REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

CONSTĂNȚEAN TERIBILIST! URMĂRIT de POLIȚIȘTI în TRAFIC și DECLARAȚII MINCINOASE

CONSTĂNȚEAN TERIBILIST! URMĂRIT de POLIȚIȘTI în TRAFIC și DECLARAȚII MINCINOASE

Replica API 29 octombrie 2019 | 00:00 254

Un bărbat din Constanța nu s-a lăsat până nu a adunat mai multe condamnări, astfel că, luna aceasta, judecându-se apelul în unul dintre dosarele în care a fost trimis în judecată, magistrații i-au contopit pedepsele, rezultând cea de 3 ani și 4 luni, în regim de detenție. Decizia este definitivă, P.R. aflându-se la penitenciar. Este vorba despre faptul că s-a urcat de mai multe ori la volan, fără permis de conducere și chiar sub influența băuturilor alcoolice, la un moment dat lăsându-se chiar cu urmăriri în trafic.

Mai exact, în una dintre spețe, lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Medgidia, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi A6 cu numere de Anglia, prevăzut cu volan pe partea dreaptă. Conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul polițiștilor continuând să se deplasese (zona bazarului din piața centrală), a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a fugit. Din autoturism au mai coborât trei persoane, una fiind imobilizată. Acesta a declarat că la volanul autoturismului se afla inculpatul P.R., iar în autoturism se mai aflau și numiții F.G. și S.F.. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că inculpatul nu posedă permis de conducere. Fiind audiat ca martor, la data de 20.12.2015, un bărbat a declarat că la volan se afla inculpatul P.R. și că anterior consumaseră împreună băuturi alcoolice. Acesta a mai declarat că, la data de 20.12.2015, în timp ce se afla la domiciliul surorii sale din Lumina, potrivit rolii.ro, cumnatul său, adică inculpatul P.R., i-a spus că trebuie să meargă în Medgidia cu autoturismul marca Nissan Primera, înmatriculat în Spania, deoarece dorea să-l schimbe cu un alt autoturism. S-au hotărât să plece, însă pentru că nici unul nu deținea permis de conducere, l-au rugat să conducă autoturismul pe un prieten care avea. Acesta a condus până la intrare în Medgidia, după care a coborât din autoturism deoarece avea treabă în zonă. La volan a urcat inculpatul P. R. și a condus autoturismul pe străzile interioare. s-a întâlnit cu bărbatul respectiv și au făcut schimb de autoturisme. P. R.a luat un autoturism marca Audi A6 cu cu numere de Anglia, prevăzut cu volan pe partea dreaptă, pe care l-a condus, fiind depistat de un echipaj de poliție rutieră. Nu a oprit la semnalul polițiștilor continuând să se deplasese în zona bazarului din piața centrală, acolo unde a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a fugit. Apoi, individul s-a prezentat la sediul poliției pentru a da declarații cu privire la evenimentul din ziua anterioară. În acest moment a fost recunoscut de către agentul de poliție constatator ca fiind persoana care se afla la volanul autoturismului marca Audi A6. Fiind audiat de către organele de urmărire penală a declarat că, atunci când autoturismul marca Audi A6 a fost oprit de către agenții de poliție, se afla în habitaclu, însă ca pasager nu la volanul acestuia. Însă, fiind prezent în fața instanței a recunoscut săvârșirea faptei pentru care a fost trimis în judecată. Numai că, la scurt timp, iar a fost prins la volan fără permis de conducere, fiind întocmit un nou dosar penal. Astfel, pedepsele au fost contopite, rezultând cea de 3 ani și 4 luni.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie prins si Mincu Victor de la blocul ANL pe Privighetorilor din comuna Costinesti ,nu detine permis pentru nici o categorie .Conduce un ford alb 54-CT-DCC prin zona Schitu facand piata la magazinele din apropiere de vreo doi ani.Sa fie prins daca are cine ?
0
0
Un individ periculos, oprit la timp.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212