REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Coremar-ul familiei Stavrositu a anulat o licitație de 24 de milioane! Vezi de ce?!

Coremar-ul familiei Stavrositu a anulat o licitație de 24 de milioane! Vezi de ce?!

Andreea VREJOIU 30 iunie 2023 | 00:00 3900

Compania Coremar SA, deținută de familia cunoscutului afacerist Stavrositu, a anulat o procedură de licitație inițiată la finalul lunii aprilie în vederea achiziționării unei platforme autopropulsantă. Se pare că nicio firmă interesată de procedură nu a reușit să se ridice la standardele companiei. Cel mai probabil, licitația va fi reluată în scurt timp.

Coremar-ul familiei Stavrositu a anulat o licitatie de 24 de milioane! Vezi de ce?!Iancu Stavrositu

Compania Coremar SA, deținută de familia Stavrositu, a lansat la finalul lunii aprilie a.c. o procedură de licitație în vederea achiziționării unei nave, cu o putere minimă de 4800 CP, ce trebuie să asigure o tracțiune la cârlig de minim 60 tone forță, navă de concepţie modernă, execuţie de înaltă calitate, durabilă, fiabilă şi cost scăzut de exploatare. Pentru asta au fost puși la bătaie nu mai puțin de peste 24 de milioane de lei, fără TVA.

Termenul de depunere oferte a fost finalizat, însă pe 26 iunie a.c. compania a anulat licitația. Motivul? Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme. Aparent, nici măcar o firmă nu a reușit să se ridice la standardele companiei. Proiectul este co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Achiziția vine în cadrul proiectului ,,Platformă maritimă integrată inovativă destinată intervenției în timp real prin asistență simulată în gestionarea riscului la dezastre în zonele costiere și portuare – PLATMARISC.

Coremar-ul familiei Stavrositu a anulat o licitatie de 24 de milioane! Vezi de ce?!

Informații despre compania Coremar SA

COREMAR S.A. este una din cele mai mari companii de remorcaj din sud estul Europei, are aproape 200 de salariați, o flotă de 17 remorchere și 3 pilotine. Încă din 1957, COREMAR a furnizat servicii portuare de remorcaj către navele maritime care intrau în porturile românești Constanța, Mangalia și Midia.

COREMAR S.A. a fost deținută integral de statul român și a fost singura companie românească prestatoare de servicii de remorcaj. În anii ‘90, compania COREMAR S.A. a fost privatizată. COREMAR este un actor tradițional zona Mării Negre, în porturile maritime Constanța, Midia, Mangalia și are clienți permanenți de prestigiu cum ar fi: Ministerul Apărării Naționale, Șantierul Naval Constanța, Șantierul Naval Daewoo Heavy Industries Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dr la oi la remorcaj e cale lunga. Nu merge cu oameni primitivi.
2
0
Cine da cui sa manance paine? Fara 200 de angajati nu fac milioanele meghedonii. Asa ca-ca treaba este pidos. Daca pleaca cei 200 raman dealde Stai-prostitu fraeri si cu navele goale. Deaia " se straduiesc" meghedonii , de nevoie, daca ar putea le-ar taia salariile dar nu se poate ca piata cere marinari si nu se gasesc. De nevoie si isi musca mainile cand le platesc salariile. Daca ar avea un sindicat tare ar trebui sa ceara marire sau daca nu sa plece ca cerereaa este mare. Atunci sa vezi cine da sa manance paine cui. De fapt marinarii dau sa manance paine lu Stai-vopsitul. Ai prinsi-o Costinas baiat de branzar cu aracet.
5
2
Bai analfabetilor functionali ce aveti ma cu m********i,200 de angajati mananca paine impreuna cu familiile lor de la acesti "m*******i"care se straduiesc sa le fie cat mai bine angajatilor!
2
7
succes!
2
3
megedonesti. Pun la cale o frauda cu fonduri EU si trebuie sa manevreze atent.Daca erau fonduri de la buget la praduiau demult.
13
2
de la oi, la vaporase, e un salt imens si un domeniu nou de activitate, inainte vindeau branza din cielo in piata grivitei? au vazut k mege treaba..
15
3
Oare cum au reușit țințili-mințili să ia așa banii? Nu cumva mafia Panait-Mironescu-Stavrositu pun mâna pe tot portul?
21
4
Aducea remorchere din Nigeria, vai de mama lui
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272