REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CORONAVIRUS la PREFECTURĂ: Niculescu și echipa vor intra în autoizolare!

CORONAVIRUS la PREFECTURĂ: Niculescu și echipa vor intra în autoizolare!

Replica API 7 iulie 2020 | 00:46 4364

Un prim caz de COVID-19 a fost confirmat, luni, 6 iulie, în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul serii de luni, au transmis reprezentanții Prefecturii.

Imediat, DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Marți dimineață, cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.

Niculescu și echipa, în autoizolare

În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanța, George-Sergiu Niculescu și echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului și aflarea rezultatului.

Ce spune prefectul

„Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanților DSP Constanța”, a declarat George-Sergiu Niculescu, prefectul județului Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi-e scarba de chitac !
2
0
Replica nu lasa oamenii sa comenteze faptul ca dosarul lui Chitac-cotcodac a fost clasat de procurorii iertatori cu PNL_PDL dar vanatori de oameni obisnuiti. Chitac e o scarba de om numai prin fapta respectiva, ca a ascuns ca avea Covid19 si a refuzat transportul medical desi stia foarte bine ca e un agent extrem de infectios. Porcurorii sunt si ei scoliti pe la Haret, profesori de sport, baschetbalisti, legumicultori. Daca constantenii il voteaza pe el si partidul lui la primarie atunci constantenii sunt ori prosti ori nebuni. El si Niculescu au numai banul si puterea in suflet.
5
1
Izolarea astuia e benefica ptr PNL deoarece, de cate ori deschide gura, de atatea ori PNL Constanta e luat la misto de cetateni pe la Comentarii si nu numai !
2
1
Nu mai gasesc atii, acum forteaza prefecturile sa se declare infectate. PNL de cacat
11
7
Ia sa te vedem si pe tine stand la izolare,cum am stat si noi, sa vezi ce " bine" este!
8
5
primaria are cazuri, dar fagadau nu se izoleaza
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218