REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CRIMA din Medeea: FIICA MINORĂ își SUNA MAMA, care era într-o BALTĂ de SÂNGE

CRIMA din Medeea: FIICA MINORĂ își SUNA MAMA, care era într-o BALTĂ de SÂNGE

Replica API 22 septembrie 2021 | 12:55 4136

Autorul crimei din cartierul Medeea, unde o femeie a fost ucisă cu peste 40 de lovituri de cuțit, fiind vorba de Dumitru Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a dat dovadă de cruzime, iar potrivit celor ce-l cunoșteau, este știut ca un om cu un caracter violent. În cauză, cercetările continuă. Însă, detalii cutremurătoare au ieșit la iveală și anume că fiica minoră a victimei își suna mama în timp ce aceasta zăcea într-o baltă de sânge.

foto: arhivă, unupetrotus.ro

Cea care a cerut ajutor, ea luând parte la teribilele scene, a fost sora victimei, care a ieșit pe stradă, strigând și plângând. Astfel au fost alertați oamenii legii, care au sosit la fața locului.

”Inculpatului i s-a reținut infracțiunea de omor calificat sub forma cruzimilor. Pentru că un număr atât de mare de lovituri aplicate unei persoane relevă, cumva, un nivel al urii, un nivel al sentimentului de răzbunare extrem de ridicat, pe care foarte rar îl întâlnești la, să spunem, criminalii de ocazie, care, accidental, suprimă viața victimelor cu o lovitură, două, trei, mai ales cu un obiect contondent, tăietor-înțepător, cum sunt cuțitele. Nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost furios de situația în care se afla și din cauza acelei stări de furie a reacționat vădit disproporțional față de atitudinea victimei. A încercat, cumva, să se răzbune pe ceea ce făcea victima în ultimul timp. Că intervenea în relația lui conjugală. Victima încerca să-și ajute sora. Se pare că, din ceea ce au declarat sora victimei și alte persoane, inculpatul era destul de violent, își agresa periodic concubina, iar victima venea să aplaneze conflictele, venea să-și ajute sora, uneori o ajuta chiar să se refugieze din calea violențelor concubinului”, a declarat, pentru Replica, procurorul criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Copila minoră își suna mama, care zăcea fără viață

Potrivit acestuia, un moment extrem de dificil din cadrul anchetei de la fața locului, a fost atunci când telefonul mobil al victimei a început să sune și a fost nevoit să răspundă chiar el. Era chiar fiica victimei, minoră, care nu știa…, ea își căuta mama. ”Nu i-am spus despre ce este vorba, am rugat-o să-mi dea un adult la telefon, să-i explic”, a mai spus procurorul.

Amintim că, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 1700, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

În cursul zilei de luni, 20 septembrie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa. Pe numele acestuia a fost eliberat mandat pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Medeea,un cartier de interlopi
1
0
Ce ciudat ca fix persoanele apropiate de noi o patesc cel mai rau, nu strainii.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614