjeaza migrantii. Sa-si faga GARD/"ZID" de jur imprejur! AUSTRIA E"CAL TROIAN" al Moscovei! Mai are rost sa spun despre faptul ca mai toata lumea stie ca AUSTRIA este"ENCLAVA RUSEASCA PRECUM KALININGRAD"? "Fostul ministru de externe austriac Karin Kneissl, care l-a avut invitat la nunta sa pe Vladimir Putin, se va muta la Sankt Petersburg pentru a conduce un centru academic"+"Karin Kneissl a inchiriat o casa intr-un sat din Rusia si a declarat intr-un interviu acordat presei ruse ca ii place la nebunie."Este o viata buna, nu am nevoie de Maldive sau de Seychelles. Este mai bine", a declarat Karin Kneissl". Fiicele lui Putin seamana una cu Karin Kneissl, alta cu Lyudmila. CIUDAT
11
0
PENSIILE SPECIALE. Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
1
0
Nea Marcel r*mânia astăzi nu este o țară în siguranță Poliția romană nu-și face treaba la fel ca Poliția din vestul Europei Astăzi portul Constanța este ful aglomerat Guvernul r*mâniei nu a luat măsuri de suplimentare de angajați în Politia de frontieră căpitania portuară vamă Și dacă tot vă plângeți de bani la bugetul statului portul CT trebuia să aibă și o clădire ANAF În portul Constanța anual se spală mulți bani care puteau merge la bugetul statului Pentru toate astea oamenii trebuie să fie bine plătiți să nu facă șpăgi cu hoții
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407