REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Complex de 5 stele în Portul Mangalia! Investitorul, surpriză!

Complex de 5 stele în Portul Mangalia! Investitorul, surpriză!

Replica API 26 octombrie 2019 | 10:39 759

În viitorul apropiat, portul Mangalia se va schimba la față! Un afacerist cunoscut de la malul mării intenționează să construiască aici un complex hotelier de 5 stele! Investitorul promite să fie cel mai luxos hotel din Mangalia! Deocamdată, proiectul se află în faza emiterii acordului de mediu.

”Se ia în calcul afilierea hotelului cu grupul Radisson , suntem în discuții. Va fi cel mai luxos hotel din Mangalia”, promite Adrian Stănică, investitorul. Complexul de 4 etaje va dispune și de restaurant. Va avea 65 de camere și 10 apartamente. Adrian Stănică este proprietarul Dabo Doner, iar hotelul va fi construit pe societatea Black Sea Franchises SRL, înființată în anul 2012.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meduza esti tare prost. Hotelul va fi la vest de noul obor de langa Portul Turistic. Probabil turistii vor admira branza de oaie, legumele si gainile si porcii cu mirosul specific. Iar aia de la blocurile din spate nu vor mai admira nimic le ia vederea la mare. Sa vezi scandal.
1
0
Probabil ca exista un studiu de fezabilitate,de piata si asa mai departe,ca nu de bou faci o investitie .Mangalia chiar are nevoie de un hotel mai de Doamne ajuta,pe langa o periere zdravana in ce priveste fauna umanoida infractoare si o regandire serioasa in ce priveste aspectul actual deloc atractiv pentru turisti dae si pentru localnici. Corect,cand chiar populatia orasului se comporta marlaneste e foarte greu,insa toate se pot rezolva in timp.E bine ca se fac investitii,e rau cand pamplecii isi storc ficatii de ura in loc sa incerce si ei sa faca ceva bun,sau macar sa incerce sa inteleaga
0
3
lasati parcul la locul lui nul mai ciontiti cu hoteluri ne lux pe spagi babane la primar
4
0
ptr constanteanug ba desteptule,cind o sa ai bani debenzina sa te duci in varna,vezi deosebirea fata de mizeria de cta.deosebirea inseamna parcuri,verdeata.ba.tu si ceilalti romulani bucurati.va debetoane si mincare machidoneasca stricata!
2
0
Pai Dabo Doner este luat in franciza la Mangalia, cinel-l administreaza habar nu am,dar asta nu inseamna ca este proprietarul brand-ului.Si cine e pentru Mangalia Adrian Stanica, doar investitor??
0
0
Bai Garide exista un teren mai jos luat de la Mugur Strong recuperatorul. Doar ca este la caminele moldovenesti nu in Port. Manelele si scandalurile vor fi gratis acolo. Noroc cu Politia de Frontiera ca este vecina. Calcanul braconat va fi gratis. P.S. Tot pe net veti afla ca nu exista nici un certificat.
1
3
Puteti gasi infor pe net despre om si firma daca are sau nu bani. Dar daca e vorba de certif de mediu clar exsita un teren in propietate deja si un urbanism emis de primarie , deja la nivelul asta e cam sigura treaba . Acum invidiosi latra si omu isi face hotel linisiti
5
2
ar fi bine sa fie proprietarul dabo-pui vineti dar e un simlu buticar ce functioneaza intr un spatiu inchiriat. visezi frumos ,ce fumezi?
4
4
Portul Mangalia nu mai exista. Terenul apartine acum comunei Limanu. Exista Portul Turistic unde nu este nici loc nici PUZ pentru asa ceva. Doar Tusac si a permis sa construiasca un restaurant acolo dar este constructie usoara. Probabil Razvan pensionarul ii mai face ceva reclama lui finu care este deja indatorat la banci cu tot puiul lui cu piele maro care ti sta in gat
4
4
Gigi!!!Du te la tine la tara de unde e mata si comenteaza acolo!La tactu in sat nu tot 3 luni de vara sunt?In mizerua ta de sat exista sosea de centura?Sigur nu! Atunci s... p... mangaliotilor!
12
5
Cine face ceva in Mangalia pentru Mangalia?????Glume de kkt,interese personale,traiasca inerlopii si partidele,in puscarie sa traiasca 100 de ani
18
4
Fate gigi bulgar si nu mai comenta din lipsa de ocupatie de romani care fac ceva
9
7
cind auziti de black sea,tracia,carpatica,inseamna securisti. Adica teapa. Saconstruiesti un hotel intr.o localitate de 2 lei,contropata declanuri tiganesti,fara pomi,cu vara 3 luni pe an,fara soseacentura,trafic blocat,trebuie sa fi fumat ceva tare.Mai ales cind la citiva zeci de km,in bg,gasesti ce vreigata construit la o fractiune de pret. Astea.s petarde sau bani spalati!
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218