REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CONCLUZIILE ACCIDENTULUI care a băgat în SPITAL 3 oameni! Iată cum putea fi EVITAT!

CONCLUZIILE ACCIDENTULUI care a băgat în SPITAL 3 oameni! Iată cum putea fi EVITAT!

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 307

Un bărbat a fost condamnat la 2 ani cu suspendare întrucât a provocat un accident rutier. În urma expertizei tehnice s-a stabilit că rula cu o viteză de circa 90 km/h și că nu a adaptat viteza într-o curbă, motiv pentru care a pătruns într-un șanț de colectare a apei, aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers, după care a fost proiectat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism.

În urma efectuării cercetărilor penale în cauză s-a stabilit că P. Ș. a condus un autoturism marca Mazda pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea și când a ajuns la km 255+ 50 m, din cauza neadaptării vitezei de deplasare a autovehiculului la intrarea în curbă, a pătruns pe sensul opus unde s-a izbit frontal de un autoturism marca Opel, condus din sensul opus de A. F.. În urma producerii accidentului au suferit leziuni corporale trei persoane. Din concluziile raportului de expertiză medico-legală, A.F. a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare 200 zile de îngrijiri medicale și i-a fost pusă în primejdie viața. De asemenea, A. I. a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 30-35 zile de îngrijiri medicale și i-a fost pusă în primejdie viața iar A. R.F. a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale și, de asemenea, i-a fost pusă viața în primejdie. Din concluziile raportului de expertiză tehnică judiciară a rezultat că împrejurările în care s-a produs accidentul rutier au fost cele descrise mai sus.Vitezele de deplasare ale celor două autoturisme implicate în accident, în peremomentul impactului, nu au putut fi calculate cu precizie dar se poate aprecia că acestea erau de circa 90 km/h. Impactul dintre cele două autoturisme a avut loc pe senul de mers al autoturismului Opel. În premomentul accidentului, în zona km. 255, autoturismul Opel circula dinspre Tulcea către Constanța iar autoturismul Mazda circula dinspre Constanța către Tulcea. Starea de pericol a apărut, potrivit rolii.ro, în momentul în care conducătorul autoturismului Mazda nu a adaptat viteza la intrarea în curba spre dreapta sau nu a fost atent la drum și a pierdut controlul autoturismului, intrând astfel în șanțul de colectare a apelor pluviale aflat în dreapta sa, de unde a fost proiectat pe contrasens, în autoturismul Opel, care circula regulamentar. Cauza producerii accidentului o constituie neadaptarea vitezei de deplasare a autoturismului Mazda la intrarea într-o curbă periculoasă sau neatenția în trafic a conducătorului auto. Astfel, P.Ș. a fost condamnat la 2 ani cu suspendare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana cand o sa omoare!
1
0
Asta e tot?
1
0
O stire de tot kktu
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369