REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

City Taxi: tupeu, nesimţire sau autorităţi indolente? Parcarea de pe strada Unirii, OCUPATĂ 24 din 24 de taximetre!

City Taxi: tupeu, nesimţire sau autorităţi indolente? Parcarea de pe strada Unirii, OCUPATĂ 24 din 24 de taximetre!

Replica API 24 octombrie 2017 | 00:00 736

Alo, Primăria?! Poliţia Locală?!

Alo, Primăria?! Poliţia Locală?!

În urmă cu mai bine de două săptămâni, cotidianul „Replica” de Constanţa relata o situaţie anormală în Faleză Nord, sesizată ca atare de cetăţenii din zonă. Parcarea publică aferentă complexului comercial de pe strada Unirii se transformase de ceva timp în parcarea maşinilor aparţinând City Taxi. Nimeni nu mai poate parca la magazin ori la farmacie, iar asta pentru că... nu mai sunt locuri disponibile. Ori, teoretic, parcarea cu pricina ar trebui să deservească în primul rând riveranii ori clienţii ocazionali ai complexului comercial.

Altminteri, ne putem gândi că Primăria Constanţa „face un ban grămadă” din închirierea parcării. Dar, nici vorbă! Pur şi simplu, reprezentanţii City Taxi au mult tupeu şi siguranţa că nimeni nu îi deranjează, deşi maşinile sunt practic abandonate în parcare (de mai bine de o lună de zile!). Situaţia ar fi trebuit să sară în ochii Poliţiei Locale, nu de alta, dar în privinţa maşinilor abandonate pe domeniul public demersurile sunt clare şi simple. Se identifică proprietarul, i se pune în vedere să ridice autovehiculul, iar în caz contrar, vine Poliţia Locală şi ridică „troaca”.

În continuare, în ciuda faptului că cei de la City Taxi cunosc nemulţumirea locuitorilor din zona Faleză Nord, taximetrele zac în aceeaşi parcare. Ba, cu ironie, un reprezentant al City Taxi a transmis cotidianului „Replica” de Constanţa că, dacă deranjează maşinile inscripţionate cu numele companiei şi cu afişe „angajez şofer”, vor fi eliminate anunţurile.

Dar, a dat de înţeles reprectivul, maşinile vor rămâne pe loc! Cetăţeanul de rând poate, deci, să plângă, să se tăvălească pe jos în faţa primăriei şi să spere că va avea loc de parcare... când vor vrea muşchii celor cu firma de taximetrie – cam aşa funcţionează lucrurile într-unul din cartierele municipiului Constanţa.

În situaţia dată, ne întrebăm ce mai aşteaptă Primăria sau Poliţia Locală pentru a lua vreo măsură?

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/alo-primaria-ati-blocat-trotuarele-cu-piloni-dar-nu-vedeti-parcarile-ocupate-de-taximetre-332188/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@Taica John Bai retardule , masinile pot fi parcate regulamentar , dar nu doua luni in acelasi loc...Intereseaza te de reglementarile primariei...
0
0
Bai zdrentelor si gunoaielor si ordurilor care comentati p-acilea ,si tie ziaristu'mortilor matii care stai cu casa pe langa parcarea asta,afla ,bai muistule ,si voi zdrentelor ,ca masinile sunt inmatriculate in EU,platrsc impozite,si pot parca pe orice spatiu public!Si atunci A.C.ce pula mea in cur ti-atarna?Nasul tau legat cu sarma!
1
1
Masinile sunt perfect parcate in lege nu deranjeaza nimic aceste parcari . Si masinile astea sunt ale unui Avocat unu din replica se impedica de masinile astea stai in blocu ala si faci reportaje ca a parcat cum... a parcat bine
1
3
Pentru tembelul de constantean. Sunt inscriptionate City Taxi si au si ecusonul pe portiera cu indicativul. Daca nu ar fi asa exista o amenda uriasa pentru portul ecusonului. Scrie unul mai jos cum e cu declaratia de parcare. Hai sa zicem poate parca una doua asa cu treaba , dar cand ai 5 masini pe domeniul public cand ai declarat ceva ... se retrage autorizatia de transport deci implicit autorizatiile taxi pentru TOATE mainile.
1
1
Stati linistiti, am vazut si eu azi masinile galbene, maine le iau la rand cu cuiu. Si se rezolva!
4
2
Dar in parcarea supraetajata de la Spitalul Judetean transformata de cetatenii din zona in parcare de resedinta gasesti vreodata loc? Ca sa nu mai vorbesc de parcarea din spatele aceluias spital, prevazuta cu bariere si paznici unde nu am acces chiar daca doresc sa platesc stationarea la ora? Si va asigur ca nu merg acolo de placere!
3
1
azi pe tomis, o masina audi a intrat in depasire de pe mamaia pe tomis cu un autobuz ratc. a fost gen...de formula unu toata faza. la semafor pe mamaia statea masina politiei. politistii n au avut nici un stres sa urmareasca vitezomanul si sa i traga o amenda. in plus, erau niste burtosi fara centura si soferul politist vorbea la telefon....asa ca ce pretentii sa avem la politie cand astfel de fapte se intampla in fata lor?
4
1
pentru tembeli , sunt masini particulare care au dreptul sa parcheze intr-un loc fara restrictii de timp sau proprietar . Chiar nu va e rusine , nu au caseta taxi , sunt masinile unui agent economic nu CITY TAXI , NATARAILOR . Daca madam CORBU SCRIE ARTICOLUL , E CLAR . SCRIE CUMVA PARCARE PT CLIENTI , MAXIM 2 ORE ????? SCRIE CUMVA NUMAI PT LOCATARI ??????ATUNCI AU TOT DREPTUL , ARTICOL TENDENTIOS , PT RECLAMA CITY TAXI !
7
7
Masinile nu sunt abandonate ci parcate intr-o parcare amenajata. Ptr a fi declarata masina abandonata, trebuie sa fi trecut cel putin un an in care masina sa nu fi fost mutata.
7
7
Esti mai prost ca Mos gerila.
1
4
Cine e demn de un asemenea comportament ? Evident cei mai prosti dintre pamanteni si anume taximetristii taximetristii.
7
5
La obtinerea autorizatiei se da o declaratie ca detine spatiu proprietate sau inchiriat pentru parcare. Deci ori a facut declaratie mincinoasa si e penal , ori nu indeplineste conditiile de autorizare si i se suspenda autorizatia. E simplu.
14
2
Ctean daca mai minti mult o sa-ti creasca nasul. Maqsininile sunt in parcare.
7
1
UN TAXIMETRIST TIGAN CU PEUGEOT 308 ESTE IN TOMIS 3 LA LIDL SI FURA CLIENTII CU AP DE TAXARE MUUWWWIIIEEEE LA TIGAN
11
2
Este parcare publica ? Este ? Are tot dreptul ! A incalcat legea cu ceva ? Nu ! Si atunci ? Posibil un agramat de la replica sa nu fi avut loc cand a vrut sa-si cumpere creioane ? Asa ca nu va mai da-ti raniti. Si pe bd Mamaia lanfa delfinariu erau parcate masinile de la autonom si nu s-a plans nimeni.
16
12
Din pacate, Primaria si asazisa politie locala, sunt atente numai la bdul Tomis, in fata Casei Albe si la Cartierul consilierilor. In rest, jale mare! Nu vezi patrule prin piete, printre blocuri, prin cartiere si din cauza asta este debandada in tot orasul Tiganimea isi face de cap, aurolacii se drogheaza printre blocuri, golanii isi fac de cap iar neamurile proaste cred ca li se permite orice. Trebuie ca masinile de uz comercial, taxi si de transport sau distributie sa fie parcate in perimetre speciale, nu oriunde, la domiciliu. Iar putorile din primarie sa isi faca treba pt care le platim,.
18
2
Acum a mai mutat din ele le a dus dupa colt pe strada .
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218