REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constanța: Prinși în FLAGRANT în timp ce furau dintr-o fermă piscicolă, cu ajutorul paznicului! VIDEO

Constanța: Prinși în FLAGRANT în timp ce furau dintr-o fermă piscicolă, cu ajutorul paznicului! VIDEO

Replica API 1 iunie 2019 | 02:25 1122

Poliţiştii de la transporturi au surprins în flagrant delict 4 persoane în timp ce ar fi sustras peste 140 de kilograme de pește dintr-o fermă pisicolă, din localitatea Dunăreni.

În noaptea de 30 spre 31 mai a.c., polițiști din cadrul Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, în localitatea Dunăreni, județul Constanța.

În acest context, polițiștii au depistat în flagrant delict 4 persoane în timp ce ar fi încărcat, într-un autoturism, mai mulți saci din rafie, conținând peste 140 de kilograme de pește, din speciile crap, novac și somn.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbații ar fi sustras peștele cu ajutorul unei plase monofilament și al unei plase cu fir textil, după ce aceștia ar fi primit încuviințarea paznicului. În urma flagrantului, 3 persoane au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbați, de 27, respectiv 40 de ani, precum și un minor, de 15 ani.

Polițiștii constănțeni i-au reținut, pentru 24 de ore, atât pe cei doi bărbați, cât și pe angajatul fermei piscicole, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a celui de-al patrulea bărbat, care, la acest moment, se sustrage cercetărilor. Minorul, în vârstă de 15 ani, este cercetat în libertate.

Întreaga cantitate de pește urmează să fie predată amenajării piscicole iar uneltele de pescuit și autoturismul în cauză au fost ridicate în vederea confiscării.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 23500 de lei.

Totodată, polițiștii constănțeni au controlat o societate comercială, din orașul Cernavodă, care comercializează pește. În urma controlului, s-a stabilit că aceasta nu deține autorizație sanitar-veterinară, iar administratorul nu poseda documentele de proveniență a peștelui.

În urma probatoriului, polițiștii au stabilit că, administratorul în cauză ar fi achiziționat peștele de la cei 4 barbați surprinși în flagrant delict, deși ar fi cunoscut despre proveniența ilicită. Acesta, în vârstă de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând fi introdus in C.R.A.P al IPJ Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt calificat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca acolo iera 140 de kg de peste eu ma fac popa
0
0
Cand l-am cunoscut pe acest baiat era cersetor in gara Fetesti aciuat cu mama lui care vindea seminte in gara,iar tatal lui confectiona copai si linguri intr-un cartier marginas numit Colonisti .Mai tarziu ceferistii de mila l-au angajat pe Marius la spalatul vagoanelor si maturatul prin gara .Acum.a venit momentul.propic in care a fost racolat de politia gari pentru a da pe "binga"tot ce se putea da avand in vedere ca locuinta lui erau bancile din gara.Datorita perseverentei lui l-au coptat serviciile si iautrasat sarcini stric sa "sifoneze totul".Acum cersetorul este mahar in politia romana.
3
0
Si eu fac manevre mari la medgidia , doar sunt Ag Sef si ma duce capul . Cei care ma cunosc ma gasesc la chiftea. Atentie mare eu ii pun pe ceilalti care nu face plata sa va amendeze sa nu mai uitati de mine. In schimb toti taranii prostii de pe langa medgidia nui iert deloc.
3
1
PROPUN SA PRIMEASCA CONDAMNARI MAI MARI DECAT DRAGNEA SI DACA SE POATE FARA DREPTURI PE TOATA DURATA DETENTIEI ASTA CA SA LE FIE CA INVATATURA DE MINTE . Si SA LI SE CONFISTE PROPIETATILE , BANUIESC , CA U CONACE CUM ARE DRAGNEA IN TELEORMAN PENTRU CA SA SE POATA RECUPERA INTREG PREJUDICIU .
1
3
Bine va face Titei la toti infractorii. La puscarie cu voi lepre ale societatii. Urla foamea in voi "interlopilor"
3
4
Titei.. ardei pe fraieri
3
2
Vezi ca ti-ai depasit limitele de competenta si sa nu iti rupi gatul ala de rroman.Vezi ca ai zilele numarate...sa nu patesti precum colegul tau de la Cernavoda sa te impusti singur sau sa te trezesti aruncat din tren.
5
2
Daca intr-adevar esti TU , trebuie sa facem niste corectii ! Tu , ai ajuns comisar sef dintr-un amarat de sofer de la jandarmi , angajat la apelu' bocancilor ! Si mai sunt multe de spus despre ce ai facut sau ce NU ai facut si trebuia sa faci la Cernavoda avocatelule ! Dar vom lasa pe altii care te cunosc sa continue c.v.-ul tau !
5
5
Individul agent sef pr.Titei Marius Gabriel sef de post statia CF Palas in loc sa respecte fisa postului a ajuns sa asculte braconierii in telefoane sau se ia de taximetristii din gara Cernavoda.El in loc sa se ocupe de gunoaiele din statia cf Palas se ocupa de cu totul altceva avand in vedere ca sotia lui lucreaza in statia CF Cernavoda si primeste informatii.Il inteleg pe acest tigan ca este sifonarul parchetului Constanta dar vom vedea rezolutia DIICOT in urma reclamatiei facute de mine ptr abuz in serviciu.Out cu tine gunoiule !!!.
11
3
Bine zis pestele de buceag panarama
2
3
Virgil de la Cernavoda .L au arestat
8
2
e shingy tiganu din techirghiol?
2
0
Se fura, peste cu sacii, mai ales la Buceag, fitofag fara nici un gust, mortaciuni de pesti, hraniti cu chimice
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614