REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ciucă: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Ciucă: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Andreea VREJOIU 3 decembrie 2022 | 00:00 992

Premierul Nicolae Ciucă, a evitat să dea un răspuns în privința unei posibile candidaturi la alegerile prezidenţiale, motivînd că în prezent este importantă guvernarea. El a mai spus că se teme de un singur lucru: să nu moară neîmpărtăşit.

„În acest moment, există o singură posibilitate - să ne îngrijim de guvernare”, a spus Ciucă la RTV, potrivit Agerpres.

El a fost răspuns astfel când a fost întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale.

Totodată, întrebat dacă se teme de vreun posibil contracandidat, premierul a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să ne fie teamă”.

„Sunt un om normal şi cred. Credinţa nu se împărtăşeşte, credinţa se trăieşte şi se arată prin ce facem şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă. Nu e greu să faci bine în politică”, mai spus premierul, întrebat dacă e un om credincios, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de rahat umflat cu ochi! Ti-e frica de Creator? Dar cand ai plagiat nu ti-a fost?
0
0
Mort futut in c*r dar împărtășit îți convine buimacule?! Ce p*****l ! Leprele au parte de odihna veșnică la cazanu cu zmoală!
0
0
poate scapam de o unealta cu pensie speciala , nu de serviciu cum vor unii sa scape. la munca nu la intins mana domnule prim ministru. dar daca nu sunteti asa domn . mergeti la popota, ca mancarea este gratis pentru cei ce se fac ca ne apara tara. si fara gluma , in cat timp fac aceste personaje din armata o suta de metri la alergare, nu la mancare. veti avea o surpriza. toti sunt umflati cu pompa si cu pensii speciale. jos doctorii falsi.
4
0
Si se mai vorbea odata in Romania despre un guvrn militar care sa conduca Romania,ei astia sunt spuma armatei Romane,o adunatura de p****i,plagiatori si ecscroci in frunte cu Nicolae Ciuca,Gabriel Oprea,Dogaru si alte p******e dastea.
2
0
Ciucanezule, problema e sa nu mori p***t. Neimpatasit nu e o problema.
3
0
Sa te inpartaseasca zeama de clopot si pamantul galben tradatorule
6
0
Mai generale,ce crezi tu ma,daca un popa iti iarta pacatele dar tu continui sa te folosesti de un furt"la plagiat ma refer"ba mai mult le pui piedici celor care vor sa arate adevarul,Dumnezeu te va primi in rai?,nu mai Nicule caci Dumnezeu ii intelege si iarta pe cei care au pacatuit daca dupa ce sau cait ei si-au schimbat stilul de viata,dar pe aia care dupa ce au pacatuit isi apara pacatul punandule piedici celor care lupta pentru dreptate nu ii iarta niciodata,poti sa fii tu spovedit nu de un popa ci chiar de papa de la Roma tot focul iadului te asteapta.
7
0
Ia-l si pe Chita c si bucurati-ne . Promit ca va pun flori 45 zile numai sa va duceti dupa bunelu
7
0
Ce pervers notoriu!!!! Nu are nicio legatura cu Dumnezeu, e un jeg jman, fara credinta, fara omenie, un pupincurist, un tradator de tara!!! Asta nu s a impartasit niciodat!!
9
0
Si noi care credeam cs ti.e teama sa mori destept..
9
0
În orice tara după scandalul cu plagiatul ar fi fost normal sa-si dea demisia.Ciuca nu are onoare și demnitate
8
0
analfabetule plagiator talhar o**z, sper sa explodezi in curand. numai la mancare si la furat ti-e gandul
9
0
Ma mir ca nu-i este rusine…
9
0
Carevasăzică, tov. PM are o temere unică legată de soarta propriului suflet, că atât îl duce pe dânsul capul ala mare și gol. Pe milioanele de români în fruntea cărora a fost pus cu mâna lui Ioha îi ignoră cu boltă, dovedind că i se rupe de soarta lor. Nu își arată generalul încet la minte și la grai, doctor impostor și înalt slugarnic al președintelui nicio grijă pentru populimea care se chinuie să trăiască în țară lor, a șmecheriile care sunt la butoane de 32 de ani. Poate o să moară împărtășit, așa cum își dorește, dar sărac cu duhul va fi mereu...
12
0
va mai ocupați atâta de guvernare, de pe fundul gropii nu mai ai unde sa cobori, ajunge.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272