REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CORONAVIRUS devine ARMĂ politică? Consilier local ALDE, despre primarul Mangaliei: A fost în Italia

CORONAVIRUS devine ARMĂ politică? Consilier local ALDE, despre primarul Mangaliei: A fost în Italia

Replica API 11 martie 2020 | 18:01 4271

Consilierul local ALDE de la Mangalia a lansat un zvon, pe facebook, ce îl vizează pe primarul Cristian Radu și pe vicele Dragoș Angelescu. Acesta spune că cei doi au fost în Bolognia, Italia, revenind în țară la sfârșitul lunii trecute. Leonard Tănase spune că aceștia nu au anunțat autoritățile și au făcut baie de mulțime de 1 și 8 martie. ”Radu Cristian s-a întors în data de 23 februarie din Bologna, Italia, unde se pare ca, a fost pacientul unei unități medicale pentru niște intervenții estetice. În loc să urmeze regulile medicale si ale bunului simț de autoizolare, în plină criză Coronavirus, dumnealui, la nici o săptămână de la întoarcerea dintr-o zonă de risc, în încercarea disperată de a cerși câteva voturi, a făcut băi de mulțime cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie expunând la un risc major doamnele Mangaliei, majoritatea vârstnice deci, categoria cea mai vulnerabilă. A luat contact cu angajații primăriei si cu cetățeni ai Mangaliei. Le doresc din tot sufletul, domnului Primar, viceprimarului Dragos Angelescu, care l-a însoțit in această călătorie, familiilor lor si tuturor celor cu care au luat contact, multă sănătate si sa dea Dumnezeu să nu fie nimic. Dar pentru comportamentul absolut iresponsabil si pentru lipsa de respect față de locuitorii Mangaliei ,le solicit domnilor Radu Cristian si Dragoș Angelescu demisia imediată!”, a scris Leonard Tănase.

Autoritățile spun că, la momentul de față, informația nu se confirmă.

Leonard Tănase este președintele ALDE, după demisia lui Ioan Popa.

Reacția lui Cristian Radu: Cine este acest Leonard Tănase? De 8 ani se ocupă de dezinformări

Contactat pentru un punct de vedere referitor la postarea consilierului local, Cristian Radu a declarat, pentru Replica, faptul că acest consilier local nu face decât să dezinformeze, nu inițiează proiecte în consiliu și nu se ocupă de lucruri importante. ”Cine este acest Leonard Tănase. E în consiliu din 2012, de 8 ani se ocupă doar cu dezinformări. Populația nu se poate alerta. Lumea îl cunoaște”, a spus Radu.

La rândul său, Dragoș Angelescu a precizat faputul că, într-adevăr, au fost în Italia, însă, în momentul în care au revenit în țară, nu se instituise carantina, iar la aeroport nu au fost controlați de nimeni. ”Am fost în Italia, la invitația stațiunilor balnearo, nu se instaurase carantina, niciun fel de procedură. Nu am fost controlați la aeroport, nu am avut simptome. Carantina s-a instaurat la câteva zile după ce am revenit în țară”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e ala de mintea in 2016 lumea prin Mangalia ca face apa 1 leu.Si dupa ce a ajuns consilier a votat sa se faca 10 lei.
1
0
Ba sorine date n mortii ma tii , nu te lua de familie sclai piticului
0
0
Asta cu nevasta la mana a doua, operata toata, are nu mai operatii in cap. Consilier degeaba de atatia ani.
0
0
In Italia a intrat in contact cu diverse persoane, care intre timp poate au coronavirus, nu se stie.Mi se parea normal in conditiile in care nu s-a instituit la acel moment starea de izolare sau de carantina, ca un om cu constiinta, sa-si ia toate masurile de preventie fata de familie, colegi, prieteni, fie ei si simpli conationali.Nu sa iesi si sa spui ca nu au fost controlati la aeroport. Aeroportul si-a facut treaba din punct de vedere vamal, doar nu sa-i ia si temperatura ?! E ca si cand ma duc in audienta la primar si pe langa competenta pe care o are sa-mi faca si o electrocardiograma.
3
0
Acest individ acum opt umbla ca un catelus dupa Radu Cristian si acum incearca sa iasa in fata cu aceste afirmatiii. Pentru mine ca cetatean al acestui oras acest individ imi provoaca sila si face parte din categoria oamenilor mai periculosi decat virusul la moda. Cu fata lui de gigolo castrat nu a facut nimic pentru acest oras decat prezenta in sedintele de consiliu local unde a ridicat mana ca o marioneta in functie de anumite interese .
5
1
Operatii estetice????????????????????? Ati luat-o razna rau!
2
1
Intr-adevar nu este in regula ce a facut Radu Cristian! Este la fel ca cel de la Primaria sectorului 2 care nu are simptome dar a infectat 7 persoane de 1 Martie cand a impartit martisoare. Ce avea de pierdut daca statea la izolare o perioada, la fel ca primarul din Turnul Severin!
4
1
Cine minte Leonard Tanase si viceprimarul Dragos Anghelescu sau dl primar Radu Cristian? Ia sa vedem cui ii creste nasul? Eu unul citind cele scrise cred ca dl primar a fost prins in offside...bunul simt cel caracterizeaza trebuia sa-l faca sa recunoasca greseala si sa stea izolat acasa!!! Pariu ca primaria mangalia mergea mai bine fara cei doi!!!!
5
2
Domnul primar Radu Cristian a fost in aeroportul Otopeni si a sosit cu o cursa de la Bologna, Italia acum 2 saptamani. Carantina ptr zona din jurul zonei Lombardia si Bergamo este instituita de acum 4 saptamani. Rugam autoritatile responsabile sa certifice cele relatate si conform legii sa izoleze persoanele ce au facut deplasarea in Italia ... indiferent de functia detinuta...virusul nu se sperie de functie!? SRI, DSP Constanta si Politia de frontiera...faceti-va datoria!!!Altfel vom avea multe cazuri de persoane infestate...chiar daca din cei amintiti nu prezinta simptome...
3
1
Acest Tanase nu are nicio ocupatie la fel ca Ozzy,la fel ca Nicu Moroianu,la fel ca toti aceia care stau toata ziua pe FB si dezinformeaza.Saracii,ar fi in stare sa faca orice ca sa mai castige si ei un vot,ei au proiecte,au solutii,au idei dar nu au facut nimic notabil in viata lor,sunt niste zero barati.
7
4
octombrie 2018, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranta Sanatatii impreuna cu Fundatia Bill and Melinda Gates, cu toate ca nu exista nicio amenintare de pericol pandemic, au organizat si gazduit asa numitul "Event 201" un exercitiu de simulare a unei pandemii de grad innalt.
0
1
Doamne fereste!Acest tanase a fost membru PNL, prienten cu actualul primar,a fost membru ALDE si acum este la brat cu PSD-ul.Traseist politic fara coloana vertebrala,la fel ca Nicu Moroianu,doi derbedei!
6
2
Nu e o gluma de 1 aprilie, ar trebui luate masuri daca a fost in Italia. Cred ca daca facem bascalie de o astfel de situatie grava suntem inconstienti! Ar trebui izolat pana trece de perioada critica!
5
2
Ziar de cacat, primar hot
5
4
Ziarul piticului , a infectat babele cu virusul si acum plateste bani la.ziare.
3
3
Muie replica muie piticu
6
4
replica L000000L
3
1
Cine minte?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272