REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Coaliția trece cu șenilele în Parlament: noul șef de la ANRE, votat în lipsă!

Coaliția trece cu șenilele în Parlament: noul șef de la ANRE, votat în lipsă!

Replica API 8 iunie 2022 | 00:08 1551

Un nou scandal bubuie în Parlament, legat tot de ANRE. După ce Alexandru Stănescu a avut o candidatură controversată, acum a venit rândul lui Iulian Iancu să fie votat în lipsă de către partidele din coaliția de guvernare.

Iulian Iancu

Parlamentarii au avut în față doar CV-ul candidatului, o situație similară cu cea a lui Alexandru Stănescu, cel care a demisionat între timp.

Citeşte şi: Fostul deputat de Constanța, Iulian Iancu, propunerea PSD pentru șefia ANRE

În schimb, parlamentarii au modificat legea și acum au putut vota fară prezența efectivă a candidatului. Cei de la USR au contestat această procedură și au cerut audierea lui Iulian Iancu, înainte de a vota. Propunerea a fost respinsă de parlamentarii din coaliția majoritară.

Astfel, Iulian Iancu a trecut de votul comisiilor de specialitate cu 27 de voturi pentru și 6 împotrivă. Acesta mai trebuie să treacă de votul din plen, iar ulterior va fi instalat în funcția de președinte al ANRE, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singurul specialist care de 10 ani de zile vorbeste coerent si clar privitor la situatia energetica a Romaniei. In 2014 pe toate televiziunile spune " o sa vina vremea cand o sa apasati pe intrerupator si becul nu se aprinde ". Cerea modernizarea centralelor electrice si noi capacitati, oamenii radeau. Mai radeti si acum daca puteti.
1
0
Iancu, unul dintre cei mai buni specialisti
1
0
Ca sa nu vada toata lumea ce prostii spune la audieri si sa-i faca de ras pe cei care l-au propus. Dumitrache si Stroe voi chiar nu vedeti ca au trecut vremurile cand propuneati toti ageamii doar pt ca ridicau mana pt propunerile si interesele voastre . Promovati talentele chiar daca nu va place mereu ce spun.Dumitrache a vazut acum la votul pt terenuri cate milioane a pierdut. Traiti in continuare in lumea voastra si veti vedea in 2024 consecintele.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272