REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

CONDAMNARE în cazul TRAFICANTULUI DE DROGURI din NĂVODARI

CONDAMNARE în cazul TRAFICANTULUI DE DROGURI din NĂVODARI

Replica API 30 ianuarie 2021 | 19:13 4351

Alexandru Stoica este un tânăr din Năvodari, pe care anchetatorii l-au filat o perioadă. Ulterior, un investigator sub acoperire a luat legătura cu el, dându-se drept client, și i-a cerut canabis și cocaină, iar tânărul a fost de acord să “onoreze” cererea. Acesta avea la el 3 grame de canabis și 2 de cocaină. Ulterior a fost propus spre arestare, dar magistrații au dispus să fie plasat în arest la domiciliu, acesta urmând a fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Cum a fost prins Alexandru Stoica

În urma opririi în trafic a autoturismului în care se aflau Alexandru Stoica și investigatorul sub acoperire, la percheziția corporală a inculpatului au fost găsite asupra sa, în total, 2,6 grame cannabis (3 fragmente din staniol care conțineau fiecare inflorescențe de culoare verde-oliv) și 1,25 grame cocaină în amestec cu cofeină, benzocaină și fenacetină (2 folii din material plastic de culoare neagră, fiecare conținând substanță de culoare albă). Pe baza datelor obținute din investigațiile efectuate, au fost identificate mai multe persoane care, fiind audiate, au confirmat faptul că Alexandru Stoica se ocupa cu vânzarea de droguri de risc și de mare risc. De asemenea, la percheziție au fost descoperite în telefonul inculpatului diverse imagini cu țigări artizanale cu cannabis, cu mai multe comprimate de culoare albastră, așezate pe un șervețel, precum și cu diverse cantități de substanță vegetală, sub formă de mugure, de culoare verde-oliv.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere gravitatea crescută a faptelor, prin prisma importanței valorilor sociale lezate, intensitatea atingerii adusă acestora, starea generală de pericol pentru sănătatea publică, efectul nociv pe care îl au drogurile asupra sănătății persoanelor care le consumă dar şi faptul că gravitatea crescută a faptelor, prin prisma importanței valorilor sociale lezate, intensitatea atingerii adusă acestora, starea generală de pericol pentru sănătatea publică, efectul nociv pe care îl au drogurile asupra sănătății persoanelor care le consumă, dar şi faptul că inculpatul are înscrise în cazierul judiciar mențiuni privind antecedente penale anterioare, referitoare la un furt calificat săvârșit și sancționat în Franța. Instanţa a decis condamnarea lui Alexandru Stoica la 3 ani şi 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smart in 2 usi si ML culoare Neagra MAZ La numar vinde droguri din masina la navodari Mazilu !! mafioti fratii au legatura la bucuresti arad toata tara , s-au imbogatit din droguri
8
3
Nu o mai arunca pe alti acum stim ca tu cu ea ati denuntat mocane
7
0
Da am crezut ca au venit doar la mine si l-am dat ce sa fac ......
8
0
Moca sifon ieftin bulan spart
13
0
Care au dat date clasificate cum sa se patrunda si sa se evite radare si controale si sa patrunda in apele teritoriale Romanesti ca sa puna pe plaje 2-3 tone de droguri.
4
0
Arestatii pe rechinii ai mari ,aia care pun cite 2-3 tone pe plaja la constanta,asta e frectie la picior de lemn.
7
0
O sa spun in direct ce oferta mi sa facut la 5 :50 dimineata
14
0
Voi nu ati vazut detaliul care face diferenta: Omul vindea 2,6 grame cannabis in 3 fragmente din staniol. Adica la el un gram are 0.85. Hotie pe fata
3
0
Aveti grija cu virusu
10
1
pula in toti traficanti unflati lesinati de foame la puscarie pe viata !!
6
0
Parerea mea este ca nu trebuia sa divulgati " investigator sub acoperire". Ii puneti pe investigatori in pericol. Dovada? Deja citesc un comentariu de amenintare. In loc sa scapam de acesti paraziti sociali care nenorocesc atatea suflete datorita drogurilor...o sa ajungem sa ne plangem copiii si sa ne fie frica sa mai iesim din case.
7
0
Navodariul e plin de baieti deastia sub acoperire stati in fata la politie sa vedeti cati neajunsi de 60kg sunt politisti urmariti-i si rupeti-le picioarele dati-le foc la masini bataie la familii ca e plin de sifoni nu se mai poate
4
8
Sigur tu l-ai legat pe buzet ca trebuia sa scapi de 3 ori pana acum
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272