REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CONDAMNARE în dosarul SCANDALULUI cu bâte din Piața Chiliei!

CONDAMNARE în dosarul SCANDALULUI cu bâte din Piața Chiliei!

Replica API 25 martie 2020 | 22:13 2818

Urmează apelul

Urmează apelul

Există câteva zone în Constanța unde locuitorii au un temperament mai vulcanic. Piața Chiliei este una dintre aceste zone, de-a lungul timpului cei de aici fiind implicați în scandaluri, soldate și cu bătăi. R. I. și B. I. au fost condamnați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce au au fost implicați într-un scandal.

Conform anchetei, cei doi inculpați s-au deplasat cu autoturismul la o adresă din municipiul Constanța, unde domiciliază tatăl persoanei vătămate. Odată ajunși în curtea imobilului menționat, între inculpați și unul dintre martori a izbucnit un conflict verbal, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, motiv pentru care cei doi au părăsit domiciliul martorului. Potrivit lui B. I, acesta a mers cu tatăl său în zona Piața Chiliei din municipiul Constanța, iar la un moment dat R. I. i-a solicitat să oprească autoturismul în dreptul unui magazin cu materiale de construcții, unde acesta din urmă a intrat și a achiziționat două bâte din lemn, care erau destinate a fi cozi de topor, după care au revenit, de comun acord, la adresa victimei. Între timp, persoana vătămată, alertată fiind de venirea celor doi inculpați, s-a deplasat la domiciliul tatălui său, împreună cu o prietenă. Cei doi agresori, au luat bâtele din lemn, au coborât din mașină și s-au îndreptat către autoturismul în care erau victima și prietena sa, pe care au început s-o lovească. Astfel, inculpații, proferând injurii și amenințări cu acte de violență, au avariat autoturismul celor doi, lovindu-l cu bâtele din lemn în oglinda retrovizoare din partea stângă, în parbriz, în dreptul aripii din spate stânga și în dreptul stâlpului dintre portierele din partea stângă. Întrucât persoana vătămată a încercat să iasă din mașina cu care venise, când a deschis portiera din dreptul locului șoferului, a fost lovită cu bâtele de către cei doi inculpați, în dreptul brațului și a umărului stâng.

Însă, instanța a decis încetarea procesului penal față de cei doi inculpați privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urmare a retragerii plângerii prealabile, condamnându-i pe cei doi la un an de închisoare cu executare pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca situatia nu este deloc prezentata ca in stire
0
1
Ce 50 mii ma hadarule injosit. Astia retrag plangerea pe 50 euro
6
1
Bravo mai, nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase. In felul acesta vor recidiva cat de curand.
11
0
Cred ca cei batuti au luat bani grei de la acei batausi si au renuntat la plangere au luat bani multi 50mii euro
3
1
Ciori peste tot numai ciori ...Antonescule unde esti sa i bagi la sapun
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272