REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CRBL a plecat din România cu familia: „Ne integrăm în comunitate. Este o gură de aer, am renăscut“

CRBL a plecat din România cu familia: „Ne integrăm în comunitate. Este o gură de aer, am renăscut“

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 2656

A părăsit România şi e fericit! CRBL s-a mutat în Spania. Cântăreţul a plecat cu soţia, care este coregraf, şi cu fetiţa lor de zece ani. Dacă până acum au venit destul de des în România, din luna septembrie s-au mutat definitiv în Spania, scrie okmagazine.ro.

Foto: Facebook

Artistul a făcut declaraţii şi a dezvăluit ce planuri are: ”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album”, a spus CRBL la emisiunea „Vorbeşte lumea”.

Vorbind despre diferenţele dintre Spania şi România, artistul a mai spus: „În ceea ce priveşte educaţia, [în Spania] sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi”.

Cântăreţul spune că îl supără unele aspecte, dar pus totul într-o balanţă… e mult mai bine în Spania: “I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.” Tot el a dezvăluit că are prieteni care ar vrea să vină şi ei în Spania, doar că nu au curaj. ”Noi ne-am luat inima-n dinţi şi am plecat!”, a zis CRBL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cerdo cel bel face hanaliza comparativa. Mopu la suptbratz si valea la treaba cocosh descena damboviteana. Cu tine scoala de zabrauti a fost prea generoasa.
1
0
CRBL a plecat? De tot? Voi plange cateva zile, apoi imi voi sterge lacrimile, ma voi ridica, ma voi scutura si voi merge mai departe...
3
0
Sa mai veniti cand o sa va chem eu!
1
0
Unde cinta asta in Spania,ma?? Nu asculta drogatii astia muzica lor,da-pai a lui.Cu sistemul educational:sunt mult mai avansati ca noi,va asigur.In trafic:e multa nepasare si mult drog.In sensul giratoriu de ex.mai mult de jumatate nu semnalizeaza ce-au de gind sa faca.Trebuie sa ghicesti tu.
0
0
dupa ce ca a ajuns intr-o locatie total superioara face talente acum ca semnalizarea ca educatia ca concertele.mai derbedeule vezi ca in spania ai tot ce puteai visa si chiar mai mult decat meriti.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272