REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Confort Urban continuă lucrările de asfaltare în Constanța

Confort Urban continuă lucrările de asfaltare în Constanța

Replica API 29 octombrie 2019 | 03:12 357

S.C. Confort Urban continuă și în această săptămână lucrările de reamenajare a trotuarelor, reparații ale carosabilului, amenajare de parcări, realizare de marcaje rutiere și tăieri ale cablurilor neetichetate de pe stâlpii din municipiu.

Mai exact, începând de mâine seară până vineri pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu, se va freza asfaltul urmând ca în zilele viitoare să fie turnat noul covor asfaltic. Mai sunt pregătite pentru asfaltare străzile Zeno Vancea, Sfântul Ioan Damaschin și Constantin Bobescu, iar pe străzile Prelungirea Eduard Caudela și Cella Delavrancea se va turna asfaltul.

De asemenea, pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazul și strada Unirii între străzile Războieni și Zorelelor se pregătesc trotuarele pentru reparații. În paralel, se lucrează și la amenajarea de unei noi parcări rezidențiale pe strada Arcului, în zona blocului I.

Realizarea de marcaje nu va lipsi din activitatea acestei săptămâni, astfel că arterele rutiere ce au fost transformate în străzi cu sens unic din cartierul Coiciu vor fi marcate corespunzător, iar parcările nou înființate, de asemenea.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai tragem niste dungi, mai punem ceva stilpisori, si stilpi cu panouri de parcare cu sms si gata am rezolvat totul in constanta aaaa si ceva strazi cu sens unic
1
0
Se lucreaza numai pe strazile principale. Oricum sunt de proasta calitate. Pe trotuare sunt gropi si cresc buruieni, marcajele s-au sters dupa o luna, asfalturi este in valuri. In cartiere sunt adevarate cratere, in special langa containerele de gunoi. Primaria sa faca verificari. Nu mai dati bani degeaba la Confort urban.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272