REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CONFLICT între tineri în parcarea din zona Aqua Magic! S-a lăsat cu lovituri de cuțit!

CONFLICT între tineri în parcarea din zona Aqua Magic! S-a lăsat cu lovituri de cuțit!

Replica API 23 august 2019 | 00:00 926

Ce a decis prima instanță

Ce a decis prima instanță

S-a ales cu 1 an şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, dar cu suspendare. Însă, decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, pe 7.11.2019.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a retinut că, în ziua de 18.05.2019, în jurul orelor 21.30, inculpatul, în timp ce se afla în parcarea din dreptul parcului Aqua Magic l-a înjunghiat în partea dreaptă a abdomenului cu un obiect ascuțit pe un alt tânăr, provocându-i leziuni ce au necesitat un număr de 10-12 zile de îngrijiri medicale. În ceea ce-l privește pe inculpat, acesta s-a prevalat de procedura simplificată în fața instanței, recunoscând integral acuzația. Astfel, instanța a constatat, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că fapta există, constituie infracțiune și a fost săvârșită de inculpat. ”Urmează a se avea în vedere faptul că acuzația adusă acestuia este de o gravitate medie, inculpatul se presupune că a lovit persoana vătămată cu un cuțit, însă nici acest lucru nu este dovedit, arătând că asupra sa a avut o cheie cu care a zgâriat-o și i-a produs plaga nepenetrantă, așa cum se reține și prin certificatul medico-legal, astfel încât numărul de zile de îngrijiri medicale este unul relativ redus, între 10 și 12 zile de îngrijiri medicale și nu i s-a pus viața în primejdie. De asemenea, acest conflict nu a fost unul premeditat, chiar dacă a existat un conflict anterior, inculpatul nu s-a dus acolo cu gândul de a face acest lucru, de a comite această faptă, ci a fost unul spontan raportat la momentul și la situația în care aceștia au avut discuția respectivă. Inculpatul se află la primul conflict cu legea penală, nu s-a mai aflat în această ipostază niciodată, a recunoscut și a regretat de la primul moment fapta care I s-a reținut în sarcină, a fost sub puterea unor măsuri preventive și încă este sub măsura controlului judiciar și a înțeles gravitatea acțiunilor sale, iar riscul ca acestea să se repete, este unul foarte scăzut”, a spus avocatul inculpatului în fața instanței, potrivit rolii.ro. Însă, așa cum e precizat și mai sus, decizia nu este definitivă, urmând ca, în noiembrie, să se judece apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care tipa mereu ca vor bani mai multi in cazul asta:politistul,doctorul si judecatorul au facut scapat un golan care a taiat un om spunand ca nu a fost taiat ci s-a zgariat cand defapt omul a trecut pe langa moarte.Ma nenorocitilor voi motivati oameni sa isi faca singuri dreptate adica legea junglei.
0
2
nu stiam ca au placat cu gresie si faianta parcarea de la aqua , chiar e lux acolo merita sa dai 10lei pe o doza de cola la asemenea conditii, respect
1
0
Asa isi face treaba politia romana din statiunea mamaia incearca sa musamalizeze tot si sa termine repede si la judecatorie la fel aceeasi situatie traim in jungla nu intr-un oras european in care dreptatea este dreptate
2
0
Ne mai certam dar sa ne si taiem arata ca devenim niste barbari. Adio civilizatia pe care o visam.
6
0
faptasul sa fie taiat la fel in acelasi mod cum a taiat si el. pedepse grele cu inchisoarea, sa vezi apoi cine mai taie.
3
0
Ciudat este doctorul ala care a semnat certificatul medico-legal in care a scris ca omul na a fost taiat de cutit ci zgariat de o cheie zgaraietura care a avut nevoie de 10-12 zile de ingrijiri medicale?.
4
0
Cu sau fara studii medii,manelist sau nu,tigan sau nu,daca a facut o fapta penala,sa fie pedepsit si gata.Mai rau este ca tot cam unul-doi ani ia cineva care a furat o paine. Pentru violenta trebuie clar marite pedepsele. Nu ma deranjeaza ca unii sunt prosti si nu sufar ca altii au mai multa carte decat mine,ci faptele antisociale nepedepsite ferm. OK,este cam utopic,dar normal toti trebuie sa fim egali in fata legii,iar legea sa protejeze cetatenii fara discriminari in functie de pozitia sociala sau nivel de cultura ori preferinte in ale modei.
10
0
In atentia lui Gigi "doua fire doua paie" Nu il cunosc pe inculpat dar ce plm treaba are barba cu scandalu , daca unul are barba asta inseamna ca este manelist ? Suna ca deti o "inteligenta" artificiala , probabil ti-a crescut o tenta de marar pe fata si esti frustrat nenica , sa te fereasca cineva de un judecator cu o mentalitate de genul !
6
2
inculpatul trebuie sa ia cu executare, fara discutie pentru fapta asta
10
4
S-a umflat fasolea in tiganime.Uitati-va ce fete au toti,tunsi,cu barbbile alea ridicole de jihadisti.Emana "inteligenta" prin toti porii.Si gagicile care se incurca cu asemena specimene de la zoo,maneliste. Muriti ba!
18
4
Ne interesa mai mult profilul celor doi. Din ce medii provin cu ce se ocupa si realizam singuri ce grad de vinovatie au cei doi protagonisti.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614