REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

COPIL RUPT CU BĂTAIA într-o școală. Cum justifică agresoarele

COPIL RUPT CU BĂTAIA într-o școală. Cum justifică agresoarele

Replica API 1 februarie 2018 | 00:16 696

Un minor de aproape 14 ani a fost agresat în Școala nr. 28 din Constanța în cursul zilei de marți, 30 ianuarie. Agresoarele sunt mamele colegilor de clasă ale băiatului care ar fi avut un comportament agresiv față de aceștia. Ele justifică „corecția” acordată ca ultimă soluție găsită de ele pentru că băiatul nu era tras la răspundere de instituție.

„Nu există zi în care să nu fie întins pe jos și luat în șuturi. M-am dus la diriginte, am reclamat, nu s-a rezolvat nimic. Nu există lege în România decât să o faci cu mâna ta”, a spus una dintre agresoare după ce copilul ei a fost agresat de colegul mai mare.

Una dintre mamele agresoare a spus chiar că tânărul a sărit primul la bătaie. „M-am dus cu frumosul, i-am spus de ce una, două, dai în copilul meu. S-a dezbrăcat de geacă, a întins piciorul să îmi dea în piept”, a spus cealaltă femeie.

C.C.

Citește și

Minorul bătut în Școala 28 din Constanța este un COPIL PROBLEMĂ: „A bătut groaznic și a chinuit copiii timp de 6 luni”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cadrele didactice vor fi batute in clasa ca in cazul de la tv unde profa era batuta la fund de 2 elevi golani -rusine min educatiei
0
0
mama acestui Mustafa se numeste Mirela Badulescu, deci acest Mustafa este pe jumatate roman. Incercati sa nu mai judecati faptul ca alea sunt tiganci si ca asta e arab, judecati fapta si nu mai dati dovada de RASISM
1
1
oricum au fost etnie pe etnie romanii nu ar fi facut un ademenea gest
1
1
asta face parte din ISIS de mic. sa plece la ei in siria. auzi domne dau in judecata..pai asa faceau si in siria? romania tara de kkt , vin jegurile astea siriene si fac ce vor aici.mars acasa
3
2
daca e sirian si nu-i place in Romania sa se intoarca acolo de unde e aici respecti legile noastre vrei violenta mars de aici bine au facut mamicile maine poimaine vine cu o bomba ca asa sunt ei pregatiti
5
2
Oare scoli de corectie,mai sunt?
9
0
Pana acum il injurati pe copil ca e tigan si merita batut. Acum ca si "doamnele" sunt de aceeasi "cultura" veti injura la dublu?
5
1
MAI BINE TREBUIA BATUT
8
1
reglare de conturi intre croncanitoare.
7
2
astea merita felicitate,ce il tineti in clasa a cincea pana face pula de un metru ,ba ,domnilor! La munca cu el futu-l in gura sa il fut cu Siria lui cu tot.Si sora sa de 16 ani ce cauta la gimnaziu?
19
2
Etnia celor doua karatiste este mai putin importanta. Problema consta in faptul ca un copil cu asemenea probleme comportamnentale, dublate si de o situatie scolara catrastofala, nu are ce cauta intr-o asemenea scoala. Probabil cand s-o insura, prin clasa a VII-a, va starni ceva dubii.
31
3
de mai mult timp acest derbedeu.
14
5
Cum au intrat in sala de curs aceste tiganci imputite?
12
13
Halatul,halatul,cat costa halatul???
10
2
Moarte tigancilor!!!
17
6
nu e frumos dar e sanatos
19
5
Mancamea-i ceva ba copil retard,ala merita batut pana la moarte,nici nu vreau sa mai aud de asta
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212