REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Colonelul Constantin Dima numit șef la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis

Colonelul Constantin Dima numit șef la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis

Replica API 5 octombrie 2019 | 01:13 2360

Colonelul Constantin Dima, vineri, 4 octombrie a.c, a fost numit la comanda Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Primirea comenzii unității s-a desfășurat la sediul Grupării, în prezența colonelului Alexandru Borcan din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dima nu il mai injura pe Ferencz ca daca se desfiinteaza Gruparea Mobila sigur il vei avea ca sef si cred ca ai cam belito!
17
0
Taruhidis vezi ca nu mai esti jandarm PSD-Ist imputi. Sterge postarile cu PSD de pe Facebook repede!
16
0
Cand a venit Dancila la Constanta, l-am vazut pe Dima seara la masa la Scoica cu PSD-istii unde este patron varul lui, Lascu. De cand militarii fac politica? Acum intelegem cum a ajuns comandant si mainile cui le-a pupat.
19
0
Dima are 55 de ani si nu stie sa faca nimic. In loc sa iasa la pensie s-a bagat din nou. Mai bine lasa pe altii care vor sa faca ceva decat el care se taraie sa faca fata cerintelor de comandant si pentru asta are nevoie de doua lepre umane, Gheorghe si Boca.
23
0
dar de luat o mu!e de la toti romanii care isi doresc o viata demna si imbelsugata ptr ei si ptr idioti, cretini pesedisti ca tine inclusiv, nu te intereseaza? Se stie ca jindarii sunt zoile servile ale pesedeilor iar "unu" este cel mai prost postac pesedist!
5
1
Dar col Bordei unde este acum ???
0
2
Rog presa constanteana sa verifice ce se intampla la Gruparea de Jandarmi. Sa ceara la DNA sa spuna daca au dosar penal deschis si motivul. E rusinos ca cei care aplica legea sa fie infractori, verificati asociatia sportiva unde se spala bani grei ilegal.
20
0
Ia verificati si afacerile ofiterilor si subofiterilor din Grupare...Aloo DNA-ul Gorun, Boca,Cocea,
19
0
Imi doresc ca jandarmeria sa actioneze in forta si fara mila pt cei care nu respecta regulile. Sa le scarmene blanurile la hastagistii obraznici
6
2
Singurul care putea sa puna cu botul pe labe pe Gheorghe si Boca este colonelul Bordei un militar corect si dur. PSD insa a invins din nou si a pus sluga lor pe Dima, un ratat si retardat care sa supravietuiasca a facut pace cu Gheorghe si Boca. Ne asteapta vremuri grele.
23
0
Ce spun cei din currea Grupuri este fiarte adevarat ,acel gunoi de om Boca a stricat cokectivul si tot ce inseamna JANDARMERIA Palas, un moldovean imputit care din pacate l- a atras in jocul lui murdar si pe domnul colonel Gheorge, daca noul inspector Dima nu isi da seama v- a fi greu cu mizeria de Boca.In rest succes ptr Col Dima.
24
1
Slugi suteti si nu va mai cacati pe voivoi suntetitarinumai in gasca singuri sunteti niste cacati, va ascundeti in spatele legii si auniformeicare o dezo orati. Unde a ti fost.. daca va faceati treaba nu eramunde suntem acum a tifost si sunteti mana inmana cuhotii, infractorii, pestii cu poria societatii ca si voiscursuri. Aveti familii copii mai ganditiva ca poate maine astia care voi le luati partea de jmecher sau impartiti prade se intorc impotriva voastra.
8
3
bai gaozarule,nu mor caii cand vor cainii.Mergi martalogule in europa si fa pe gigi duru ca pe aici si o sa vezi cum se pune problema.Fir ati ai dreak de romanasi razvratiti care sunteti voi ,cand treceti de nadlac toti sunteti mielusei ca va fute politia ..ungara..austriaca..germana...franceza...spaniola..Cand va reintoarceti acasa sunteti zmei scursuri de doi lei.In franta este ,,10 august" saptamanal.Bate jandarmii la ei ..normal .Ptr ca asa este in tenis
4
7
Dar ce s-a intamplat cu col. Bordei? A iesit la pensie?
4
5
Vitelule, daca maine ar dispare politia di jandarmeria, un alt vitel ca tine ar veni si ti ar duci gatul la tine in casa
3
9
toti jindarii sunt zoile umile si credinciase ale pesedeilor, create cu scopul sa apere hotia si coruptia din tara si sa-i schilodeasca pe cei care isi doresc o tara democrata si civilizata unde toti romanii cinstiti sa traiasca in bunastare! pesedeii or sa cada, pregatitiva sa dati socoteala ptr 10 August !
13
3
esti un individ,care scuipa venin...un..KAKAT IN PLOAIE.. un cacat,care il mananca un caine..repede...esti una jigodie..penala...oameni ca domnul colonel DIMA CONSTANTIN..nu se mai nasc...un om adevarat printre oameni...
4
15
Felicitari dle colonel !!! Grija la cele doua vipere Gheorghe si Boca Doi neprofesionisti care calca pe cadavre pt putere Sper ca DGA-ul sa isi faca treaba bine la cate au scrise... Un sfat dle Dima : dati ordin si schimbati pe cei de la cancelarii, aia stiu toate neregulile...prezenta lipsa la misiuni...iau banii unii care le fac treaba la cei doi...
27
3
Felicitari dlui Dima! Un profesionist si coleg desavarsit
4
28
acest individ era in tinerete FRIZER , apoi , apoi s-a angajat jandarm semianalfabet unde si-a aratat talentele in a lovi oameni si iata ca a ajuns sef... bai costica , doar nu ti-ai pierdut indemanarea de frizer , poti ma tunzi si pe mine ca in tinerete...?!?
34
6
A fost control mare la jandarmi si au gasit nereguli grave. Nimeni nu mai vrea acolo, toti fug la alte structuri
29
2
Aveti grija domnule comandant cu cei doi ,,golani" de langa dumneavoastra, nu au pic de onoare militara
33
4
politie jandarmerie dicot mana in mana cu infractorii si crminalii tara de lumea a treia
13
6
Dima a intrat in clica cu Gheorghe si Boca, doi infractori care dau bani cu camata la subofiteri si care au dosar penal la DNA facut de Bordei. Ce a ajuns Jandarmeria? Un gras de 170 kg canatar si colonel
36
5
Da din toamna 2020 jadrmeria psd se desfiinteaza. Sa i vezi pe milogicum se apuca de munca sinu maidorm in masini iar apoi miloaga la baniicontribuabililor. Lepre na i ce sa la ceri.
15
14
Doamne, Doamne nu doarme.
2
29

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272