REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Copil de trei ani, PIERDUT în Parcul Tăbăcărie. A fost luat de polițiști la secție

Copil de trei ani, PIERDUT în Parcul Tăbăcărie. A fost luat de polițiști la secție

Replica API 29 octombrie 2019 | 00:00 250

Parcul Tăbăcăriei este o zonă destul de populată de copii și părinții care vin aici să se relaxeze. Din pricina aglomerației, o clipă de neatenție din partea părinților poate fi suficientă pentru ca micuții să se piardă în mulțime. Acesta este și cazul unui băiețel de 3 ani care s-a pierdut luni, 28 octombrie, în parc. Mama a fost găsită după câteva ore, timp în care micuțul s-a aflat în grija polițiștilor, care au fost alertați de paznicul din Parcul Tăbăcăriei.

Un copilaș de trei ani a atras atenția atenția părinților care se aflau cu ai lor copii în Parcul Tăbăcăriei. Micuțul, îmbrăcat bine, încălțat cu sandale, s-a pierdut de mama lui, iar mămicile au încercat să dea de urma acesteia. În zadar, crezând, astfel, că băiețelul a fost abandonat. Paznicul a alertat poliția, iar oamenii legii, căutând-o pe femeie în tot parcul, nu au dat de ea. Fapt pentru care l-au luat pe micuț la secție. Între timp, după vreo două ore, în parc și-a făcut apariția, disperată, spun martorii, mama. Paznicul a observat-o și și-a dat seama că își caută copilul, moment în care a informat-o că micuțul este în grija polițiștilor. Din fericire, totul s-a terminat cu bine!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce aglomartie bre nene? 2 biciclisti 5 mosi si 3 babe se invart in peticul ala care a mai ramas..agloeratie..masa era cu capul in likeuri pe f ,putea ala sa cada in apa ,pun pariu ca isi dadea aia seama abia acasa...faceti copii pentru alocatii si concedii cu plata futuva pastele mamii voastre.
0
0
maicasa unde se gandea , la maciuci
4
0
Daca si asta e mama atunci eu sunt popa.Puteau sa ti-l ia tiganii, sa-i rupa piciorul si sa-l duca la cersit in Suedia.
4
0
cine stie ce botoxata cu range rover iar a uitat ca a fatat
5
0
cu sandale pe 28.10 ?ce mama idioata poti fi ?
5
0
asta se intampla cand prioritar este facebookul. mai importante sunt pozele postate de terte persoane, in defavoarea supravegherii copilului.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212