REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Comisar de la Protecția Consumatorilor, agresat în parcarea unui centru comercial! VIDEO

Comisar de la Protecția Consumatorilor, agresat în parcarea unui centru comercial! VIDEO

Replica API 22 decembrie 2018 | 16:13 776

Sâmbătă, 22 decembrie, în baza unei sesizări din spațiul online, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor a desfășurat un control operativ la magazinul Carrefour -ul din complexul Tom.

Unul dintre comisarii prezenți la acțiunea de control a fost lovit și înjurat în parcare pentru că un șofer își imagina că trebuie să treacă peste locul în care acesta avea parcată mașina - vezi foto!

De precizat că, după acest incident, comisarul nu și-a mai putut continua acțiunea de control.

După acest incident, Horia Constantinescu și-a îndrumat colegul spre medicina legală, pentru certificat medico-legal care să ateste agresiunea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui ca opc sa participe cu 2-3 comisari la gala Urban Legend
14
0
Idiotul cu BMW a blocat iesire din acea zona a parcari iar boul cu Vw nu a fost primul care la rugat sa mute masina
12
0
Hahaha. Jurnalism profi. Ziar care sterge comentariile ce nu i sunt pe plac. De ce stergeti comentariile??
1
0
Bine i-a facul la jighimeaua aia de inspector OPC. Astia trebuie luati cu batele!
15
0
Asa e spiritul craciunului,cu pace si intelegere. Doua clase mai mult ca trenul, comportament pe masura.
5
0
Uratul acela care l-a lovit si agresat pe comisar pare sa fie un caine credincios la Carrefour. E o strategie bine gandita, de dulau caine rau daca comisarul si-a anuntat venirea. Vai de comportamentul marilor domni si doamne, de aratari din preistoric si totusi suntem in secolul 21 si nu ne-am civilizat.
1
3
Comportament constantean tipic cu masina "bengoasa" si maniere de MARLAN
5
0
Nu mai stergeti comebtariile si lasari dracului liber la comentarii la stirile cu zdreanta de stroe!!! Va pupa, roxy!
11
0
Pun pariu ca si Mowgli din cartea junglei gasea o modalitae mai buna sa rezolve problema!!! Prostu in loc sa intoarca si sa o ia pe cealalta iesire, a vrut sa fie zmeu!!! Merita sa aiba masina vandalizata!!!
12
5
Bravo bine ai facut
20
2
fratilor ne credem mai presus unu de altu , noi singuri ne facem traiu mai greu , am uitat sa fim oameni suntem mai animale ca animalele , ex suntem condusi de ura si vrem sa aratam cine suntem si ce relatii avem . . . ne place sa subestimam . . orcine intr.o clipa de nervi poate comite o infractiune fiecare are nervii intinsi la maxim pt ca e greu in zilele de astazi sa puii ceva pe masa .! ne place sa ne judecam intre noi hahaha . Cred ca am uitat cu totii cine suntem cu adevarat .!!!
11
0
Ce ghiolban hahahaha si-a traumatizat si copiii hahahaha
13
5
Horia Constantinescu sewful OPC e nasul baiatului mafiei PSD Adrian Nastase si vrea sa candideze la Primaria Constanta-provoca scandaluri ptr a fi victima exact cum facea Piedone -PSD-PC
12
4
Asta e Romania in 2018 , "smecherie , sarit la bataie , injuraturi . Si pentru toti idiotii care zic mama dar ce masina are inspectorul sau mama bloca parcarea , asta nu-ti da dreptul sa-l ataci un om ! Punct ! Nu exista pai stai ma ca ala bloca intersectia ca facea fite etc.
15
6
astia de la opc se poarta precum serifii stelari sau parca drumul este al lui horia prepelicarul ogarjit, ala cu corectia trebuia sa io traga mai gospodareste oricum si asa bouleanu va casca de acuma ochii unde-si lasa dulapul
28
7
Constanta , este un Vaslui mai mare , prin felu nostru , de a fi . Nu tin , cu nici o parte a filmari . Dar , asa este aproape zilnic in Constanta . Este un oras in care , ori te resemnezi , ori te muti din oras .
30
1
Astia sunt romanii: inculti, nespalati si puturosi. Limbajul celui din filmare arata si educatia pe care i-o da acasa copilului si cine stie cate batai isi ia nevasta.
13
6
Oricine vreaisi da cu parerea chiar daca habar n are despre ce vorbeste. Parcarile supermarketurilor sunt parcari private dar deschise circulatiei publice. Se aplica Regulamentul de circulatie Boule! Ca nu stii tu n ar fi o problemadar ii faci si pe alti sa fie la fel de prosti ca tine.
4
4
Si Papacostea Alexandru vinde de acasa amfetamine si marijuana din Faleza unde sta la casuta, maicasa le prepara in beci
4
0
bai dar nu imi vine sa cred ,astia de la opc vor sa isi faca reclama si sa se afirme chiar daca ii injoseste lumea si ii bate prin parcarii.unde am ajuns?!
23
5
stroe a fentat si anul asta Ignatu
11
4
Asta de la opc o sa o cam suga ! Iar ! Din filmare nunse vede ca-l loveste. Daca simuleaza ca fotbalistul de culoare de la fcsb? Se aude doar cum il injura intradevar. Oricum Tudorel a dat OG ca filmarile nu mai sunt dovada in instanta. Si mai ales daca agresorul e psdist o sa se duca sa-l roage sa-i mai dea una! Ce dracu mah, veniti cu deastea?!? Eu altceva as vrea sa stiu, cui, unde se da spaga sa ma fac si eu opcist ca vad ca se traieste bine! Mananci, bei mokka, baska, ai seria 3 2014! Cine ma poate ajuta sa lase un numar de contact. Apropo, nu sunt make si nici psdist! Am sanse?
25
8
Sunt niste animale cei care te blocheaza in parcare indiferent de pozitia pe care o au. trebuia batut in gura si in cap
27
5
nu-i usor sa te duci cu muierea la cumparaturi zilele astea, si cand zici ca ai scapat, te trezesti cu un dobitoc d-asta care iti blocheaza iesirea din parcare. btw, parcarea, in cazul asta, nu este domeniu public ci una privata, unde in principiu nu are voie sa te filmeze decat cu aprobarea ta. pacat ca nu i-a dat si un cap in gura idiotului cu filmatul. acelasi lucru trebuia sa faca si celalalt pe care-l ameninta cu marturia la proces. anyway, Merry Christmas, everyone!
12
5
idiotule daca filmeaza stand pe domeniul public e perfect legal handicapatule!
8
0
Hop stirea si in presa mare, in adevarul pe prima pagina. Nu mai scapa ieftin gaozarul ala cu vw...
6
17
Astia care cititi acest gunoi de site urmariti toate reoportajele facute cu stroie ala de la raja nu poti sa lasi comment deci acest ziar de cacat replica e in folosul unor hoti muie sa va dam pisamas si pe toata replica si pe stroe de la raja , sa intelegem ca replica este a lu stroe asa gunoaie doar in romania o sa vedem
10
2
blestemele opc , blestemel
26
0
astia de ka opc sau invatat sa faca abuzuri si sa strige in presa repede ce bine fac ei ! lumea incepe sasi dea seama de cine sunt cu adevarat si automat aste sun roadele pe care le culeg
28
2
Opc ghertzoi horica fara dinti da vas la muie cu lamaiie . va n gura de moldoveni parveniti opc pulii. Huo ti ai dreaq de cocalari hoti si koorve
10
5
Atitudinea tipica a celor de la sta care la anul vor primi in plus doua salari ca si indemnizatii de hrana! Aveti impresia ca angajatul statului mai are nevoie de inca doau salarii suplimentare ? Un om cinstit nu-si permite o asemenea masina? Pun pariu ca are o facultate la privat si parinti potenti care au vrut sa-si puna progenitura la caldurica! Si da, nu suntde acord cu atitudinea agresorului. Dar cand un lache cu o legitimatie te provoaca si mai ales se vede din filmare ca e masochist! Pai cand unu te roaga sa il lovesti ce faci ? Ii faci pe plac nebunului! Nu ?
36
5
Nimic nu scuza violenta, atat cea verbala cat si cea fizica. Pentru ca violenta verbala du e practic la cea fizica. E drept ca si asazisii cetateni care parcheaza dupa cum considera ei sunt multi si te exaspereaza zi de zi, dar nici sa ti faci dreptate singur. Suni la 112 si reclami. Trimite echipajul si aplica legea. Doar ca legea e prea blanda. Amenda pt parcare este cea mai mica din codul rutier si se aplica conducatorului auto atunci cand e la masina!?!? O porcarie! Se laudau ca incep sa ridice masini parcate aiurea...
14
0
Dar cum il cheama pe inspectorul opc care merge cu asa masina in controale si blocheaza cai de acces? Cat despre folosirea camerei in interes propiu si difuzarea publica a imaginilor or sa aiba grija altii ca nici asta nu e in regula!
29
4
Da, cu legitimatia putea sa sanctioneze mizeria de mall ptr ca au un marcaj infect. Cu functia si cu masinuta luata din salariu, in loc sa sanctioneze responsabilul mall ptr marcaje mizere a blocat evacuarea din parcare mall. In caz de incident instigatorul purtator de legitimatie, functionaras cu educatie psd tocmai blocase o cale de iesire din parcare, Art. 339 cod penal - plangere penala impotriva functionarului cu bmw si suspendare IMEDIATA din functie. Asteptam martorii sa spuna ce a facut subconstantinescul cand i s-a cerut sa deblocheze iesirea.
21
1
E cam ultraj daca a comunicat functia si faptul ca era in exercitiu. Adica macar 5 la 10 ani daca nu il pune si la plata pentru ca nu s a putut face controlul. Asa vreo suta de mii sau 2 de euro.
8
32
comisaru de la opc in cazu asta sa isi bage legitimatia in cur pentru ca statul nu ia dat drepturi mai mari ca celorlati cetatieni deja suportam 400 parlamentari si vedem ce fac cand au imunitate asa ca acest comisar cu Bmw de 30 000 euro trebuie prima data ca el sa respecte legea si sa fie un exemplu asta nu il face cu nimic mai bun fata de cel care la lovit . Sa vedem si noi declaratia de avere a comisarului de unde bani de bmw
31
5
Astia de la OPC au BMW de la serviciu?...Sau de unde...
31
2
pozele sunt facute dupa ce ghertoiul de la OPC a mutat masina. idiotul blocase iesirea din parcare.
36
3
fraieru cu vw a fost @boss@ pentru 5 min in parcare, dar sa vezi declaratii ce o sa dea la iPJ pe Mamaia. Banuiesc ca amenda de 4-500 lei nu-l va deranja prea tare, dar sa vedem ce poate opc-istu.
21
1
Cel ce a dat cu pumnul merita inchisoare sa vada cum e la mititica sa vedem daca alta data mai face asa, mai ales in fata copiilor, ce exemplu da el la copii, asa sa faca si ei? Ars tare trebuie sa nu mai faca alta data
18
26
Idioti, cretini, betivi, smardoi, taranoi, vezi sau intalnesti la fiecare m patrat. Ce pretentii sa ai de la oazelea astea cand presedintele PNL-ului jigneste exact ca un taran , derbedeu, golan o femeie care mai e si prim-ministru.Revolutia a degradat uluitor poporul roman, dar in special gibonii tineri.
15
15
nu ne mai face nimeni bine suntem prea plini de noi . . . !
11
4
Dobitocul care si-a facut dreptate singur...respectiv posesorul Vw... pe romaneste... a belit plua!
25
19
Constanta am ajuns mai rau ca Vaslui. Plin de tarani melteni si smardoi.
39
2
nu sunt de acord cu violenta dar nici cu atitudinea celui de la OPC care a blocat o parcare. din cate stiu cei la politia comunitara amendeaza mai nou pe cei care parcheaza pe locurile de handicap . in cea ce priveste blocarea unui drum public se poate amenda si de catre politia rutiera . sa vedem daca OPC-istul va fi amendat . cat pentru faptul ca isi foloseste abuziv legitimatia ar trebui dat afara din institutia respectiva . sunt sigur ca nu o sa-l amendeze nimeni si nici nu se va lega cineva de el. ASTIA SUNT INSPECTORII DE CONTROL OPC IN FRUNTE CU SEFUL LOR MANELIST FARA DINTI IN GURA
35
6
Tantalau, trebuia sa i futa una aluia de sa sara pe masina. Dar la cum vorbea ca o pizda, nicio sansa. El filma. si daca e inspector OPC ce?
26
6
Autoritatile ar trebui sa L pedepseasca penal pe acest om.Ultrajul este aspru pedepsit
13
21
Acolo unde si-a parcat vita Bmw-ul nu este parcare, la cat de arogant era a scapat ieftin
32
9
Asta e bataie? Melteanul care s a avantat catre inspectoras nici nu stie sa mearga dar sa mai si bata pe cineva.. intre timp inspectorasul baiat destept un sifon imputit dar destept a filmat si asa o sa incaseze si el niste euro pentru doua zgarieturi luate de la un branzar cu fata de meltean dependent de alcool si cu nevasta de zici ca e un el.. acum sa vedem poate inspectorasul sifon imputit se tine tare si nu vrea bani de la tantzarul alcoolist si merge pe condamnare.. Tzantarul ramolit are o stare de depresie acum realizand ca a vazut toata tara ca machedonii nu stiu sa bata..
33
6
A fost violentat papagalul. Maturii sunt nervosi. Cred ca de la muzica din carefur care spala creiere
18
3
trebuia rupt capul la regizor,pai fututi filmarea in gat sa ti fut de cioban,zi mersi ca malacul nu ti a dat un pumn in gura
30
20
Da omu de la OPC are un BMW X6 Horia are un Jeep stil Dundee ca e Dundee el... asta e abuz are dreptate si omul asta, e un roman simplu ...
28
8
Nu aprob comportamentul celui cu VW,dar nici comisarul lui peste nu dadea impresia ca poseda prea multa inteligenta!Parca mai tare provoca,deh legitimatia de la OPC il facea sa se creada adjunctul lui Dumnezeu!
36
6
Eu il calcam pe cap in fata copilului sa vada ce tata prost are, ii frecam 2 labe la muierea aia si ii taiam si cauciucurile cu cutitul ca sa nu ii dau la beregata ca sunt un om bun.
16
19
de unde mm ati dedus voi ca e mache cel care i-a aplicat corectia comisarului...lua-v-as rasa in ...la orice articol aruncati cu cacat in mache cu largul concurs al acestei mizerii de ziar
21
19
Da ce bemveu are nea comisaru, salarii bune la opc, unde imi depun si eu cvu?
39
14
A lovit! Chiar daca avea dreptate nu avea dreptul sa loveasca si punct. Dosar penal pentru loviri si alte violente. Punct. Sa invatam odata pentru totdeauna ca trebuie sa ne respectam
46
10
domnul cu w a procedat corect cu cei de la opc , asa ke trebuie ca fac abuz de haina statului la care contribuim cu totii
36
35
unu are capu tare, altu baga batzu prin gard... Nu trebuia sa se ajungah aici. Copiii nu au vina. Unul are instinct de taure, altu e scarba care cauta Shi razbunare in justitzie, pe langa dreptate. Pentru replicaonline : baaaah, chaaat de greu este sah instalezi diacritice romhaneshti??????????????????????
9
13
Sa faka controale la Tom Horia Constantinescu ca e baiat bun
12
15
mincamiai pula de zmardoi prost
9
10
Aroganta agita spiritele, functia de bugetar ar trebuii sa fie exemplara in societate, partidul le da putere , dar uite ca mai da de cate un meltean care le rupe dintii, el a filmat ce a vrut el sa se vada , exact ca la control , arata gunoiul ca sa se disculpe , nici soferulVw nu a procedat corect dar la cat era de nervos va spun sigur ca opcistul la iritat , a facut ce a vazut la tata Horia , filmeaza , toti au devenit regizori, ce tara de cacat avem si oameni de mai mare rasul ...
32
9
Sa-i suga horica pula
10
14
Si cand te gandesti ca machidornii vor primi pensie in statul roman ti se face scarba!!!
22
7
Tipic neamului romanesc. Cand nu li se vedr identitatatea care mai de care mai zmeu. Exact ca si catelul care latra de rupe din spatele gardui. Dar cand se termina gardul. Bau. Hahaha. Neamul romanilor. Bravi. Viteji doar cand sunt Invizibili. Hahaha
15
11
Asta e ca si tiganii cu comportament de jungla... Mai bine iti cauti originea si traditiile in loc sa injuri in limba romana... Nu meritati sa traiti in Romania si sa aveti acte de identitate romanesti Si inca ceva: Cu tiganii mai faci treaba dar cu machidonii nu prea!!!
25
9
si nici nu ma intereseaza cine are dreptate, dar daca individul cu volkswagen - noii zmei dupa bmw, audi si matiz - ma injura pe mine de mama cum l-a injurat pe cel de pe fil, diseara dormea la morga!!!!! FARA NICI O EXAGERARE!!! Pi muistul asta cu vw lui cu 1 milion de km luat din Germania, condus doar de o bunicuta, si-a speriat copii intr-un hal fata de hal!!! Aloooo, Protectia Copilului?!?? Lu alde scamdal asta de ce nu ii luati copiii??????????
39
5
1. cel de la Opc a reactionat asa pt ca de prima data nu a fost caftit cum trebuie. 2. dl horia constantinescu mai bine si- ar vedea de treaba sa pentru ca este un alt prost care nu stie sa se lege la sireturi. 3. dl horia constantinescu circula cu viteza prin oras si nu acorda prioritate pietonilor si celorlante autoturisme prin sensulrile giratorii. 4. in astfel de situatii incercati sa va calmati si nu dati curs provocarilor. acesti instigatori au un scop si sunt instruiti dupa metode......ssss. Feritiva de prosti.
39
19
Pupai in Cur pe machidoni
13
27
La cum scriu tu esti campionul absolut al analfabetilor!
18
18
Opc ramine campioni la luat in freza , tinetio tot Asa !
35
16
Cand e minte putina intr-un cap de bou rezolvi problemele cu copita. Unde sunt putini neuroni singura rezolvare e pumnul.
24
11
Acest jegos cu beamveu... a comis-o si in trafi crezand ca strada este data de pizda masii... si felul lui provocator ! Ce daca este de la OPC ? A scapat ieftin! Trebuia tavalit calumea!
44
17
Culmea e ca acolo chiar nu e parcare si tot timpul se gasesc niste cretini care parcheaza conform vechilor marcaje, dar trebuie sa fi foarte prost sa nu iti dai seama ca acolo e drum. O bataie meritata
34
13
Cine pizda matii te crezi tu mah,sa intinzi mana?Fmm de cretin cu impresiile tale...
15
6
Oare omu ala satul de stat la cozi in magazin mai avea chef de fitele agentului de la opc care cu legitimatia se credea buricul pamantului ?! Bine i-ai facut ca i-ai rupt gura ca prea li s-a urcat la cap la astea de la opc ! Horia ala merita o bataie sora cu moartea la cate basini are in cap !
32
36
Makidoni prosti
39
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272