REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constanța: dacă rămâi fără butelie în pandemie, e de rău!

Constanța: dacă rămâi fără butelie în pandemie, e de rău!

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 3402

Pandemia de coronavirus a afectat și livrările de butelii de gaz. În municipiu, se pare că multitudinea de firme livratoare de butelii și-au sistat activitatea în această perioadă. Cei care au rămas pe piață și-au luat măsuri serioase de protecție, evitând aproape total contactul cu clienții.

Cand rămâi cu butelia goală, tot ce trebuie să faci este să dai un simplu telefon unei firme care se ocupă cu livrarea de butelii de gaz și în foarte puțin timp te poți reapuca de gătit. Acest lucru se întâmpla însă, înaintea epidemiei de Covid-19. Acum, se pare că o mare parte din firmele care se ocupau cu așa ceva și-au sistat activitatea, dovadă stând faptul că unele telefoane au fost închise sau, dacă nu, sună fără vreun răspuns. Acest lucru a fost sesizat de un constănțean care a avut ghinionul să rămână fără butelie și să constate că nu găsește nici un operator disponibil. „Cam 40 de minute mi-a luat să dau de o firmă care să mai fie activă. Am sunat de cel puțin trei ori la toate numerele posibile, găsite pe internet și când am spus că renunț, atunci am dat, într-un sfârșit, de un domn, tare panicat. Mi-a spus foarte reticent că mai face livrări însă m-a întrebat dacă stau izolat, dacă am simptomatologie și dacă am ieșit pe afară în ultimele zile. M-a chestionat serios însă eu aveam nevoie de butelie așa că am convenit cu el să lăsăm buteliile la ușă fără să avem vreun contact, lăsându-i și banii. Ne-am intersectat totuși însă avea mască și mănuși și când m-a văzut s-a dat mult mai în spate. M-am simțit ciudat, dar am butelie!” a spus pentru Replica, un constănțean.

Un anunț al unei astfel de firme a fost făcut public pe o pagină de socializare, în care era menționat faptul că încă livrează butelii de gaz însă în condiții de maximă siguranță, pentru a nu se pune problema contaminării cu noul virus. „Datorită evenimentelor din ultima perioadă, vă anunțăm că încă vă stăm la dispoziție și suntem echipați corespunzător situației. Deoarece încercăm pe cat posibil atât să continuăm să livrăm dar și să stăm cât mai feriți de a contacta virusul, ne dorim să limităm contactul între agenți și clienți așa că, vă rugăm să aveți sumele cât mai fixe în momentul livrării. Sperăm să înțelegeți această situație și să conștientizăm cu toții că este spre binele nostru, al tuturor ca în aceste momente sa stam acasa!” era mesajul transmis.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sc.Medeea Gas srl livreza zilnic
0
0
Nu mai pot de ras frate asta doar pt o butelie. Eu am vazut anunt pe olx vand audi a4 2016 pret 2 kg cartofi sau 2 baxuri hartie igenica
2
1
Ele sunt firme cam de utilitate publica. Cand e de facut bani comod au aparut mai multe. La situatia actuala se retrag in loc sa functioneze dar cu.protejarea personalului. Ce conteaza ca unii poate batrani se bazeaza pe ele.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272