REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănțenii suferă să facă școala de șoferi cu mașini Mercedes și Audi! Video

Constănțenii suferă să facă școala de șoferi cu mașini Mercedes și Audi! Video

Replica API 5 august 2022 | 00:00 2362

În contextul actual al scumpirilor, mulți constănțeni susțin că viața devine din ce în ce mai grea pentru omul de rând. Însă, ca o paralelă, un constănțean s-a apucat să arate situația din traficul rutier constănțean, arătând, pe această cale ce vehicule rulează. Aici, acesta a cuprins și autovehiculele folosite la școlile de șoferi, între care Mercedes X Class și Audi.

Pe ideea: ”Lucruri pe care le poți găsi doar în Constanța”, o persoană s-a apucat să vâneze situații din traficul rutier de la malul mării. Pe lângă vehiculele de genul Ferrari, Bentley Bentayga, Porsche, Ford Mustang, Cadillac etc, constănțeanul a surprins și mașinile folosite la școlile de șoferi. Astfel, printre ele se află și din categoria Mercedes X Class și Audi.

”Ați văzut mai devreme Merces X Class la școala de șoferi, dar de acesta ce ziceți?”, a spus persoana în cauză.

Însă, oamenii nu văd un lucru rău în asta: ”Foarte bine, care e problema? Plătești școala de șoferi, măcar faci cu o mașină bună. Dar așa s-au obișnuit oamenii să se mulțumească cu ce li se dă. Cazane, tigăi...”, a spus un tânăr.

”Doar să nu fie automate, că nu poți conduce manuală după aia. Dar dacă omul are bani și își cumpără automată, de ce nu?”, a spus un alt tânăr, legat de subiectul mașinilor ”bengoase”, folosite la școlile de șoferi.

Iar aceste situații chiar nu sunt ieșite din comun, având în vedere că traficul rutier din Constanța nu duce lipsă de autoturisme ”de fițe”.

Iar pe timpul sezonului estival, treaba devine și mai... intensă. Parcările din stațiunea Mamaia sunt doldora de vehicule care de care mai scumpe.

Citește și: BOLIZII de LUX și CAII PUTERE, printre FIGURILE cu care s-au etalat VEDETELE prin MAMAIA!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca nu te roade, ba te roade, pe toti va roade, si pe copiii vostri de 6-7 ani ii roade cand vecinul are si tu n-ai.
1
0
mwe replica
0
0
La cata teapa am dat normal ca imi permit sa cumpar masini noi si scumpe Ma acopera rudele din politie
0
0
Pana la urma,fiecare da banii pe ce vrea. Fiecare isi stabileste prioritatile dupa propria vointa,doar nu o sa ne supunem unora, ca asa vor ei.Cu moda la fel. Nu sunt obligat sa port nadragi rupti sau sa ma tund ca o peluza,dar cine vrea asta,nu are decat sa o faca. Important este ca veniturile sa fie din munca cinstita si sa ne comportam astfel incat sa nu deranjam pe altii . Ma doare fix in spatele blocului de cine si ce masina conduce,unde merge in vacante sau alte alea ce sunt prezentate ca stiri.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272