REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cîţu: I-am transmis preşedintelui că sunt gata să îmi asum această guvernare

Cîţu: I-am transmis preşedintelui că sunt gata să îmi asum această guvernare

Replica API 23 decembrie 2020 | 23:50 1555

Florin Cîţu, premierul propus de coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marţi preşedintelui Klaus Iohannis, în consultările de la Palatul Cotroceni, că este pregătit să îşi asume conducerea viitorului guvern, el lăsând să se înţeleagă că este posibil ca miercuri să aibă loc şi prima şedinţă a noului executiv, scrie Agerpres.

Florin Cîţu

"I-am transmis domnului preşedinte că sunt gata să îmi asum această guvernare, în acest moment dificil pentru România, că vom continua ceea ce am început în acest an şi bineînţeles avem un program de guvernare care aduce multe măsuri importante pentru români în perioada următoare. Am prezentat şi cum văd lucrurile după votul de mâine seară, cum va fi prima şedinţă de guvern şi care vor fi măsurile din acea şedinţă. Am discutat puţin şi despre calendarul referitor la bugetul pe anul viitor", a precizat Cîţu, la Parlament, într-o declaraţie de presă comună cu liderii coaliţiei.

În finalul intervenţiei sale, Florin Cîţu a precizat: "Mâine seară pornim la lucru".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va da muie cu cacat la toti pesedeii !!! La fel ca mine !!!
1
1
A venit guvernul Catu si belim cu totii matul!
4
1
Din pacate in societatea in care traim sunt promovate nulitatile,incompetentii, pupincuristii si nu oamenii corecti ,capabili si muncitori!
4
1
Asta cu asumatul fara sa raspunda de fapt pentru nici o nenorocire produsa,este o expresie folosita de toti politicienii da rahat ai Romaniei contemporane. Isi asuma sa fie slugoiul lui Ionahhis si sa se pise in continuare pe romani. Gata,tara nu mai are sanse.Hastagii si securistii au reusit din nou. Chia nu mai are rost sa spere cineva la nimic. Romania a ramas doar un teritoriu ocupat de o populatie saracita si dezbinata,in proces de autodistrugere implacabila.
4
2
pizede e pe primul loc prostane de la 18 37,iar plavanul si-a supt-o cu guvernul meu
10
3
Ai tras o liniuta Catule si apoi asigura l pe plavan ca vei fi o sluga de nadejde precum Boc cu Basescu
15
2
Uite cum le-a stricat sarbatorile
3
7
la pizede.. Asa ca e greu fara ciolane.. O optiune ar fi sa va apucati de munca cinstita..
6
12
Piticanie analfabeta. Oameni buni, individul nu a fost in stare sa promoveze treapta a 2-a de liceu si a ajuns la o ilustra scoala profesionala. Iata cine va fi Prim ministru.
13
6
Maidanezul anunta ca are cheita de la spate intoarsa si e gata.
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272