REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CONFERINȚĂ USR Constanța: Vom sesiza PREFECTURA în legătură cu contractul încheiat cu POMACOST. VIDEO

CONFERINȚĂ USR Constanța: Vom sesiza PREFECTURA în legătură cu contractul încheiat cu POMACOST. VIDEO

Replica API 11 ianuarie 2022 | 00:00 2063

Prima conferință de presă susținută de organizația municipală a USR Constanța din acest an. Sunt prezenți liderii organizației și consilierii locali USR. Subiectul principal al conferinței-probleme din administrația locală și ale orașului, priorități, dar și despre proiectele de viitor și ce va reprezenta USR în 2022 pentru Constanța. La conferință sunt prezenti consilierii locali: Cătălin Iulian, Mihai Ochiuleț, Mirela Garip, Cristiana Popescu, dar și parlamentarii Stelian Ion și Remus Negoi.

Florin Cocargeanu, Mirela Garip, Dumitru Caragheorghe

”Ne dorim să continuăm astfel de conferințe pe parcursul întregului an. Ne dorim să fim mai aproape de cetățeni. Din acest punct de vedete, știm că administrația Chițac este corijentă la acest aspect și noi ne facem doar datoria de a veni în sprijinul cetățenilor pentru informarea lor corectă.

Intrăm în 2022 sub auspiciile unei așa zise colaborări cu PNL, în realitate, știți foarte bine că suntem într un protocol încălcat și depășit, protocol pe care îl urmărim constant. Suntem în acest context, în preaviz elaborării bugetului pentru 2022, comunicarea este defectuoasă, nu am fost consultați cu privire la acest lucru”, a declarat Dumitru Caragheorghe, liderul consilierilor USR Constanța.

Dumitru Caragheorghe

”Au trecut mai bine de 3 luni de la incendiu AȚI la Spitalul De Boli Infecțioase, primarul ne-a promis că în luna Decembrie spitalul va fi deschis, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Noi, consilierii USR, am făcut multe solicitări pe acest subiect și ne-am lovit doar de refuzuri. Avem adrese înainte către Primărie, cât și către managementul spitalului. Primarul a ales să acționeze singur, s a consultat cu cei apropiați, de aici a și apărut ruptură în primar și consilierii locali. La inițiativa lui Cocargeanu, am mers la Spitalul Clinic de Noli Infecțioase anul trecut. “, spune Mirela Garip, consilier local USR.

Mirela Garip

”Eu o să vorbesc despre primul an în cadrul primăriei, din prisma funcției deținute.

Am pornit încântat în mandatul de viceprimar, dar, pe parcurs, s-a dovedit a fi altfel decât m-aș fi așteptat.

M-a bucurat faptul că la început pe lângă atribuțiile pe care le aveam, am primit și alte atribuții din partea primarului, dar erau doar pe hârtie și atât. S-a preferat retragerea atribuțiilor, probabil că am deranjat cu acțiunile mele. În acest moment, sfera atribuțiilor este destul de restrânsă, dar încerc să mi fac treaba cât de bine pot. Serviciul de Taxe a fost un succes la finalul anului 2021. Agenția nr 3 care era localizată în sediul de pe sulmoma s-a mutat în magazinul tomis la etajul 3 și a mai fost închiriat un spațiu pentru întreaga arhivă a serviciului de taxe. Este unul dintre cele mai perfomante sedii din județul Constanța. “, a spus viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu.

Florin Cocargeanu

Consilierii USR urmează să depună în cursul zilei de azi sau mâine o sesizare la Prefectura în legătura cu contractul de servicii cu fosta societate Pomacost.

VIDEO:

A.V., M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dezamagire maxima, o gasca de oportunisti , ati inselat asteptarile constantenilor. Cocargene , nimic nu te recomanda pentru pozitia de viceprimar , acum iti demonstrezi limitele de simplu vanzator de pantofi care ai excelat doar la linguseala si lipit afise in campanie , prietenii stiu de ce . Demisia !!!
8
0
Foarte bine, continuati lupta in consiliu.Nu-i lasati pe vesnicii la putere psd si pnl, acum frati de sange, sa-si face mendrele....
3
7
ma cac pe mine de ras cand aud astfel de vorbe de la cine?caragheorghe, ochiulet, garip!hahahah traiasca meritocratia!
17
2
De incompetenti si de macatori de rahat ce sunteti. Ulea o sa va mai voteze, jigodiilor ce sunteti. Veniti cu persoane competente, nu cu vanzatori de adidasi care habar nu au cu ce sa mananca procedura administrativa. Vrajeala asta a tinut acum cativa ani, lumea deja va cunoaste ca sunteti niste mancatori de cacao si incompetenti maxim, cu Ion Stelian infrunte, care se crede izvor de drept si ala. Bleahhhhhh
20
4
si cine raspunde pana la urma?
12
2
cand peneleii s-au luat in brate cu pesedeii ???
7
5
usereu incearca orice sa si revina din agonia politica !
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212