REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consilierul care a construit o cherhana pe un fost centru de comandă al armatei germane, DAT AFARĂ din PSD!

Consilierul care a construit o cherhana pe un fost centru de comandă al armatei germane, DAT AFARĂ din PSD!

Replica API 28 noiembrie 2017 | 00:00 1032

Îşi pierde mandatul!

Îşi pierde mandatul!

PSD mai „scapă” de un consilier indisciplinat! Actorul Stelică Murariu a pierdut sprijinul politic al PSD, iar partidul s-a şi grăbit să raporteze acest lucru la Prefectura judeţului Constanţa, solicitând încetarea mandatului de consilier. Cel mai probabil, ordinul va fi semnat de prefect azi sau în maxim câteva zile. Motivul pentru care PSD a decis să îl „renege” pe Murariu este că acesta ar fi „pactizat” cu primarul comunei Corbu, liberalul Marian Gălbinaşu.

„Vota cum dorea primarul, nu mai făcea echipă cu noi, cei de la PSD”, a declarat un consilier PSD din Corbu. De altfel, a adăugat acesta, nici nu ar fi de mirare prietenia lui Murariu cu Gălbinaşu: actorul ales consilier pe lista PSD are afaceri în comună. „Are acea cherhana pe plajă... Poate e legal construită, poate nu, cert este că nu mai avea treabă cu ce discutam şi stabileam la partid că votăm la şedinţele Consiliului Local Corbu”, a mai precizat acelaşi ales local.

De menţionat că de la Corbu a mai ajuns la prefectură şi o altă solicitare privind încetarea unui mandat de consilier, de data aceasta de la UNPR. Revenind la Stelică Murariu, amintim că „Replica” de Constanţa relata, încă din anul 2012, că acesta a înfiinţat, pe un fost centru de comandă al armatei germane, o cherhana la limita legalităţii, într-o zonă care aparţine de Biosfera Deltei Dunării.

Alexandra CUCU

Mai multe detalii despre cherhana:

https://www.replicaonline.ro/fost-centru-de-comanda-al-armatei-germane-transformat-in-cherhana-la-limita-legalitatii-69545/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ghiftul asta era vai mama lui la delfinafriu.Avea un container unde active o carciuma de boschet !! era sarac rau,,,,,statea dupa jean constantin
0
0
Vorbeste dl. Scarlat care a beneficiat de puietii de salcam de la C.J .pentru impaduriile pe drumurile comunei Corbu ,cat si locuri de joaca de la Primarie unde el a incercat sa faca un parc zoo .
1
0
Om mai de cacat decat tiganul asta de actor de doua parale, rar mai vezi
2
0
Asa o sa pateasca si presedintele CJC,Horica Tutuianu.Are zilele numarate pentru ca da bani cu nemiluita la primariile PNL,ALDE si PMP.Mazilirea tot din partid va veni.S-au saturat primarii PSD de Horica Minciunica.
2
1
nea stelica e ok baiet bun dar s-a bagat ca prostu-n rahat politica daca statea linistit nu avea treaba fetitele veneau banii curgeau l-a mancat in cur lacom sa se incurce cu hahalerele ce sa -i faci bre mai merge mitsu pe plaja?
1
0
Dragi tovarasi, pnl si psd aceeasi mizerie!Jos mafia fsn ista!in frunte cu mentorul ei, ion iliescu!
2
0
Cherhanaua nu este a lui ! Vedeti cine este in spate, cat despre individ,un infatuat mizerabil mana dreapta a lui Gica Slabu !
3
0
primarul Galbinasu e un spagar notoriu si un mincinos chiar daca e PNL , iar asta cu cherhanaua lui cine ia dat autorizatie acolo ???? spaga e sfanta si transpartinica ; oricum in corbu e serparie mare interese de afaceri si spagi indiferent de partide si de politica
6
1
Daca mustele ar face miere, s-ar gasi faguri si sub coada calului.
4
3
Dar groapa de gunoi a firmei IRIDEX din comuna Costinesti nu este la granuta cu comuna si U.M? Intereseaza pe cineva de legalitate cand este vorba de bani multi!Sa fie luati la intrebari si sa raspunda in fata legii primarul si urbanismul,fara ei nu s-ar fi putut mentine ilegalitatea acestei gropi de gunoi devenita infectia comunei si a statiunii Costinesti.
7
1
PSD Corbu i-si devoreaza singura liderii si nu de acum.Pana nu scapa de meteahna asta nu vede functia de primar.
0
4
cu complicitatea itm cta; care a fost ultima verificare din partea itm cta la firma actorasului consilier?itm cta doarme...
10
1
Jos psd disfintarea hotiei
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108