REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cioloş: Imaginile din SUA amintesc de mineriadele din România. Violenţa nu poate întări democraţia

Cioloş: Imaginile din SUA amintesc de mineriadele din România. Violenţa nu poate întări democraţia

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:00 1455

Imaginile din Statele Unite amintesc de mineriadele din România şi reprezintă un avertisment dureros că excesul şi lipsa de echilibru în comportament şi discurs sunt periculoase pentru orice ţară, a declarat copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş

''Democraţia e vulnerabilă atunci când nu o preţuim şi nu o apărăm în fiecare zi. Violenţa nu poate în niciun caz şi niciodată apăra sau întări democraţia. O poate doar compromite. Vedem acum consecinţele otrăvii populismului şi a diviziunilor semănate de Donald Trump. Imaginile din Statele Unite amintesc de mineriadele din România şi reprezintă un avertisment dureros că excesul şi lipsa de echilibru în comportament şi discurs sunt periculoase pentru orice ţară. Dacă se poate întâmpla în SUA, se poate întâmpla oriunde. Sprijin deplin pentru prietenii noştri americani dedicaţi democraţiei şi statului de drept. Nimic nu poate fi mai puţin american decât ce se întâmplă acum la Washington'', a scris Cioloş pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolos este un atarnache si o lipitoare. Pe cine reprezinta ? Ce a facut ptr romani si ptr tara cand a fost comisar european si prim ministru ? NIMIC!!!!! Doar JAF si INTERESE STRICT PERSONALE .
2
0
Ciolan asta vorbeste la comanda stapanului Macron. Nu zice nimic fara ordin de la stapan sau multinationale
2
2
DU TE D. CU LOZINCILE TALE
3
2
Ciolos vorbeste ca de obicei,aiurea. Minerii au batut civili,nu au asaltat guvernul. Ei chiar au fost chemati de Iliescu ca sa ciomageasca studentii si contestatarii securistilor care au pus labele pe putere. OK,cand hastagii iubitori de democratie au aruncat pasnic cu borduri in jandarmi,cu cacat si chiar au bagat in spital o jandermerita,abia acolo seamana cumva cu ce a fost in SUA,dar nici atunci,caci romanasii nostri au fost mult mai violenti ,chiar animale abrutizate,sprijinite tot de propaganda securista .
3
4
Ciolos - lasa-ne. Dute .... si nu mai veni. Antiromanule.
4
3
ciolosi unde se afla la mineriada si ce facea?
4
3
In schimb intaresc prostia crima si sclavia idiotule!La strang cu tine otreapa ordinara !
1
2
Fuck All of you!!!
3
2
ca porcul de trump o sa ajunga la parnaie in timp ce muistul ilici iliescu e bine merci !
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212