REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănțenii, FOC şi PARĂ pe turişti: „De la nesimţiţi, la INFRACTORI! Mare atenţie!”

Constănțenii, FOC şi PARĂ pe turişti: „De la nesimţiţi, la INFRACTORI! Mare atenţie!”

Replica API 4 august 2017 | 00:00 1043

SE FAC CERCETĂRI!

SE FAC CERCETĂRI!

Locuitorii de la malul mării, cu precădere cei din zona Tomis Nord, sunt supărați peste măsură! Aceștia susțin că nu mai suportă prezența turiștilor gălăgioși, nesimțiți și tupeiști. O părere mai bună nu au nici cei care își închiriază apartamentele, ei plângându-se de faptul că tot mai mulți sunt hoți. O femeie chiar a făcut publice două imagini cu cărțile de identitate ale celor care au vrut să stea o noapte în locuința sa, dar care au plecat cu tot ce le-a picat în mână. În cauză se efectuează cercetări.

Nu mai este o noutate că turiștii caută și cazare "la negru", spre bucuria unor constănțeni care-și rotunjesc frumușel venitul pe timp de vară. Dar iată că pe lângă partea frumoasă apar și neplăceri. Iar primii care se declară nemulțumiți sunt vecinii celor care-și pun apartamentele la bătaie. Spre exemplu, o tânără din Tomis Nord a relatat că pur și simplu nu mai suportă situația. Are în bloc niște vecini care, pe timp de vară, își închiriază apartamentele în regim hotelier și de aici tot haosul.

Ea a menționat că se cazează câte 8 – 10 persoane într-un apartament cu 2 camere, petrec toată noaptea, parchează pe unde apucă, blocând și celelalte vehicule, țipă. "Au stat și în parcare și au petrecut până după miezul nopții și și-au lăsat dozele de bere pe mașina mea. Petrecerile continuă în apartamente, noapte de noapte. Dimineața, la 6.00, hărmălaie pe casa scării, urlete... Pleacă la plajă. Nu știu ce să mai fac... Legile sunt cum sunt și nu prea pățesc nimic", a spus ea. Un alt constănțean susține că pe strada Suceava nu mai găsește loc de parcare.

"Nu mai ai loc să arunci un băț. Dacă vii de la serviciu seara ai cam încurcat-o. Plus că e zarvă totă noaptea din apartamentele închiriate. Vara este un chin să locuiești în Tomis Nord", a spus acesta. În plus, iată că și persoanele care închiriază sunt nemulțumite. Dacă până acum nu prea ieșeau la lumină cu păreri întrucât știau că deja și-au "pus vecinii în cap", iată că nu au mai putut și asta pentru că au trecut prin experiențe nefericite.

O femeie a publicat fotografiile cu cărțile de identitate a doi indivizi din Galați, Marius Aurel Zorilă și Gelu Drăgan, care ar fi închiriat mai multe apartamente la malul mării și au furat tot ce au găsit. "Mare atenție la acești doi turiști – hoți. Închiriază un apartament la mare pentru o zi-două și fură absolut tot ce aveți în casă (inclusiv cabluri, farfurii, tacâmuri, îmbrăcăminte etc", a spus păgubita. Și se pare că prin așa ceva au trecut mai multe persoane din Constanța. Indivizii se bazează, cel mai probabil, că închirierea este la… "negru" și se gândesc că, din această cauză, proprietarii nu vor depune plângere la Poliție. Numai că în acest caz păgubiții au spus că au sesizat organele competente și și-au recuperat prejudiciul. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
10
2
ce va mai fute grija de altii frustratilor!!!!
2
8
cazati-va bre la arabul murad,sau in otelurile machidonilor imputiti,la preturi de mauritius.
8
1
le sugeti pwla la turisti pt 5 lei, pana va da banu le pupati si picioarele, apoi injurati si treceti la urmatoarea pwla. Georgiana si Dorinel, acelasi gay obosit care o suge din pasiune prin ziare la soldoveni, turci, tigani si restul care au mai trecut pe la mama lui
2
9
Moldovenii sa stea la ei la rusi acolo
11
4
Pai astia nu sunt turisti....SUNT MOLDOVENI VIOLATORI DIN GALATI
12
1
ma numesc Pap Lucian sunt gay din Ovidiu 0725756450 serviciu complet.
6
0
Nu platesc nimic !!! Am o vecina care inchriaza de la gara cu ziua si se lauda ca scoate 2000 euro pe vara. Daca ai plati impozit nu ar mai aduce pe nimeni.
5
2
E teroare pe str. SUCEAVA cu locul din parcare. Dupa ora 20 nu mai gasesti loc.
8
0
E nasol, multi di nei sunt foarte nesimtiti si foarte necivilizati in trafic.Anul asta a crescut numarul accidentelor exponential si majoritatea care le-au produs au fost turisti,multi din ei idioti !
5
0
Cum se putea incheia contract declarat la FISC in zilele libere si cum ar fii fost despagubit propietarul in cazul acestor indivizi ?
2
4
Da ce ba i.a dat fiscu bani sa cumpere apartamentu?
7
5
Ai fost tare cu infractiunea. Probabil ca cei doi vor face plangere. In rest numai de bine pentru cine inchiriaza la negru pe nervii vecinilor...........
5
3
Publicarea in spatiul public a datelor cu caracter personal, fara acceptul persoanei, constituie infractiune.
2
11
voi astia care inchiriati apartamentele de sezon, platiti taxa la fisc?
19
2
Sa mergeti la ANAF sa declarati golanii pe care vreti sa i cazati.
20
3
Cel mai prost an cazari scumpe in mamaia mai scumpe decat in ibiza sau santrope
4
8
Frumushel o pl. Anu asta am dat chix cam toti
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614