REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Credeți că vor urma acțiuni de protest ale bugetarilor în perioada imediat următoare?

Credeți că vor urma acțiuni de protest ale bugetarilor în perioada imediat următoare?

Replica API 9 ianuarie 2021 | 19:48 1762

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frecangii in sistemul de stat.. DATI AFARA 500.000 DE MII DE LABAGII CARE FREACA PITICU SI IA BANII DEGEABA.DACA NU VRETI MERGETI LA PRIVAT CU MINIM.PE ECONOMIE IN CONSTRUCTII SI AGRICULTURA
5
1
din pacate.Dar la politie de ex. daca dai afara din sefimea si pitipoancele de la birouri sigur gasesti 10% macar ptr. cresterea salariilor.Sau da-le 50% din suma amenzilor date
2
0
La bugetari introduse criterii de performanta si ocuparea functiilor prin concurs, pe urma mai vorbim!!
5
0
De CE si pentru CE sa protesteze bugetarii, ei cu salariile triplate fata de mediul privat ??!! Sunt niste incompetenti, lenesi ce au diplome fara valoare si doctorate false "fara numar", daaa.... si care au salarii, sporuri, pensii, bonificatii, secretare, masini, deplasari, cazari cu pat cu suflet,.... etc..... din sacul statului, DE LA BUGET, din impozitele noastre. Da! Jumatate AFARA !!
8
1
De scandal se ocupa rezistii,bandele alea de nespalati si retardati sorosisti. Au la putere pe cine au dorit si gata. Restul romanilor sunt lasi ,obedienti,insclavizati,asa ca nu se pune problema sa se iasa in numar semnificativ pentru drepturi,libertati si demnitate. Populatia se descompune mioritic,cu bale la gura.
2
3
Niste lenesi ce au diplome fara valoare si nu stiu ninic.Jumatate trebuiesc dati afara.
6
1
Salariile bugetarilor aduse la nivelul celor din privat. Altfel veti ramane fara forta de munca, preferand sa plecam oriunde in afara sau sa ne cultivam pamantul dar sa nu muncim la stapanii de sclavi din RO.
5
2
boule, ciorbea a fost prim ministru PNTCD !!!!
1
1
un sacal nu da inapoi ce a furat si chiar cand este satul nu se opreste din furat
3
0
lider de sindica Coarna,tati este bolnav- mai fetita daca este atat de bolnav tati- si eu observa ca face continuu, prin rotatie, turul televiziunilor- ai impresia ca in secunda urmatoare faci infart- de ce nu sta acasa ca orice bolnav- a, vrea pensii speciale, nu-i ajung cate arew? Scarba, la propriu ,imi este de astfel de jeguri, lipsite de caracter- interese personale, dar nu din banii nostrii fetito
6
0
Precizati despre care bugetari este vorba
0
0
Cum romanii sunt neam de mamaligi,nu e o problema ca orice guvern sa faca orice fara teama ca ar fi mai mult de nitica bazaiala. Dacii si romanii,voievozii curajosi din trecut,alea sunt istorie veche. In zilele noastre ,romanii nu fac decat sa-si dea la cap intre ei si sa tremure daca un cretin mai cu tupeu striga la ei,din postura de sef. Or mai trece niste secole pana la inchegarea unei natiuni ,daca va mai fi viata pe planeta.
4
2
dintotdauna sindicatele au facut jocuri politice iar lideri au ajuns stabi ca ciorbea sau mitrea racolati de psd
9
3
poate ai uitat actiunile hastag din piata victoriei dupa ce psd a castigat acum 4 ani, astia de ce nu ar face la fel? mai ales ca de data asta sunt si justificate pentru saracirea populatiei, nu spalari pe creier cu proteste pe ordonante date noaptea cum fac si astia acum sau alte vrajeli !!!!
10
2
Toate sindicatele sunt conduse de PSD, pentru ca sunt ante-camera primirii in partid sau propulsarii pe scena politica. Exact cum a spus Ciolacu - Vom face o opozitie dura.
9
8
Toata RSR E UN LACHE.
4
1
La munca , la sapat santuri , nu la intins mana la pomana !!
17
13
Nu conteaza actiunile de protest. De acum inainte sunt simple descarcari nervoase. Tarziu.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272