REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

CLUBURILE din MAMAIA, alimentate cu COCAINĂ de indivizii care au SPART magazinul eMAG!

CLUBURILE din MAMAIA, alimentate cu COCAINĂ de indivizii care au SPART magazinul eMAG!

Replica API 16 mai 2020 | 00:04 67154

Oamenii legii i-au depistat pe indivizii care au spart magazinul eMAG de pe Tomis, fiind vorba despre Amet Baiar Bilghin, Sandu Gheorghe și Ianoș Albert Feri. Au fost propuși spre arestare, magistrații eliberând pe numele lor mandate dpentru 30 de zile. Însă, de menționat este faptul că doi dintrei ei sunt cunoscuți ca traficanți de cocaină. Aceștia vindeau droguri în cluburile din Mamaia și la festivalurile de muzică electronică, precum Sunwaves. Scăpaseră din arestul la domiciliu în februarie.

Polițiștii din cadrul Secției 1, în data de 27 aprilie, în jurul orei 5.25, au fost sesizați prin apel la 112, de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție, fiind vorba de magazinul eMAG de pe Tomis. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile). Au declanșat cercetările, iar la data de 12 mai a.c., polițiștii, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța. În urma cercetărilor, 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după care arestați preventiv. Este vorba despre Amet Baiar Bilghin, Sandu Gheorghe și Ianoș Albert Feri. Momentul spargerii magazinului a fost suprins de camerele de supraveghere.

Traficanți de cocaină prin cluburile din Mamaia

Amintim că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul Ianoş Albert Feri împreună cu inculpata Huzuneanu Mihaela Mădălina au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul inculpatului Amet Baiar Bilghin și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Ianoș are mai multe apartamente în Mamaia

În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina, împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul Ianoş Albert Feri deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac.

Doar ce scăpaseră de arestul la domiciliu

Asfel, la începutul anului 2019 au fost arestați preventiv, după care lăsați în arest la domiciliu, iar în februarie anul current au fost plasați sun control judiciar. Prin urmare, ei nu se aflau de mult timp în libertate și iată că au comis o nouă faptă penală.

Citește și: IMAGINI de la SPARGEREA magazinului eMAG de pe Tomis! VIDEO

Printre indivizii care aduceau COCAINĂ în Constanţa este şi o femeie! Unul apare martor într-un dosar cu persoane electrocutate!

Liliana IONIȚĂ

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vasile nu se mai duce iar la puscarie pentru birlic ca daca se duce nu mai iese 10 ani birlic e pielea puli
6
1
Reformuleaza intrebarea,nu daca a luat bataie,intrebarea este urmatoarea Birlic cine tea mai batut homosexualule ? Ca numai injoseli si batai ai luat catelule,noroc cu fractu Vasilica ca sa bagat tot timpul pentru tine gaozarule,ca tu esti un paduche,un terminat te bat si copii aia din cartier de la tine,ultima sluga din orasul asta Birlic tu esti,te umfli la baieti si cand te capaces,ca tu nu esti om de bataie,pe tine baietii te bate ca pe femei il suni si pe fractu Vasilica ca Dan ala e ultimul boschetar noroc cu Vasilica ca va facut un nume lesinatilor
10
0
Detine mai multe proprietati in Mamaia si sparge eMAG-ul ca sa fure cateva telefoane? Hmm! Ceva nu se potriveste.
5
1
Pai ce credati voi ma ,mazare a dat drumul la cluburi ca sa se faca lectura acolo sau socializare intelectuala.Drogatul ala a pus mana pe oras la furat si distrus pentru ca aici nu sunt oameni responsabili si cu dragoste de acest oras.S-a unplut de machedoni veniti cu oile de la tara nu mai buni de dat spaga ca saintre in functii cheie dar nu pentru binele orasului ci pentru AIOA la greu .Asane trbuie daca suntem prosti ,indiferent cate doctorate sunt in portofoliu.
5
2
Mama cate sifoane pe aici
3
4
Pe d-na Chirana jurista de la Ape....cand? S-au schimbat atatia directori si ea a ramas in picioare cu plajele ei
8
0
pai nu asta a vrut mazare ? cluburi de drogati si curve ? asta s-a dorit si uite ca s-a facut ca doar nu se duc aia acolo sa bea sampanie de la selgros in roaba de la dedeman cu artifica
17
0
birlic ai luat bataie ?
11
6
Puscariasii sunt multiculturali, asa da exemplu de convietuire.
7
1
fery pai daca esti sifon baietii nu te au mai luat pe langa ei
8
1
Multumim PSD pentru relaxarea penala, cu dedicatie pentru borfasii din partid si bineinteles, asa cum se vede, pentru cei din afara partidului. Sunteti niste nenorociti ordinari si sper sa platiti toti pentru toate mizeriile pe care le-ati facut in ultimii 3 ani, in special si pentru cele facute de 30 de ani incoace. Noi, cei multi, vrem sa platiti! Ati distrus o tara, ati distrus viitorul copiilor nostri! La gunoi!
15
9
si birli se duce imediat dupa manuta sa nu il lase singur
16
2
Manuta are mandat pe camatarieeeeeee.
14
2
sunt priceputi si merita sa conduca orasul
5
3
Ma baieti fery este o panaram o saracie il umfla presa ca are nu stiu cate proprietati ...este o sageata pentru altii si de foame ca ii ghirtaiau matele a furat si el smecher 3 telefoane...un cacanar
22
2
Fery cat de prost sa fi vai de plmea interlopii p ulii
17
4
Pesti din km 4-5 Vira Calu Bidi Grigorenco Broasca Velicu Placinta Podo MANUTA,CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI Acesti nemernici de oameni care se cred smecheri au corupt fetele de la 16 ani si le-au trimis la produs in Anglia Belgia Elvetia Spania,etc. De ce nu-i arestati?De ce ai lasati in pace? Perchezitii arestatii si condamnati 15 ani de inchisoare sa vada smecheria ce inseamna din afacerea cu sperma Mai vinde seara la librarie faina la plicuri, import olanda sau spania. Faceti un flagrant si o sa descoperiti, ce nu a-ti descoperit voi politisti in ultimii 10 ani, la acesti libidinosi
41
1
Se autosesizeaza ANAF!? Ce facem baieti!? Proprietati obtinute prin savarsirea de infractiuni. Bunurile care au servit la savarsirea infractiunilor se confisca.
18
2
se consuma droguri , festivalurile cu muzica lor sunt facute pentru bani , droguri , dezmat , asta i socitatea democratica, scapa cine poate!
20
3
Visul lui Mazare.
21
1
Cum are proprietati mai multe?Fiscul nu intreaba de provenienta banilor.Proprietatile care le-ai cumparat,nu se justifica banii se confisca.
16
1
Ascundeti-i sa nu-i mai vada nimeni.
14
2
ce sa schimbi legea si pedepsele, cand cei care fac legea si politistii sunt mana-n mana cu traficantii de droguri
18
3
Trebuie schimbata si sa fie marite pedepsele ptr traficanti si de ce nu detentia pe viata!
13
2
fomistu ala de birlic a murit?
13
0
Manuta face trafic de batranete displace sa il loveasca birlic
14
0
Sunt inchisi pe viata inca?fiscul ce pazeste nu poti dovedi provenienta banii lor cu care ai cumparat proprietatile se confisca,punct si de la capat.
15
0
si grigorenco cu druga baga droguri prin port si cu manuta fac trafic la cumpana
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272