REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănțenii sunt INDIGNAȚI: sunt lăsați fără apă caldă și căldură din cauza rău-platnicilor

Constănțenii sunt INDIGNAȚI: sunt lăsați fără apă caldă și căldură din cauza rău-platnicilor

Replica API 19 martie 2018 | 00:00 361

RADET începe DEBRANȘAREA DATORNICILOR!

RADET începe DEBRANȘAREA DATORNICILOR!

RADET Constanța a atenționat asociațiile de proprietari care au fost notificate în data de 9 martie a.c. că urmează să li se sisteze furnizarea energiei termice pentru că nu și-au achitat facturile în termenul scadent și că începând de luni, 19 martie a.c., va pune în aplicare prevederile notificării. De altfel, la intrările în scările de bloc au fost afișate deja notificările respective.

„Vă aducem la cunoștință că RADET va sista furnizarea energiei termice pentru neplata facturilor, dacă în termen de 10 zile nu veți face demersurile necesare în vederea achitării debitului înregistrat în evidențele financiar – contabile ale regiei. Măsura sistării furnizării energiei termice va fi luată începând cu a 11-a zi de la data prezentei notificări. Dovada achitării se va prezenta la RADET Constanța – Biro Urmărire Debite, din str. Badea Cârțan, nr. 14, sau se va comunica la telefon/fax 0341.461.233, 0341.461.234.

Măsura debranșării nu este văzută cu ochi buni de constănțenii fără datorii, care riscă să aibă de suferit din cauza vecinilor rău-platnici. „De ce să am eu de suferit, pentru că vecinul nu își plătește facturile? Am copil mic, sunt cu facturile la zi, nu am întârziat niciodată cu plata întreținerii! Ce stat este acesta unde tot cei de bună credință au de suferit? Chiar nu se pot găsi soluții tehnice să fie debranșați numai rău-platnicii?”, ne-a semnalat o constănțeancă indignată.

Potrivit reprezentanților instituției, RADET Constanța nu va sista furnizarea energiei termice, în următoarele situații: „dacă va fi achitat integral debitul sau va fi achitat parțial și se va încheia un proces verbal de eșalonare pentru datoria rămasă de achitat; asociația va cesiona în favoarea RADET creanțele pe care le are de încasat de la debitorii săi, în condițiile specificate de RADET; se va urma procedura legală de întocmire a convențiilor individuale de facturare”.

Lista asociațiilor de proprietari notificate a fost publicată în presa locală în data de 9 martie a.c. și poate fi consultată și pe site- ul RADET Constanța la adresa https://www.radet-constanta.ro/consumatori.php.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gaze sau electric nu bataia de joc numita RADET!!! Oricum, faliment scrie pe ei! Mai mult de doi trei ani n-o mai duc!
0
0
O mizerie de oras k tot cu autoritati ..furnizori de caldura ..apa etc ..inclusiv locuitorii ..
10
1
Nu uita RADET-ule sa incasezi TAXA DE ANALIZA DOSAR pentru toti cei pe care vrei sa-i debransezi acum , asa cum gresit faci cu cei care trec pe gaze !!! Pana si bancile comerciale au renuntat la aceasta taxa ! Dar tu RADET-le esti al Primariei si poti!!
7
1
unde au fost puse notificarile .la fiecare scara .ce vorbim , traim in lumi paralele .nu a APARUT NICIO NOTIFICARE.
0
0
Constanta e fruncea mai bade!!
3
2
Nu mi se pare corect ca locatari care sunt la zi cu facturile sa sufere pentru ca sunt locatari rai platnici . Radet si raja sa faca bine sa isi recupereze datoriile de la rai platnici in istanta . Eu daca as fi in locul celor care sunt la zi si au de suferit as da in judecata aceste regii , as merge cu ei pana la haga daca as avea de suferit .
2
0
STATUL MAFIOT! Sa ne traiasca hotii!
3
2
Pai daca nu platesti si pentru mine te taie ha ha . Eu nu am platit de 1 an si ceva ca platesc vecinii eu am alte treburi cu banii. Acum nu au mai vrut sa plateasca ca cica am BMW si stau ca prostii in frig ca le a taiat caldura. Eu am bagat calorifere electrice ca am tras curent pe blat de la garaju lu vecinu. Trebuie sa fi destept in viata.
2
1
Ne vrem Ceausescu inapoi
3
1
ce e cu izmeneala asta? nu radet e de vina ci cetatenii. treceti la gaze si nu mai cotizati la salariile jegurilor astea. dar de ce sa treceti ? daca nu platiti gazul il taie asa e mai bine la radet ca nu platesc 5 ani si am si subventie. tipic mocangeala romaneasca
13
2
Gaze,taica si ai scspat de termitele astea.
15
1
Cum ar fi la lumina si la cablu sa imi taie mie toate astea ca are vecinu restanta?? ce dracului e prostia si manipularea asta???! faceti ras de oameni in ultimul hal! parca primesc apa calda din cosmos sau prin wifi!! au tevi,deci taiatile,simplu! nimeni nu e obligat sa plateasca nimic!cum am spus,nu am platit curentul vin si il taie,nu il taie si la vecini! e atat de greu? nu eee,dar unde sunt interesee..le mai si meritam,pentru ca atunci cand e viscolul mai mare se ia si caldura si apa calda dar nimeni nu zice nimic nu mai zic de facut! singura solutie ,soba de teracota ca la tara si gata!
57
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614