REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Comandantul navei militare franceze Capricorne în vizită la Instituția Prefectului

Comandantul navei militare franceze Capricorne în vizită la Instituția Prefectului

Replica API 30 martie 2019 | 02:51 434

După exercițiul comun “PASSEX”, desfășurat zilele trecute în Marea Neagră împreună cu nava Forțelor Navale Ucrainene “Priluki”, vânătorul de mine francez „Capricorne” a intrat în apele teritoriale ale României, cu escală în Portul Constanța, în perioada 28-31 martie a.c..

În acest context, subprefectul județului Constanța, Șenol Ali, alături de viceprimarul municipiului, Costin Răsăuțeanu, a primit vizita de curtoazie a locotenent- comandorului Vincent Magnan, comandantul navei, alături de reprezentanți ai Comandamentul Flotei.

Militarul francez a precizat că activitatea face parte din pachetul de măsuri NATO pentru creșterea încrederii între aliați și pentru întărirea securității în zona Mării Negre și contribuie la realizarea interoperabilității la nivel tactic, între cele parteneri, mai specific- menținerea ridicată a nivelului de instruire al marinarilor militari români și francezi.

Subprefectul județului a mulțumit comandantului navei franceze pentru prezență, au făcut scurte prezentări ale zonei constănțene și a caracteristicilor soci-economice și culturale din Constanța. De asemenea, a fost subliniată buna cooperare dintre țările noastre, în sectoare de activitate diverse- culturale, turistice- și în cadrul parteneriatul NATO și în bazinul Marii Negre, în scopul de a păstra stabilitatea și pacea în zonă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce mai panseaza Replica la tantalaii psd-ului! La prostu de titi brailoiu, stroe felix sau piticul radu cristian primar PNL dar cu mare suflet de PSD-ist , ca doar nicusor constantinescu si mazare l-au uns primar la Mangalia! Mu1e papagalului de titi brailoiu, stroe si cameleonul cu inima de PSAD-ist radu cristian! Multa...multa mu1e!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272