REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Constănțenii se trezeau AMENINȚAȚI cu un CUȚIT în propriile locuințe! Agresorii aveau fețele acoperite!

Constănțenii se trezeau AMENINȚAȚI cu un CUȚIT în propriile locuințe! Agresorii aveau fețele acoperite!

Replica API 28 noiembrie 2018 | 01:10 386

Aliș Selcin și Deveriș Eldivan, de 28 și 30 de ani, au băgat spaima în locuitorii de la malul mării. Aceștia își acopereau fețele cu fularul și se înarmau cu un cuțit, după care filau locuințele care aveau ferestrele deschise, pătrundeau în interior, amenințau proprietarii și furau tot ce prindeau. Oamenii legii au declanșat cercetările și au efectuat percheziții domiciliare.

Mai exact, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 80 de ani, din Constanța, situată pe strada Decebal, de unde ar fi sustras 400 de lei și un telefon mobil, după ce au amenințat persoana vătămată cu un cuțit. Indivizii au pătruns pe fereastra de la baie, care era deschisă. Pentru probarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța. În urma activităților de cercetare, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina celor doi bărbați alte trei fapte de tâlhărie, comise în locuințe, precum și trei infracțiuni de furt din locuință, toate având loc pe raza municipiului Constanța, pe parcursul lunii noiembrie a.c.. Menționăm că au acționat pe străzile Traian, Unirii, Călărași, bulevardul 1 Mai, Hatman Arbore și pe strada Revolutiei din 22 Decembrie 1989. Prejudiciul total, estimat la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 25 % și a fost predat persoanelor vătămate. Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi bărbați pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 27 noiembrie a.c. au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea de documentare a întregii activități infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța.

UPDATE: Cei doi au fost arestați pentru 30 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la spinzuratoare cu tiganii si machedonii
0
0
Las ca vine amnistia si gratierea de la Dragnea,seful lor.Ti-ai Dracu cu voi toti care ai ati adus partidul asta la putere.Huooo..PSD !
3
1
nu va agitati ce au furat e mizilic, acum la puscarie stau cu 3000 roni pe luna bani munciti de voi deci oricum o dai tiganii infractori castiga, va iau banii.
5
1
... altfel cu cine mai da jos Saptecase guvernul pana la Craciun?
3
8
Domnii sunt cumva tigani?
12
0
moarte tiganilor!
21
0
Porcul mustacios de la P. S. D. le da drumul
23
2
acum o sa stea multi ani la penitenciar, ia sa vedem cum fac ei frumos acolo
10
2
Dati lege pentru arme letale si autoaparare sa trimitem tiganii la Dumnezeu ca sa-i ierte!
33
2
Acestia sunt o parte din votantii psd,asa ca trebuiesc facuti " cetateni de onoare ".....,ai municipiului Constanta . Sa ne "mandrim" cu ei , sa-i ocrotim, sa le dam locuinte gratis, sa le dam ajutoare sociale !
22
7
De ce nu-l alegem pe unul din ei presedinte? Tot conlocuitor e si e. Si macar nu fura case, fura doar DIN case.
17
14
Alti locuitori exceptionali ai Constantei eliberati de dracnea si partidul gunoi pesede. multa muie.
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212